Ειδικές κατηγορίες Στρατιωτικών Σχολών
Να ρωτησω κατι. Αν ειναι οικογενεια με 2 παιδια και το ενα εχει αναπηρια παιρνει το αλλο καποια μορια για τις στρατιοτικες σχολες; Επισης ειμαι 21 και εχω τελειωσει στρατο και 8ελω να ξαναδωσω για σμυ. Κερδιζω κατι που εχω τελειωσει στρατιοτικες υποχρεωσεις?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
...kallitexnis έγραψε:Ειδικές κατηγορίες έχουν οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι και τα μέλη οικογένειας θανόντα αξιωματικού ή υπαξιωματικού του στρατού. Το ότι είσαι προστάτης είναι γενικό. Εξαρτάται πόσα αδέρφια έχεις, αν έχεις πατέρα στρατιωτικό κλπ.HellenicEagle έγραψε: Γειά σας παιδιά... Μπορεί να μου πει κανείς εάν έχω κάποια ειδική κατηγορία στις σχολές του στρατού μας, είμαι προστάτης οικογενείας, ευχαριστώ
Εγω ξερω πως ενας φιλος μου με δυο αδερφες και εναν εκλιποντα πατερα θεωρειται πολυτεκνος απο τον νομο... Τωρα εσυ εχεις αδερφια; Και αν ναι, ποσα?
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Για να δωσει καποιος με το 10% για σσε πρεπει να κανει και το χαρτι του φεβρουαριου ή μονο τα πκε και το μηχανογραφικο; 

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Άκουσα ότι θα βγει η τριτεκνία από τις ειδικές κατηγορίες. Και το εχουν πει σε ενος φίλου μου το σχολείο. Για να ισχύσει κάτι τέτοιο δεν πρέπει πρώτα να βγει η εγκύκλιος;
-
- Στρατηγός
johnyshellas17 έγραψε:Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Άκουσα ότι θα βγει η τριτεκνία από τις ειδικές κατηγορίες. Και το εχουν πει σε ενος φίλου μου το σχολείο. Για να ισχύσει κάτι τέτοιο δεν πρέπει πρώτα να βγει η εγκύκλιος;
Φυσικά εκτός και αν στο σχολείο του φίλου σου ρίχνουνε τα χαρτιά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Χαχαχαχαχαχα! Ευχαριστώ πάντως!
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω Εγώ που έχω 10400 στο 4ο πεδίο Και θέλω με το 10% Να δηλώσω Σ. Μ. Υ αν και πέρσι δεν είχα δηλώσει στρατιωτικές σχολές φέτος με 10% Μπορώ να δηλώσω ;
Μοριοδοτουνται τα παιδια των αξιωματικων που υπηρετουν Στα σωματα ασφαλιας για την εισαγωγη τους σε στρατιωτικες Σχολες (αστυφυλακων, ευελπιδων, ικαρων) η μετεπιτα για να γινουν πυροσβεστες, ειδικοι φρουροι, η στο λιμενικο.
-
- Στρατηγός
PITT έγραψε:Μοριοδοτουνται τα παιδια των αξιωματικων που υπηρετουν Στα σωματα ασφαλιας για την εισαγωγη τους σε στρατιωτικες Σχολες (αστυφυλακων, ευελπιδων, ικαρων) η μετεπιτα για να γινουν πυροσβεστες, ειδικοι φρουροι, η στο λιμενικο.
θα σου απαντήσω για το 2ο σκέλος και η απάντηση είναι Όχι
Παιδια για τα παιδια εκτος γαμου υπαρχει τπτ η μπαα; Μονο πολυτεκνους κ τετοια;
-
- Στρατηγός
δασδ έγραψε:Παιδια για τα παιδια εκτος γαμου υπαρχει τπτ η μπαα; Μονο πολυτεκνους κ τετοια;
Στην προηγούμενη σελίδα αναφέρεται σε μήνυμα ποιοι ανήκουνε στις ειδικές κατηγορίες
...
Αν θέλω να περάσω φέτος με το 10% πρέπει Να δηλώσω για την εξέταση στ αθλήματα; Και αν ναι ποτε;
Κωστας έγραψε:Αν θέλω να περάσω φέτος με το 10% πρέπει Να δηλώσω για την εξέταση στ αθλήματα; Και αν ναι ποτε;
ναι οπως και σε όλες τις στρατιωτικές/αστυνομικές σχολές. Τώρα το φεβρουάριο ψάξου, να κάνεις αίτηση μέσω του σχολείου ώστε να δηώσεις υποψηφιότητα. Απο κει και πέρα, στέλνεις τον απρίλιο τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αρχές ιουνίου θα δημοσιευτεί η λίστα με τους υποψηφίους που απέστειλλαν τα πλήρη δικαιολογητικά καθώς και τις ημερομηνίες των πκε. Όσων αφορά τις πκε υποβάλλεσαι στην ίδια ακριβώς διαδικάσια με τους υποψηφίους του 90%.
δλδ ιούνιο/ιούλιο τα αθλήματα.
Παιδιά ξέρετε Τπτ για τ 10% απο τ γενικά λ΄θκεια γιατί σκέφτομαι να δώσω με 10% και ακούω διάφορα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες