Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 7:40 pm
RangerTony έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 6:54 pm Εντάξει λάθος σε όσους δεν κάναμε ένσταση πάντως παιδιά ειλικρινά δεν γίνεται πέρσι να μας μέτρησαν τα μόρια και φέτος όχι. Και επίσης από τη στιγμή που οι φίλοι γράφουν ότι πολλές ενστάσεις δεν είχαν κάποιο νόημα είναι αδικία κατεμε.
Αυτα ειναι και λιγο ραδιοαρβυλα απο καποιους. Οι ενστασεις εαν στεκουν εξεταζονται και λαμβανονται υποψην. Αν εγω υπολογιζα 1000 μορια αλλα δεν εστεκαν γιατι υπολογιζα και πτυχιο και απολ. Λυκειου και προυπηρεσια η οποια δεν εστεκε και στην πραγματικοτητα τα μορια μου ηταν 500 αλλο κομματι αυτο γιατι εγω ειδα κι ατομα που κοπανιοντουσαν οτι τα χουν υπολογισει σωστα αλλα υπολογισαν μορια μεχρι απο τον επαινο που πηραν στην α' λυκειου... Σε καθε περιπτωση ο καθενας ειχε και δικαιωμα ενστασης την οποια αν δεν εκανε κακως σκεφτεται το αν δεν του απαντουσαν αν αν αν... Και αν οντως δεν του απαντησαν ας κινουταν νομικα, ειχε καθε δικαιωμα!
ναι να κινηθει νομικα. Να δωσει ποσα χιλιαρικα και αν βγαλει ακρη σε καμια δεκαρια χρονια
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 8:45 pm
RangerTony έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 6:54 pm Εντάξει λάθος σε όσους δεν κάναμε ένσταση πάντως παιδιά ειλικρινά δεν γίνεται πέρσι να μας μέτρησαν τα μόρια και φέτος όχι. Και επίσης από τη στιγμή που οι φίλοι γράφουν ότι πολλές ενστάσεις δεν είχαν κάποιο νόημα είναι αδικία κατεμε.
Αυτα ειναι και λιγο ραδιοαρβυλα απο καποιους. Οι ενστασεις εαν στεκουν εξεταζονται και λαμβανονται υποψην. Αν εγω υπολογιζα 1000 μορια αλλα δεν εστεκαν γιατι υπολογιζα και πτυχιο και απολ. Λυκειου και προυπηρεσια η οποια δεν εστεκε και στην πραγματικοτητα τα μορια μου ηταν 500 αλλο κομματι αυτο γιατι εγω ειδα κι ατομα που κοπανιοντουσαν οτι τα χουν υπολογισει σωστα αλλα υπολογισαν μορια μεχρι απο τον επαινο που πηραν στην α' λυκειου... Σε καθε περιπτωση ο καθενας ειχε και δικαιωμα ενστασης την οποια αν δεν εκανε κακως σκεφτεται το αν δεν του απαντουσαν αν αν αν... Και αν οντως δεν του απαντησαν ας κινουταν νομικα, ειχε καθε δικαιωμα!
ναι να κινηθει νομικα. Να δωσει ποσα χιλιαρικα και αν βγαλει ακρη σε καμια δεκαρια χρονια
Σιγα τα χιλλιαρικα που θα δωσε δεν ειπαμε να παει σε μεγαλοδικηγορο μην αναφερω ονομα! Και αν θεωρει οτι θα δικαιωθει ναι γιατι οχι να μην σπαταλησει κατι ωστε να το καταφερει εαν το θελει τοσο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 8:48 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 8:45 pm

Σιγα τα χιλλιαρικα που θα δωσε δεν ειπαμε να παει σε μεγαλοδικηγορο μην αναφερω ονομα! Και αν θεωρει οτι θα δικαιωθει ναι γιατι οχι να μην σπαταλησει κατι ωστε να το καταφερει εαν το θελει τοσο
συμφωνω
Επισκέπτης

Αν πάρω στο help desk αύριο το πρωί για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα θα απαντήσουν ή λέτε να με βρίσουν; Όσοι πήρατε ήταν εξυπηρετικοί ή τσάμπα θα χάσω τον χρόνο μου ;
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 11:20 pm Αν πάρω στο help desk αύριο το πρωί για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα θα απαντήσουν ή λέτε να με βρίσουν; Όσοι πήρατε ήταν εξυπηρετικοί ή τσάμπα θα χάσω τον χρόνο μου ;
Κάνεις δεν θα σε βρίσει. Γι αυτό λέγεται help desk αν γνωρίζουν και οι άνθρωποι θα σου απαντήσουν. Θα έχουν και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα ίσως αύριο για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα.
Zeniasole
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Zeniasole »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 11:20 pm Αν πάρω στο help desk αύριο το πρωί για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα θα απαντήσουν ή λέτε να με βρίσουν; Όσοι πήρατε ήταν εξυπηρετικοί ή τσάμπα θα χάσω τον χρόνο μου ;
Καλημέρα πήρα εχθές τηλέφωνο και απάντησε ότι θα βγει είτε Τετάρτη 29 του μήνα η πέμπτη 30
Επισκέπτης

Zeniasole έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 7:50 am
Καλημέρα πήρα εχθές τηλέφωνο και απάντησε ότι θα βγει είτε Τετάρτη 29 του μήνα η πέμπτη 30
Σίγουρα αδερφέ 11 είναι η κατάταξη, πρέπει να βγουν αυτήν την εβδομάδα για να έχει και ο κόσμος λίγο χρόνο να ετοιμαστεί.
Επισκέπτης

Zeniasole έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 7:50 am
Σίγουρα αδερφέ 11 είναι η κατάταξη, πρέπει να βγουν αυτήν την εβδομάδα για να έχει και ο κόσμος λίγο χρόνο να ετοιμαστεί.
gepapage
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από gepapage »

Εδώ και λίγη ώρα δεν μπαίνει στην αίτηση ΣΤΡΑΤΟΎ ΞΗΡΆΣ
gepapage
Panoss99

gepapage έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 11:07 am Εδώ και λίγη ώρα δεν μπαίνει στην αίτηση ΣΤΡΑΤΟΎ ΞΗΡΆΣ
Εγώ μπαίνω κανονικά.
gepapage
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από gepapage »

gepapage έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 11:07 am
gepapage
Επισκέπτης

Panoss99 έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 11:30 am
gepapage έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 11:07 am Εδώ και λίγη ώρα δεν μπαίνει στην αίτηση ΣΤΡΑΤΟΎ ΞΗΡΆΣ
Εγώ μπαίνω κανονικά.
Φίλε μου τελικά τους πήρες τηλέφωνό σου απάντησαν;
Panoss99

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 11:32 am
Panoss99 έγραψε: Τρί Νοέμ 28, 2023 11:30 am
Εγώ μπαίνω κανονικά.
Φίλε μου τελικά τους πήρες τηλέφωνό σου απάντησαν;
Φίλε μου δεν είπα εγώ ότι θα καλέσω σήμερα κάποιος άλλος το έγραψε! Εγώ πήρα χθες κ μου είπαν τέλος της εβδομάδας.
Panos2000

Δημοσίευση από Panos2000 »

Τα αποτελέσματα θα βγουν δημόσια; Τα μόρια και όλα ; Αν είμαστε επιτυχών η επιλαχών ;
Panos2000

Δημοσίευση από Panos2000 »

Γιατί εγώ πήρα τηλέφωνο πριν και μου είπαν ότι θα δούμε στους τάξιςνετ αν είμαστε επιτυχών η όχι. Και όχι δημόσια γιατί έτσι φέτος;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες