Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2022)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 43
Ο Μητσοτάκης πριν λίγο είπε στη συνέντευξη τύπου για Πεντέλη όλα καλά περιμέναμε και χειρότερα. Κολυμπαω και γαμ...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 23
Ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος: Εμείς οι εποχικοί που θα υπογράψουμε ως το 2024 μετά από το 24 θα μας ξανά ενημερώσουν για νέα σύμβαση η θα περιμένουμε να βγεί προκήρυξη για εποχικους για να ξανά κάνουμε αίτηση;
Κανείς δε γνωρίζει. Τα σενάρια είναι 4.
- Ανανέωση σύμβασης των εποχικών μετά την πενταετία.
- Μη ανανέωση σύμβασης και τέλος.
- Νέα προκήρυξη για εποχικούς.
- Απορρόφηση μέρους ή και όλους τους εποχικούς με 12μηνη σύμβαση μέσω προκήρυξης για ΠΠΥ ή μόνιμους.
-
- Υποδεκανέας
Λίγο βλακεία το 3 γιατί μπορεί να μείνεις εκτός δεν ξέρεις 100% άμα σε πάρουν ξανά δεν ξέρεις τι μόρια έχει ο καθένας! Το 4 μου άρεσε. Καλά το 2 δεν το σχολιάζω καν. Σαν να μην το είδα χαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Ιούλ 21, 2022 12:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρω με πόσα μόρια μπήκες τώρα, ωστόσο:
ε.10 μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας που είχε την ιδιότητα του εποχικού πυροσβέστη στο Π. Σ. Για κάθε αντιπυρική περίοδο.
Άρα, εποχικοί και εθελοντές (που λαμβάνουν τα ίδια μόρια για κάθε ένα πλήρες έτος υπηρεσίας και έως πέντε έτη το μέγιστο), έχετε καλές πιθανότητες.
Δεν προβλέπεται προκήρυξη για εποχικούς σύντομα, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
ε.10 μόρια στον υποψήφιο οποιασδήποτε κατηγορίας που είχε την ιδιότητα του εποχικού πυροσβέστη στο Π. Σ. Για κάθε αντιπυρική περίοδο.
Άρα, εποχικοί και εθελοντές (που λαμβάνουν τα ίδια μόρια για κάθε ένα πλήρες έτος υπηρεσίας και έως πέντε έτη το μέγιστο), έχετε καλές πιθανότητες.
Δεν προβλέπεται προκήρυξη για εποχικούς σύντομα, τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
-
- Υποδεκανέας
D.Y.K έγραψε:Δεν ξέρω με πόσα μόρια μπήκες τώρα, ωστόσο:
Δεν έχω καθόλου μόρια. Όπως σας ανέφερα με φώναξαν από επιλαχών.
2024 πιστευω... Οταν ληξει η συμβαση ους
Fiteboss93 έγραψε:
Άρα μπήκες με 0 μόρια.
Μέχρι το 2024 θα έχεις σίγουρα 2000 μόρια και αν βγάλεις στο ενδιάμεσο και τα επαγγελματικά διπλώματα (Γ και Δ ή Ε), μπορείς να πας και στα 4000 μόρια.
Από εκεί και πέρα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Μόνο εικασίες.
Ο καθενας μπορει να μαζεψει. Προφανως θα γινει χαμος... Αλλα λογικα με τις αποστρατευσεις και ολα τα σχετικα θα παρει μεγαλο αριθμο
-
- Υποδεκανέας
D.Y.K έγραψε:Fiteboss93 έγραψε:
Άρα μπήκες με 0 μόρια.
Μέχρι το 2024 θα έχεις σίγουρα 2000 μόρια και αν βγάλεις στο ενδιάμεσο και τα επαγγελματικά διπλώματα (Γ και Δ ή Ε), μπορείς να πας και στα 4000 μόρια.
Από εκεί και πέρα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το τι επιφυλάσσει το μέλλον. Μόνο εικασίες.
Χρήσιμες συμβουλές σωστά με 0 μόρια ευχαριστώ DYK έχω επαγγελματικό δίπλωμα γ κατηγορίας όπως και με προσλάμβανε ως οδηγό. Εννοείται θα βγάλω και το Δ εδώ παίζεται το μέλλον.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Το 2025 λήγουν οι λίστες νομίζω αφού πήρε κόσμο το 2020. Είναι για 5 χρόνια. Είχα περάσει και εγώ και δεν πήγα.
Νομιζω δίκιο έχουν τα παιδιά για το 24 γιατί σαν πρώτη αντιπυρική μέτρησε τ 20 αν μετρήσεις δλδ τ 20 η πενταετία σταματάει το 24
Το 2024 κλείνει η πενταετία.Μετά η λογική λέει ότι θα ανανεώσει τους ήδη υπηρετούντες εποχικούς και πάει λέγοντας.
Προκήρυξη,(προσωπική μου άποψη), θα αργήσει να ξαναβγάλει και αν βγάλει αμφιβάλλω εάν θα παραμείνουν τα ίδια όρια ηλικίας, τουλάχιστον με αυτή την κυβέρνηση.
Δεν την ξαναπατάνε.
Προκήρυξη,(προσωπική μου άποψη), θα αργήσει να ξαναβγάλει και αν βγάλει αμφιβάλλω εάν θα παραμείνουν τα ίδια όρια ηλικίας, τουλάχιστον με αυτή την κυβέρνηση.
Δεν την ξαναπατάνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Ιούλ 22, 2022 7:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα κενα ειναι τεραστια οποτε πιστευω 2024 θα εχουμε
Εμενα ξέρετε τι με προβληματίζει σε όλο το θέμα .. Τα κενά να ξέρετε αν όχι τόσα πολλά από αυτά υπήρχαν από πολλά χρόνια ! Απλα τα τελευταία χρόνια η ελλάδα καίγεται σαν τρελή και τ κάνουν θέμα . γενικά υπάρχει μια εργαλειοποίηση των κενών για πολλούς κ διαφορετικούς λόγους .. Δν ξέρω εγώ τους φοβάμαι . δν ξέρω καν αν βγάλει προκήρυξη είναι τόσο βόδια εκεί πέρα που χλωμό πλέον .. Εδώ λένε ότι τα κενά φαίνονται μόνο στις εποχικές ανάγκες κ γ αυτό το λόγο δν βγάζουν προκήρυξη γιατί τ χειμώνα δν χρειάζονται τόσα άτομα .. Τι ν πει κανείς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες