Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Ρε παιδιά δεν πρέπει να βγει πίνακας με τους επιτυχόντες; επίσης από αυτούς που δώσατε αποτυπώματα είχατε κάποια νέα ενημέρωση;
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Εχω κινηθει και εγω νομικα. Ειμαι κοπελα κοπηκα ολα καλα αλλα αυτο που ειδα να γινεται μετα ειναι τραγικο. Εδιναν 7-8 προσπαθιες σε συγκεκριμενα ατομα και ευτυχως για μας υπρχει και βιντεακι. Εγω εχω ηδη επικοινωνησει με το εσωτερικων υποθεσεων με εγγραφη καταγγελια. Αν υπαρξουν κ αλλες καταγγελιες το θεμα θα ερευνηθει. Τα ατομα που εχουν το βιντεακι απο την Ευελπιδων χτες , παρακαλω ας επικοινωνησουν μαζι μου. Εγω θα το τραβηξω πολυ, οχι για να διεκδικησω καποια θεση, αλλα για να εχω την ελπιδα οτι αργοτετα τα παιδια μου θα βρουν ενα πιο αξιοκρατικο συστημα!! Καλη τυχη σε οσους μπηκαν , να προσεχετε γιατι καποιοι το αξιζατε πραγματικα.
Lepida είναι σίγουρο ότι μπαίνουν μέχρι 125 επιλαχων;
Ακου Γιωτα. Μπορεις να το τρεξεις οσο θελεις. Εαν πληρεις τις σωματικες προυποθεσεις και περασεις τις δοκιμασιες των αθληματων, δεν μπορει να σε κοψει ΚΑΝΕΙΣ. Τελεια και παυλα. Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως εννοεις με τον ορο "διακρισεις" αλλα εαν εβγαλες το χιλιομετρο σε κατω απο 4.20", περασες την σφαιρα, το 100αρι, το μηκος και το υψος, πως ακριβως σε κοψανε και για ποιον λογο; Εαν εσαι πανω απο 1.70 και τον προβλεπομενο ΔΜς, πως ακριβως σε κοψανε; Ασε τι εκαναν οι αλλοι. ΕΣΥ για ποιον λογο ακριβως κοπηκες και σου φταιει η επιτροπη; Μην δωσεις απαντησεις του τυπου "Εγω εχθες εμαθα οτι περνουσαν αλλοι με 4.40" η υπερβαροι". Να μας πεις για ποιον λογο κοπηκες εσυ και που σε αδικησε η επιτροπη.
Παιδια καλημερα. μια ερωτηση να. κανω αν γνωριζει καποιος... δωσαμε δαχτυλικα αποτυπώματα σωστα στο. παρελθον ενας φιλος μ. ειχε δικαστηρια στα οποία ειχε αθωωθεί και το ποινικο μητρώο του ειναι καθαρο... σε ενα απο αυτα ειχε ανοιξει φακελος για κατοχη ναρκωτικης ουσιας μικρο ποσοτητας τσιγαριλικι πιστευετε θα τον κοψουν για αυτο παρόλο που ειχε αθωωθει... και εχει λευκο ποινικο. μητρωο.
Έχουμε νέα ποτέ θα μπούνε οι επιτυχόντες στις σχολές;
Στα αθλήματα μας είχαν πει Κυριακή τα αποτελέσματα αλλα δεν έχουν βγει ακόμη
Μόλις ανέβηκαν παιδιά οι πίνακες. Συγχαρητήρια σε όλους!
Συγχαρητήρια σε όλους μάγκες για την προσπάθεια και την επιμονή παρά τις όποιες δυσκολίες είχε ο καθένας! Τα λέμε στη σχολή με το καλό πρώτα ο Θεός! Καλή δύναμη σε όλους!
Μέχρι 154 επιλαχών έφτασε νομίζω στην Α κατηγορία έτσι ενημερώθηκα από το τμήμα!72 ήμουν εγώ και στο νέο πίνακα 1119.
Μέχρι 154 επιλαχών έφτασε νομίζω στην Α κατηγορία έτσι ενημερώθηκα από το τμήμα!72 ήμουν εγώ και στο νέο πίνακα 1119.
Έχει κανείς ιδέα ποιος πάει που;
Θα μας πουν λογικά από τα τμήματα η θα βγουν σχετική πίνακες.. για το που θα πάμε
Άρα βάση α κατηγορίας 2560 μόρια και β κατηγορία 2500 μόρια.
Επομένως δεν πηγαν-κοπηκαν 238 άτομα στην α κατηγορία και 71 άτομα στη β.
Επομένως δεν πηγαν-κοπηκαν 238 άτομα στην α κατηγορία και 71 άτομα στη β.
Think less..Live more...
Συγχαρητήριά σε ολους παιδια. Απο εδω και περα πλεον ξεκιναει το σημαντικο μερος της υποθεσης. Μην ξεχναμε οτι απο εδω και στο εξης θα ειμαστε ολοι μια οικογενεια και ο ενας θα πρεπει να στηριζει τον αλλον. Καλα να μαστε και τα λεμε στην σχολη πλεον.
Στον πίνακα π βγήκε είμαι 1200-1210 θέση.. και στην β κατηγορία δεν συμπληρώνουν 300 άτομα αλλα 289.. υπάρχει περίπτωση να συμπληρώσουν από α κατηγορία και να με πάρουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες