ναι να κινηθει νομικα. Να δωσει ποσα χιλιαρικα και αν βγαλει ακρη σε καμια δεκαρια χρονιαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 7:40 pmΑυτα ειναι και λιγο ραδιοαρβυλα απο καποιους. Οι ενστασεις εαν στεκουν εξεταζονται και λαμβανονται υποψην. Αν εγω υπολογιζα 1000 μορια αλλα δεν εστεκαν γιατι υπολογιζα και πτυχιο και απολ. Λυκειου και προυπηρεσια η οποια δεν εστεκε και στην πραγματικοτητα τα μορια μου ηταν 500 αλλο κομματι αυτο γιατι εγω ειδα κι ατομα που κοπανιοντουσαν οτι τα χουν υπολογισει σωστα αλλα υπολογισαν μορια μεχρι απο τον επαινο που πηραν στην α' λυκειου... Σε καθε περιπτωση ο καθενας ειχε και δικαιωμα ενστασης την οποια αν δεν εκανε κακως σκεφτεται το αν δεν του απαντουσαν αν αν αν... Και αν οντως δεν του απαντησαν ας κινουταν νομικα, ειχε καθε δικαιωμα!
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Σιγα τα χιλλιαρικα που θα δωσε δεν ειπαμε να παει σε μεγαλοδικηγορο μην αναφερω ονομα! Και αν θεωρει οτι θα δικαιωθει ναι γιατι οχι να μην σπαταλησει κατι ωστε να το καταφερει εαν το θελει τοσοΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 8:45 pmναι να κινηθει νομικα. Να δωσει ποσα χιλιαρικα και αν βγαλει ακρη σε καμια δεκαρια χρονιαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 7:40 pmΑυτα ειναι και λιγο ραδιοαρβυλα απο καποιους. Οι ενστασεις εαν στεκουν εξεταζονται και λαμβανονται υποψην. Αν εγω υπολογιζα 1000 μορια αλλα δεν εστεκαν γιατι υπολογιζα και πτυχιο και απολ. Λυκειου και προυπηρεσια η οποια δεν εστεκε και στην πραγματικοτητα τα μορια μου ηταν 500 αλλο κομματι αυτο γιατι εγω ειδα κι ατομα που κοπανιοντουσαν οτι τα χουν υπολογισει σωστα αλλα υπολογισαν μορια μεχρι απο τον επαινο που πηραν στην α' λυκειου... Σε καθε περιπτωση ο καθενας ειχε και δικαιωμα ενστασης την οποια αν δεν εκανε κακως σκεφτεται το αν δεν του απαντουσαν αν αν αν... Και αν οντως δεν του απαντησαν ας κινουταν νομικα, ειχε καθε δικαιωμα!
συμφωνωΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 8:48 pmΣιγα τα χιλλιαρικα που θα δωσε δεν ειπαμε να παει σε μεγαλοδικηγορο μην αναφερω ονομα! Και αν θεωρει οτι θα δικαιωθει ναι γιατι οχι να μην σπαταλησει κατι ωστε να το καταφερει εαν το θελει τοσοΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 8:45 pmναι να κινηθει νομικα. Να δωσει ποσα χιλιαρικα και αν βγαλει ακρη σε καμια δεκαρια χρονιαΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 7:40 pm
Αυτα ειναι και λιγο ραδιοαρβυλα απο καποιους. Οι ενστασεις εαν στεκουν εξεταζονται και λαμβανονται υποψην. Αν εγω υπολογιζα 1000 μορια αλλα δεν εστεκαν γιατι υπολογιζα και πτυχιο και απολ. Λυκειου και προυπηρεσια η οποια δεν εστεκε και στην πραγματικοτητα τα μορια μου ηταν 500 αλλο κομματι αυτο γιατι εγω ειδα κι ατομα που κοπανιοντουσαν οτι τα χουν υπολογισει σωστα αλλα υπολογισαν μορια μεχρι απο τον επαινο που πηραν στην α' λυκειου... Σε καθε περιπτωση ο καθενας ειχε και δικαιωμα ενστασης την οποια αν δεν εκανε κακως σκεφτεται το αν δεν του απαντουσαν αν αν αν... Και αν οντως δεν του απαντησαν ας κινουταν νομικα, ειχε καθε δικαιωμα!
Αν πάρω στο help desk αύριο το πρωί για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα θα απαντήσουν ή λέτε να με βρίσουν; Όσοι πήρατε ήταν εξυπηρετικοί ή τσάμπα θα χάσω τον χρόνο μου ;
Κάνεις δεν θα σε βρίσει. Γι αυτό λέγεται help desk αν γνωρίζουν και οι άνθρωποι θα σου απαντήσουν. Θα έχουν και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ίσως αύριο για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα.
Καλημέρα πήρα εχθές τηλέφωνο και απάντησε ότι θα βγει είτε Τετάρτη 29 του μήνα η πέμπτη 30
Σίγουρα αδερφέ 11 είναι η κατάταξη, πρέπει να βγουν αυτήν την εβδομάδα για να έχει και ο κόσμος λίγο χρόνο να ετοιμαστεί.Zeniasole έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 7:50 amΚαλημέρα πήρα εχθές τηλέφωνο και απάντησε ότι θα βγει είτε Τετάρτη 29 του μήνα η πέμπτη 30
Σίγουρα αδερφέ 11 είναι η κατάταξη, πρέπει να βγουν αυτήν την εβδομάδα για να έχει και ο κόσμος λίγο χρόνο να ετοιμαστεί.Zeniasole έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 7:50 amΚαλημέρα πήρα εχθές τηλέφωνο και απάντησε ότι θα βγει είτε Τετάρτη 29 του μήνα η πέμπτη 30
Εδώ και λίγη ώρα δεν μπαίνει στην αίτηση ΣΤΡΑΤΟΎ ΞΗΡΆΣ
gepapage
Εγώ μπαίνω κανονικά.
Τα αποτελέσματα θα βγουν δημόσια; Τα μόρια και όλα ; Αν είμαστε επιτυχών η επιλαχών ;
Γιατί εγώ πήρα τηλέφωνο πριν και μου είπαν ότι θα δούμε στους τάξιςνετ αν είμαστε επιτυχών η όχι. Και όχι δημόσια γιατί έτσι φέτος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες