B1lly έγραψε:Εγώ συγγράτισα μόνο αυτό από το άρθρο " Kαθώς δεν προβλέπεται νέος διαγωνισμός... Eπαγγελματιών Oπλιτών στο άμεσο μέλλον " Το νοών νοήτο... Καλή σας μέρα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Γκρικ αρμυ ξερεις αν γουσταρω η οχι... Και ναι θα πηγαινα για 600ε... Για καποιους οι οποιοι εχουν μεγαλωσει με ιδανικα και αξειες καποια αλλα θεματα τα αφηνουν στην ακρη... Οσο για τους αλλους που συμβηβαζονται με τα υπολιπα σωματα, ολοι ξερουμε οτι αυτοι ειναι βολεψιματιες οπως και πολλοι αλλοι που τρωνε τις θεσεις σε ολα τα σωματα παιδιων που αγαπανε αυτο το θεμα... Λαζιτς συμφωνω μαζι σου καλη η ιδεα σου!
πολλοί από εδώ δεν θα πω ονόματα γιατί δεν θέλω έχουνε δείξει ενδιαφέρον και για το λιμενικό και για την αστυνομία. Δηλαδή αυτό τι είναι; Για μένα αυτό είναι μεν αγάπη αλλά είναι και βόλεμα. Όπως και εγώ το παραδέχομαι ότι ναι μεν αγαπάω την χώρα μου αλλά πρέπει να κοιτάξω να βολευτώ κιόλας για να ζήσω
Εγω πηρα στο ΓΕΣ κ σε στρατολογικα γραφεια κ μου ειπαν οτι δεν καταργηθηκαν οι εποπ, δεν ξερουν ποτε θα βγει καινουργια εγκυκλιος κ το μονο που εχει παει στα στρατολογικα γραφεια ειναι αυτο για τους εφφοπ που το θεωρω επιεικως απαραδεκτο. δεν υπαρχει περιπτωση οσο κ καποιος να αγαπαει αυτη τη δουλεια να ειναι μακρυα απο το σπιτι του κ να τα βγαζει περα με 600 ευρω. γιατι κλασικα θα ειναι στα συνορα η σε νησια. ας λεμε τα πραγματα με το ονομα τους εδω μεσα κ οχι οτι να ναι. δεν υπαρχει σαφως λογος για κοντρα, ουτε κανεις θα φαει τη θεση καποιου. οσο αυτο με τις γυναικες που θελουν να τις βγαλουν κ καλα εκτος δεν πιστευω να γινει.2011 ερχεται δεν θα γυρισουμε χρονια κ χρονια πισω.
vagioula20yahoo.gr έγραψε:Γεια evi kai nandy! Τι κανετε; Πηρα το εθνος και ελεγε τα ιδια π αναρτηθηκαν κ στ ιστοσελιδα του Γ. Ε. Σ. Δεν λεει κατι διαφορετικο. Εγω δεν πιστευω πως καταργηθηκαν οι εποπ, δεν υπαρχει περιπτωση ν εχει γινει κατι τετοιο.
στην ιστοσελιδα του ΓΕΣ απλα ανφερεται το αρθρο ή και η ιστοσελιδα εστερνιζεται την αποψη για καταργηση... Εγω σας λεω διατηρω ελπιδες γιατι μονο στο εθνος το διαβασα... Αλλα και η σια που πηρε στο ΓΕΣ και της ειπανε οτι κατι τετοιο δεν ισχυει, δεν νομιζω να της λενε μπαρουφες... Δ εν εχουμε αλλη επιλογη απο το να περιμενουμε...
B1lly έγραψε:Εγώ συγγράτισα μόνο αυτό από το άρθρο " Kαθώς δεν προβλέπεται νέος διαγωνισμός... Eπαγγελματιών Oπλιτών στο άμεσο μέλλον " Το νοών νοήτο... Καλή σας μέρα.
οκ ναι αλλα το αμεσο μελλον ειναι υποκειμενικο, για μενα μπορει να ειναι 1 χρονος για καποιον αλλο 3 χρονια. Δεν το διευκρινιζει. Εκτος αν περιμενουν να δουνε πως θα περπατησει ο θεσμος των εεφοπ. Αλλα μεχρι τοτε...
Σταυρος έγραψε:Ο αδερφος μου εκανε Στα 17 και 6 μηνων αλλα 1 Φορα βγηκε επιλαχον στην δευτερη μπηκε
Αν διαβασεις την προκήρυξη του 2009 θα δεις τα ορια αναλυτικα... Για τον αδερφο σου δεν ξερω εγω σου μιλαω με βαση την προκηρυξη. Λοιπον εδω μιλαμε για την προκήρυξη, αν εχεις καποιες αποριες σχετικα με τα ορια ηλικιας, υπαρχει αλλο τοπικ οκ;
Ο καθενας οτι θελει λεει βγαινει και λεει ο αλλος οτι δεν του φτανουν τα 600 εγω γουσταρω τον στρατο αλλα και περα απο αυτο τι θα προτιμουσε να εχει τα 600 η να μην εχει τιποτα οκ το να εισαι μακρυα απο τον τοπο σου και να περνεις 600 εχει αρκετες δυσκολιες οσο για της σκοπιες και της υπηρεσιες τι θα προτιμουσε να δουλευη 12 και 13 ωρες χωρις να πληρωνεται; Καθε δουλεια εχει την δυσκολεια της και ο στρατος ασκησεις σκοπιες υπηρεσιες ολοι θα θελαμε 1000 ευρω για μισθο αλλα που ειναι;