Αριθμός αιτήσεων ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από tati »

ΚΡΙΜΑΕικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν ειναι θεμα οικονομικου αλλα γενικοτερα για οποιαδηποτε ειδικοτητα καλη μου. Μονο το συνολο των αιτησεων!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από illy »

Την καλησπερα μου και απο μενα... Ακριβως ετσι οπως τα ειπε η προλαλησασα, εγιναν περιπου 7000 αιτησεις, περιπου 6000 ατομα περιμενουν να φανουν και η αποχη ειναι περιπου 20%, αρα 1/3 και φυσικα αυτο ειναι αναλογα με τη ζητηση καθε ειδικοτητας... Συνηθως χωριζουν τα ατομα σε 2 ομαδες των 52 ατομων, στην δικη μου ομαδα ημασταν 44! Δεν ειχε μεγαλο ποσοστο γυναικων φετος, αλλα φετος εκαναν τη διαφορα τα φανταρακιαΕικόνα μας διοτι εχουν κανει αρκετοι τα χαρτια τους για να μπουν ως μονιμοι! Λοιπον, οι ερωτησεις ποικιλουν αναλογα με το μορφωτικο επιπεδο που εχεις δηλωσει! Ενδεικτικα θα σας πω καποιες ερωτησεις που επεσαν: Πχ. Στους αποφοιτους γυμνασιου επεσε ποιος ο μεγαλυτερος ποταμος Ελλαδος, ποιος εγραψε Ομηρου Οδυσσεια και Ιλιαδα, ποιος ο μαθητης του Αριστοτελη, τι ηταν ο ελληνικος διαφωτισμος, κατι για συναινετικο διαζυγιο---να ξερετε οτι φετος ρωτανε πολυ για συνταγματικο δικαιο, γενικοτερα για νομους, τελειως ασχετο κατ'εμε, οχι οτι τα αλλα ειναι σχετικα αλλα τελος παντων--- Σε αει και τει επεσαν ερωτησεις τι ειναι η στεπα, πως ειναι γεωγραφικα η γη (επιπεδη, κυκλικη, καμπυλωτη, σφαιρικη κλπ;), που βρισκεται το οζον, κατι για το συνταγμα, ποιος εγραψε τη "Φονισσα", ποια τα χαρακτηριστικα γνωρισματα που ειχαν τα μελη της Φιλικης Εταιρειας, τι ειναι τα ηθη κ εθιμα, που βρισκεται η λιμνη Βαν της Τουρκιας, τι ειναι Παρνασσισμος-οι 3 τελευταιες επεσαν σε μενα- και στα ματριξ το σχημα ηταν γελοιο και η εκφραση που μου εδινε, ηταν να συμπληρωσω τη λεξη "μυγα" διπλα απο το αλογο που μου εδινε (αυτο εχει αναφερθει κ απο αλλο ατομο, νομιζω στην Αγγελικη επεσε) ... Καλη επιτυχια και στους υπολοιπους!

Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

lolita έγραψε: Εικόναα! Για λιγες αιτησεις μιλατε! Ευκολο θα ναι να μπειτε αν ειναι οντως ετσι οπως τα λετε! Αντε βρε αλανια καλη επιτυχια!illy αντε μακαρι να σε παρουνε και να ρθουμε στην ορκωμοσια σου να σε καμαρωσουμεΕικόνακαι το μετανιωσα επρεπε να ξαναδωσω αλλη μια,next time maybe

Γιατι δεν με ακουσες;ΕικόναΕικόνα Επεμενα, προσπαθουσα να σε μεταπεισω αλλα ματαιαΕικόνα Σου ελεγα οτι φετος θα ηταν η χρονια σου! Και φετος ολοι μας λενε οτι ειμαστε σχετικα ευνοημενοι διοτι δεν ειχε ζητηση η φετινη προκηρυξη! Θα χαλουσες μονο λιγακι απο το μελανι που εχει το στυλο σου, δεν θα σου κοστιζε τιποτα! Ξερω και ατομα που εδιναν για 4η,6η και 8 φορα, σε τιποτα δεν μασησαν, ειπαν θα εξαντλησουν καθε περιθωριο μεχρι να πετυχουν, αλλοι πετυχαν τον στοχο τους δινοντας ξανα και ξανα κ αλλοι επεμειναν μεχρι να τα καταφερουν! Ξερω πως οποιος γουσταρει πολυ κατι, το παλευει μεχρι τελικης πτωσης... Επομενως λολιτακι μου παμε γερα και δυνατα μεχρι να πετυχουμε τον στοχο μας, ετσι;ΕικόναΕικόναΕικόνα Μην χανεις ποτε ευκαιριες που σου δινονται, να το θυμασαι παντα αυτο!Εικόνα Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου, να εισαι καλα! ΜακαριΕικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλημερα παιδια. Μηπως ξερετε να μου πειτε τωρ που τελειωνουν οι συνεντευξεις αν εχουν δηλωσει πολλοι την ειδικοτητα πληρωμα ερπυστριοφόρων; Για πεζικο. Μηπως γνωριζει κανεισ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αγαπητη μου δυστυχως αν και ολοι μας θα θελαμε να ξερουμε περιπου ποσες αιτησεις εγιναν για την ειδικοτητα μας δυσκολα νομιζω μπορουμε να αποσπασουμε τετοιου ειδους πληροφοριες!
Anonymous

Ευχαριστω ΔΥΚ μου δεν πειραζει... Αλλα λεω εσεις που πηγατε συνεντευξη κ μιλησατε κ με αλλα ατομα δεν σας ειπαν τι ειδικοτητες δηλωσαν; Γιατι εγω δινω 7 Αυγ... Απο τους τελευταιους.:- (

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κουκλα μου ολοι οι αξιωματικοι λενε κυριως για το γενικο συνολο των αιτησεων... Δεν μπορουν να ξερουν ποιες αιτησεις εγιναν ξεχωριστα για καθε ειδικοτητα! Απλα παντα εχουν ζητηση οι ειδικοτητες με πολλες θεσεις και ξερουν πως τις εχουν δηλωσει αρκετοι... Καλυτερα που εισαι απο τους τελυταιους! Εισαι σε πλεονεκτικοτερη θεση σε σχεση με τους αλλους σε οτι αφορα την προετοιμασια σου για τα αθληματαΕικόνα
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγω το μονο στοιχειο που εχω ακουσει ειναι οτι στον συγκεκριμενο ειχαν μεγαλη ζητηση οι ειδικοτητες των ΤΘ - καποιες του πεζικου και παρα πολυ το Μηχανικο!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κωνσταντινα έγραψε:Ευχαριστω ΔΥΚ μου δεν πειραζει... Αλλα λεω εσεις που πηγατε συνεντευξη κ μιλησατε κ με αλλα ατομα δεν σας ειπαν τι ειδικοτητες δηλωσαν; Γιατι εγω δινω 7 Αυγ... Απο τους τελευταιους.:- (

Τιποτα κουκλα μου... Εγω δεν εχω δωσει ακομα! Δινω στις 4 αυγουστου στην αθηνα Εικόνα
Anonymous

Το μηχανικο ε; Μωρε μπραβοοοο. Καλ επιτχια ΔΥΚ μου! Και σε σενα illy μου!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Απ'οτι ακουσα ναι.

Να σαι καλα κων/να μου και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κωνσταντινα έγραψε:Καλημερα παιδια. Μηπως ξερετε να μου πειτε τωρ που τελειωνουν οι συνεντευξεις αν εχουν δηλωσει πολλοι την ειδικοτητα πληρωμα ερπυστριοφόρων; Για πεζικο. Μηπως γνωριζει κανεισ;

Αυτη δηλωσες; Καλη ειδικοτητα. Λιγο ζορικη ιδιαιτερως για το γυναικειο φυλο αλλα οταν υπαρχει θεληση ολα μπορουν να γινουν Εικόνα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από kallitexnis »

Παιδιά δεν θέλω άγχος...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Απο μερους μου ισως θα επρεπε να ημουν λιγακι περισσοτερο αγχωμενος Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης