Αριθμός αιτήσεων ΕΠΟΠ (2009)
Δεν ειναι θεμα οικονομικου αλλα γενικοτερα για οποιαδηποτε ειδικοτητα καλη μου. Μονο το συνολο των αιτησεων!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Την καλησπερα μου και απο μενα... Ακριβως ετσι οπως τα ειπε η προλαλησασα, εγιναν περιπου 7000 αιτησεις, περιπου 6000 ατομα περιμενουν να φανουν και η αποχη ειναι περιπου 20%, αρα 1/3 και φυσικα αυτο ειναι αναλογα με τη ζητηση καθε ειδικοτητας... Συνηθως χωριζουν τα ατομα σε 2 ομαδες των 52 ατομων, στην δικη μου ομαδα ημασταν 44! Δεν ειχε μεγαλο ποσοστο γυναικων φετος, αλλα φετος εκαναν τη διαφορα τα φανταρακια
μας διοτι εχουν κανει αρκετοι τα χαρτια τους για να μπουν ως μονιμοι! Λοιπον, οι ερωτησεις ποικιλουν αναλογα με το μορφωτικο επιπεδο που εχεις δηλωσει! Ενδεικτικα θα σας πω καποιες ερωτησεις που επεσαν: Πχ. Στους αποφοιτους γυμνασιου επεσε ποιος ο μεγαλυτερος ποταμος Ελλαδος, ποιος εγραψε Ομηρου Οδυσσεια και Ιλιαδα, ποιος ο μαθητης του Αριστοτελη, τι ηταν ο ελληνικος διαφωτισμος, κατι για συναινετικο διαζυγιο---να ξερετε οτι φετος ρωτανε πολυ για συνταγματικο δικαιο, γενικοτερα για νομους, τελειως ασχετο κατ'εμε, οχι οτι τα αλλα ειναι σχετικα αλλα τελος παντων--- Σε αει και τει επεσαν ερωτησεις τι ειναι η στεπα, πως ειναι γεωγραφικα η γη (επιπεδη, κυκλικη, καμπυλωτη, σφαιρικη κλπ;), που βρισκεται το οζον, κατι για το συνταγμα, ποιος εγραψε τη "Φονισσα", ποια τα χαρακτηριστικα γνωρισματα που ειχαν τα μελη της Φιλικης Εταιρειας, τι ειναι τα ηθη κ εθιμα, που βρισκεται η λιμνη Βαν της Τουρκιας, τι ειναι Παρνασσισμος-οι 3 τελευταιες επεσαν σε μενα- και στα ματριξ το σχημα ηταν γελοιο και η εκφραση που μου εδινε, ηταν να συμπληρωσω τη λεξη "μυγα" διπλα απο το αλογο που μου εδινε (αυτο εχει αναφερθει κ απο αλλο ατομο, νομιζω στην Αγγελικη επεσε) ... Καλη επιτυχια και στους υπολοιπους!

Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Γιατι δεν με ακουσες;lolita έγραψε:α! Για λιγες αιτησεις μιλατε! Ευκολο θα ναι να μπειτε αν ειναι οντως ετσι οπως τα λετε! Αντε βρε αλανια καλη επιτυχια!illy αντε μακαρι να σε παρουνε και να ρθουμε στην ορκωμοσια σου να σε καμαρωσουμε
και το μετανιωσα επρεπε να ξαναδωσω αλλη μια,next time maybe

Καλημερα παιδια. Μηπως ξερετε να μου πειτε τωρ που τελειωνουν οι συνεντευξεις αν εχουν δηλωσει πολλοι την ειδικοτητα πληρωμα ερπυστριοφόρων; Για πεζικο. Μηπως γνωριζει κανεισ;
Αγαπητη μου δυστυχως αν και ολοι μας θα θελαμε να ξερουμε περιπου ποσες αιτησεις εγιναν για την ειδικοτητα μας δυσκολα νομιζω μπορουμε να αποσπασουμε τετοιου ειδους πληροφοριες!
Ευχαριστω ΔΥΚ μου δεν πειραζει... Αλλα λεω εσεις που πηγατε συνεντευξη κ μιλησατε κ με αλλα ατομα δεν σας ειπαν τι ειδικοτητες δηλωσαν; Γιατι εγω δινω 7 Αυγ... Απο τους τελευταιους.:- (
-
- Στρατηγός
Κουκλα μου ολοι οι αξιωματικοι λενε κυριως για το γενικο συνολο των αιτησεων... Δεν μπορουν να ξερουν ποιες αιτησεις εγιναν ξεχωριστα για καθε ειδικοτητα! Απλα παντα εχουν ζητηση οι ειδικοτητες με πολλες θεσεις και ξερουν πως τις εχουν δηλωσει αρκετοι... Καλυτερα που εισαι απο τους τελυταιους! Εισαι σε πλεονεκτικοτερη θεση σε σχεση με τους αλλους σε οτι αφορα την προετοιμασια σου για τα αθληματα

Dum spiro spero
Εγω το μονο στοιχειο που εχω ακουσει ειναι οτι στον συγκεκριμενο ειχαν μεγαλη ζητηση οι ειδικοτητες των ΤΘ - καποιες του πεζικου και παρα πολυ το Μηχανικο!
Κωνσταντινα έγραψε:Ευχαριστω ΔΥΚ μου δεν πειραζει... Αλλα λεω εσεις που πηγατε συνεντευξη κ μιλησατε κ με αλλα ατομα δεν σας ειπαν τι ειδικοτητες δηλωσαν; Γιατι εγω δινω 7 Αυγ... Απο τους τελευταιους.:- (
Τιποτα κουκλα μου... Εγω δεν εχω δωσει ακομα! Δινω στις 4 αυγουστου στην αθηνα

Το μηχανικο ε; Μωρε μπραβοοοο. Καλ επιτχια ΔΥΚ μου! Και σε σενα illy μου!
Απ'οτι ακουσα ναι.
Να σαι καλα κων/να μου και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα!
Να σαι καλα κων/να μου και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα!
Κωνσταντινα έγραψε:Καλημερα παιδια. Μηπως ξερετε να μου πειτε τωρ που τελειωνουν οι συνεντευξεις αν εχουν δηλωσει πολλοι την ειδικοτητα πληρωμα ερπυστριοφόρων; Για πεζικο. Μηπως γνωριζει κανεισ;
Αυτη δηλωσες; Καλη ειδικοτητα. Λιγο ζορικη ιδιαιτερως για το γυναικειο φυλο αλλα οταν υπαρχει θεληση ολα μπορουν να γινουν

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Παιδιά δεν θέλω άγχος...
Απο μερους μου ισως θα επρεπε να ημουν λιγακι περισσοτερο αγχωμενος

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες