Ε. φ έγραψε:Α. Κ αν κινηθείς νομικά είμαι μαζί σου. Απάντησε μου αν θες, να δούμε λίγο από κοινού τι συμβαίνει γιατί η συγκεκριμένη διαδικασία φέτος έχει πέρα ως πέρα "τρύπες".
Μάγκες για τι τρύπα μιλάτε ακριβώς για το 1000αρι όριο 4 20 το οποίο το πέρασε κ η κουτσή μαρια; Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σας δεν μπορώ να καταλάβω. ΚΟΠΗΚΑΤΕ σε τι ακριβώς από αυτά τα γελοία αθλήματα. Ξέρετε 3 μήνες τώρα θ βγει πρόκυρηξη αν ΚΟΠΗΚΑΤΕ αθλήματα δεν βρωμάει τίποτα εκτός από εσάς Που το αφήσατε Έτσι. Τι άλλο.. τατουαζ; Περνούσαν όλοι είτε με μανίκι είτε χωρίς. Και αν δεν είχατε βεβαίωση αφαίρεσης ν βγάζετε. Τι άλλο θέλετε να σας πω Αλήθεια.
Αλέξανδρος Κ. Δεν ξέρω αγαπητέ τι λες. Αλλά βέβαια όλοι μιλάτε εκ του ασφαλούς. Δεν είχα Ούτε τατουάζ μανίκι Ούτε δεν έπιασα τα αθλήματα, τα οποία για τους πολλούς και ειδικούς είναι εύκολα. Ένας άνθρωπος που έφαγα τη ζωή μου διαβάζοντας είμαι. Που έμαθα να παλεύω για ότι θέλω. Εγώ δεν έμαθα ποτέ ούτε να δίνω λεφτά για να με περάσουν όπως μου ζητήθηκε χωρίς φυσικά να θέλω να κατηγορήσω πως εσείς περάσατε με χρήματα. Αλλά βλέπεις αυτό είναι το σύστημα... Και φυσικά επειδή δεν έδωσα χρήματα πολεμηθηκα λυσσαλέα από μέλος της επιτροπής.
Και να προσθέσω σε αυτά που λέει ο Αλέξανδρος σχετικά με τα τατουάζ ότι Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΑΚΟΥΣΕ στο νομο, συνεπώς όσοι κλαιτε για αυτούς πέρασαν ενώ είχαν τατουάζ θα έπρεπε να ξέρετε ότι μόνο αν κάποιος είχε προσβλητικο τατουάζ σε εμφανή σημείο κοβοταν και όχι απλά κάποιος που είχε απλά τατουαζ σε εμφανή σημειο. Να είναι καλά τα παλικάρια που το έτρεξαν στα δικαστηρια το θέμα τις προηγούμενες χρονιες. Είστε πολύ χαμηλου νοητικού επιπέδου αν περιμένατε να κοπουν άτομα με τατουάζ για να περάσετε οι επιλαχων. Να μην μπορεί να βγάλει κάποιος το 1000αρι το καταλαβαινω αλλά το να έχει τατουαζ δεν είναι λόγος να κοπεί καποιος
Πραγματικά λυπάμαι για τον ρατσισμό που αντιμετώπισαμε τα περισσότερα κορίτσια... Δέχθηκα απίστευτη διάκριση από κάποια μέλη της επιτροπής Δεν πρόκειται να το αφήσω εδώ.. Θα κινηθώ νομικά.. Οποία κοπέλα θέλει να το κυνηγήσει να μ στείλει να το τρέξουμε μαζί
Χαρείτε επιλαχοντες που πήρατε την θέση από άτομα που είχαν όλα τα προσόντα να μπουν και απλά δεν μπήκαν επειδή πολύ απλά δεν ήθελαν τις γυναίκες..
Γιωτα12563 έγραψε:Πραγματικά λυπάμαι για τον ρατσισμό που αντιμετώπισαμε τα περισσότερα κορίτσια... Δέχθηκα απίστευτη διάκριση από κάποια μέλη της επιτροπής Δεν πρόκειται να το αφήσω εδώ.. Θα κινηθώ νομικά.. Οποία κοπέλα θέλει να το κυνηγήσει να μ στείλει να το τρέξουμε μαζί
Χαρείτε επιλαχοντες που πήρατε την θέση από άτομα που είχαν όλα τα προσόντα να μπουν και απλά δεν μπήκαν επειδή πολύ απλά δεν ήθελαν τις γυναίκες..
Ναι εσείς και ο ποτσεπης πάντα εσείς έχετε δίκιο οι ψυχολόγοι και οι επιτροπές που το κάνουν αυτό χρόνια ποτέ! Καντε πρόσφυγες και μην μας πρηζετε τα... τραβάτε και στην Τατιάνα όπως πήγε ο άλλος χτες.
Γιωτα12563 έγραψε:Πραγματικά λυπάμαι για τον ρατσισμό που αντιμετώπισαμε τα περισσότερα κορίτσια... Δέχθηκα απίστευτη διάκριση από κάποια μέλη της επιτροπής Δεν πρόκειται να το αφήσω εδώ.. Θα κινηθώ νομικά.. Οποία κοπέλα θέλει να το κυνηγήσει να μ στείλει να το τρέξουμε μαζί
Ναι εσείς και ο ποτσεπης πάντα εσείς έχετε δίκιο οι ψυχολόγοι και οι επιτροπές που το κάνουν αυτό χρόνια ποτέ! Καντε πρόσφυγες και μην μας πρηζετε τα... τραβάτε και στην Τατιάνα όπως πήγε ο άλλος χτες.
Χαχα Γεια σου slade αλάνι! Και σε μας κορίτσια υπήρχαν και πέρασαν. Ίσως έκανες πολύ μπαμ ίσως δεν είχες ετοιμαστεί αλλού κατάλληλα... πολλά ίσως.. Ίσως να χεις και δίκιο αλλά ήταν ανόητο το να περάσεις... Αλήθεια
Καλημέρα. Τι εννοείς ρατσισμό; γιατί κι εγώ ειμαι γυναίκα.
Επειδή είδα κοπέλες που λες εσύ για διάκριση. Αν πετάτε στο 1.5 μέτρο τη σφαίρα τι θες να σε περάσει; Αυτό σημαίνει ισότητα. Αποφασίστε τι θέλετε που δεν ξέρετε ούτε από τα έντερα σας τι θέλετε. Όπως λέει και το παιδί παραπάνω τρέχα για προσφυγές. Ούτε διακρίσεις θα κάνουν οι άλλοι έξω αν είσαι άντρας και γυναίκα που θα κάνεις περιπολία. Αλλά τότε τι θα λες κοπέλα είμαι ή θα σε λυπηθούν γτ είσαι κοπέλα;
Θα σας παρακαλούσα αν κάποιος υπάρχει που να είναι σίγουρος όμως, ότι υπάρχει επιτυχών από την θέση 200 και πάνω. Έχω φίλο ο οποίος είναι στις 190 και ανυπομονεί να μάθει.
Παιδιά όσοι επιλαχοντες κατέβηκαν και πέρασαν θα προσληφθούν όλοι. Έχω πληροφορίες ότι φωνάζουν και μη επιλαχοντες για εξετάσεις εντός εβδομάδας. Κόπηκε πολλής κόσμος που δεν μπορούσε να περάσει τις εξετάσεις. Οπότε για διακρίσεις σε ένα τόσο απαιτητικό επάγγελμα πάνε περίπατο, δεν θα κάθεστε σε γραφεία έξω στο δρόμο θα είστε και εκείνο ποιο δυνατός νικάει.