Player7 έγραψε:Ρε βλαμμενε τα λεφτα που παιρνω αυτη τη στιγμη δε θα τα δεις ουτε με 25 χρονια υπηρεσιας!! Αν ηθελα να βολευτω θα ειχα μπει προκηρυξεις του δημου, στην 6κ ή οπου αλλου!
Οταν με το καλο βγεις απο τη σχολη στειλε μου μηνυμα να σε δικτυωσω στη Διευθυνση Προστασιας Επισημων, να σε βαλω σε κανα εφοπλιστη να βγαλεις κανα μαυρο μεροκαματακι, γτ θα πεσει πεινα! Αντε καλη τυχη!
δεν νομίζω να γίνεται να μπεις σε τέτοια υπηρεσία κατευθυαν
Επιλ έγραψε:Slade το είδα φίλε ναι.. κριμα για όλα τα παιδιά π ήταν τόσο κοντά ως επιλαχών.. δεν πειράζει συνεχίζουμε να μαζεύουμε ότι διπλώματα μας έλειπαν και προχωράμε !!
Σήμερα κόπηκαν 2 παιδιά από Α κατηγορία στην ορκωμοσία ο ένας υπόγραψε παραίτηση ότι δεν θέλει να κάθε για εκπαίδευση και ο άλλος κόπηκε για λόγους ποινικούς είχε δικαστεί ωστόσο ο 1201 και 1202 μπαίνουν σχολή δεν ξέρω τι έγινε στις άλλες ορκωμοσίες
ΜΒ έγραψε: 5. Σε περίπτωση που οι θέσεις των προσλαμβανομένων με τίτλο σπουδών μιας κατηγορίας υποψηφίων δεν θα καλυφθούν, οι κενές θέσεις θα συμπληρωθούν από υποψηφίους/ες της άλλης κατηγορίας.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μην βρουν 300 άτομα από τις 2500 αιτήσεις που έχουν γίνει στη Β κατηγορία αν πιστεύεις ότι δεν θα βρουν 11 άτομα από το 361 έως το 2500 τότε Ναι θα πάρουν από Α
Σήμερα προσλήφθηκαν 1489 ειδικοί φρουροί 1000 Κομοτηνή 489 Διδυμότειχο
Οι υπόλοιποι 11 που λείπουν θα έρθουν την επόμενη Δευτέρα από τα ΠΚΕ που είναι σήμερα αύριο μεθαύριο καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχών τα λέμε Κομοτηνή αδέρφια!
Υ. Γ έγραψα για 2 που κόπηκαν ωστόσο οι επιλαχών από 1201 μέχρι 1220 έχουν ακόμα ελπίδες κατά την άποψή μου, τα τηλέφωνα σας ανοιχτά τις πρώτες μέρες από τη σχολή φεύγουν κάποιοι και εκτός αυτού σε λίγες μέρες βγαίνουν οι πίνακες λιμενικού.
Καλημερα συναδελφοι πλέον... παιζει κανενας να ανεβει διδυμοτυχο με αμαξι και να εχει χωρο απο θεσσαλονικη ; οποιος εχει ας με στειλει ενα μυνημα προσωπικό Ευχαριστώ