Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
Bravoo ο Λευτέρης έρχεται στα λόγια μο! ΑΥΤΌ ΑΚΡΙΩΩΣ όλοι γράφανε για χαμηλές βάσεις Το 19 και πέσανε από τα σύννεφα. Νομίζω ότι πολλοί εδώ μέσα μάλλον γράφουν χωρίς να έχουν ιδέα τι μοριοδοτηται ακριβώς και πόσο εύκολο ταυτόχρονα και πόσο δύσκολο κάποιες φορές είναι να πιάσεις αυτά τα μόρια. Εγώ πχ εάν είχα ένα δίπλωμα μηχανής κάτι σχέτικα απλό. Και επόμενης κατηγορίας αμάξιου θα είχα μπει το 19. Βέβαια το 19 έκανα τα χαρτιά μου από σπόντα δεν το είχα κυνηγήσει καθόλου, Είναι πάρα πολλά άτομα που το κυνηγάνε εδώ και χρονια. Την βλακεια που έκανα και δεν πήγα ΔΕΑ την πληρώνω αλλά όποιον φίλο έχω και θέλει να μπει σε κάτι τέτοιο του προτείνω Να πάει ΔΕΑ να πάρει 1000 μόρια μαζί με ένα δίπλωμα μηχανής- αμάξιου και απολυτηριο λύκειου είναι μεσα. Ήδη 2 γνωστούς μου τους έστειλα Και αυτή την στιγμή είναι ΔΕΑ επειδή τους κατευθηνα εγώ. Εγώ δεν είχα κάποιον να μου το πει τότε... Δεν πειράζει
Εσύ Fouseki έχεις όλα αυτά και λες μόνο ότι έχεις 2250 μόρια ; Περίεργο. Πλέον για πρώτη φορά βγάζουν επιστημονικο προσωπικό για εποπ! Που σημαίνει ότι αξιοποιείς το πτυχίο σου ανάλογα την ειδικότητα! Πληρώνεσαι διαφορετικά και έχεις πιο γρήγορα βαθμό λόγω πτυχίου. Πιστεύω θα υπάρξουν άτομα που θα πανε εποπ!
13.5 -1350 απόλυτηριο λύκειου.500 ειδικές δυνάμεις - 300c2 αγγλικά - δίπλωμα αυτοκινήτου 100 = 2250! Ήμουν τεχνολογική και βιολογία ιστορία κλπ δεν διάβαζαμε προφανώς και μας ταραξαν στα 9αρια. Για να γράψω πανελλήνιες 15 και το μέσο όρο να πάει 13.5. Και συναγωνιζομαι ΕΠΑΛ που δεν έχουν δώσει Πανελλήνιες σε πολύ πιο εύκολο κλίμα και μαθήματα με πολύ καλύτερα απόλυτηρια. Για να συναγωνιστεις ΕΠΑΛ πρέπει να είσαι γιατρός βαθμολογικα στο ενιαιο λυκειο
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 29
nikos521 έγραψε:Λευτέρη ποσο πιστεύεις θα κυμανθούν οι βάσεις σε Α και Β;
Προσωπικα, πιστευω πως θα ειναι καπου στα 2.400-2.500 η βαση.
Ειναι Ειδικοι Φρουροι (μαλλον) οποτε πολλα ατομα θα ενδιαφερθουν και πλεον οπως ειπε και ο αγαπητος Fousekis πιο πανω, ολοι εχουν Ε. Δ / διπλωματα και Αγγλικα.
Ειμαστε στο 2021, πας νυχτερινο πλεον και τσιμπας ενα 19 απολ. Και πας στα 1900 μορια μονο απο αυτο, μη λεμε χαζα.
Αλλα οπως ειπα και στην αρχη, το να ανεβουν δεν το νομιζω, οποτε σιγουρα θα παιξουν λιγο πιο κατω, οχι ομως και κανα 2.000 μορια που μερικοι νομιζουν, εκτος κι αν βγαλει πρωτα τους ΕΠΟΠ, μετα βγαλει για Σ. Φ και ετσι φυγουν τα πολλα μορια για εκει.
Ιδωμεν ομως, θαυματα γινονται οποτε μην απελπιζεστε αλλα επισης μην το δενετε και κομπο πως θα πεσουν πολυ.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 29
Gpap95 έγραψε:Εσύ Fouseki έχεις όλα αυτά και λες μόνο ότι έχεις 2250 μόρια ; Περίεργο. Πλέον για πρώτη φορά βγάζουν επιστημονικο προσωπικό για εποπ! Που σημαίνει ότι αξιοποιείς το πτυχίο σου ανάλογα την ειδικότητα! Πληρώνεσαι διαφορετικά και έχεις πιο γρήγορα βαθμό λόγω πτυχίου. Πιστεύω θα υπάρξουν άτομα που θα πανε εποπ!
Ανεκαθεν εδινε μορια σε πτυχια Για ΕΠΟΠ.
Και στις παλαιες προκηρυξεις εδινε μορια στους πτυχιουχους.
Αλλη προκηρυξη ομως, με αλλα μορια και αλλες βασεις, μη τα μπερδευεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Ιαν 14, 2021 11:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα,
είμαι γυναίκα και θα ήθελα σας παρακαλώ να μου απαντήσετε σε μία ερώτηση εάν γνωρίζετε. Μαζεύω αρκετά μόρια από απολυτήριο, αγγλικά, δίπλωμα και πολυτεκνία. Όμως σίγουρα δεν είναι επαρκή (συγκριτικά με αυτά που βλέπω από εσάς) γιατί εκ των πραγμάτων δεν εκπληρώνουμε στρατιωτικά καθήκοντα με αποτέλεσμα αυτό να δίνει ένα μεγάλο συν στη μοριοδότηση μόνο στους άντρες.
Όπως και μόρια από διάφορα άλλα, πχ διπλώματα οχημάτων κ μηχανής μεγάλου κυβισμού που είναι δύσκολο για μια γυναίκα. Είναι αυτόματα σαν να μας «αποκλείει» από όλο αυτό; Ή μήπως ισχύει κάτι άλλο για τις γυναίκες;
είμαι γυναίκα και θα ήθελα σας παρακαλώ να μου απαντήσετε σε μία ερώτηση εάν γνωρίζετε. Μαζεύω αρκετά μόρια από απολυτήριο, αγγλικά, δίπλωμα και πολυτεκνία. Όμως σίγουρα δεν είναι επαρκή (συγκριτικά με αυτά που βλέπω από εσάς) γιατί εκ των πραγμάτων δεν εκπληρώνουμε στρατιωτικά καθήκοντα με αποτέλεσμα αυτό να δίνει ένα μεγάλο συν στη μοριοδότηση μόνο στους άντρες.
Όπως και μόρια από διάφορα άλλα, πχ διπλώματα οχημάτων κ μηχανής μεγάλου κυβισμού που είναι δύσκολο για μια γυναίκα. Είναι αυτόματα σαν να μας «αποκλείει» από όλο αυτό; Ή μήπως ισχύει κάτι άλλο για τις γυναίκες;
Όχι δεν αποκλείει τη συμμετοχή σου επειδή είσαι γυναίκα αλλά εκ των πραγμάτων από αυτά που είπες και εσύ, έχεις λιγότερες πιθανότητες συγκριτικά πάντα με τα μόρια. Πάντως να κάνεις τα χαρτιά σου γιατί ποτέ δε ξέρεις!
Ναι δυστυχώς είναι αρκετά δύσκολα για εμάς, όμως θα το προσπαθήσω.Σε ευχαριστώ πολύ!
2500 βαση και στα δυο
2580 Και Β 2650
Αν ανεβει το οριο ηλικιας...100%
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
δεν πρόκειται να ανεβειNonamedg4 έγραψε:2580 Και Β 2650
Αν ανεβει το οριο ξερεις ποσοι περιμένουν; Τουλάχιστον 10 ατομα ξερω με πανω απο 2900...
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
φίλε μου καταλαβαίνω πόσο θες να μπεις αλλά τό ποίο σίγουρο είναι ότι δεν θα ανέβει και εγώ το 93 είμαι και αν δεν μπω φέτος δεν θα έχω άλλη ευκαιρίαNonamedg4 έγραψε:Αν ανεβει το οριο ξερεις ποσοι περιμένουν; Τουλάχιστον 10 ατομα ξερω με πανω απο 2900...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Δεν πρόκειται να ανεβεί το όριο... Τα μόρια θα είναι ίδια το ύψος θα είναι ίδιο διάβασε προηγούμενες σελίδες. Όπως ψάξε και τις δηλώσεις του υπουργού 'θελουμε νέους'
Καθηστε ρε παιδια να βγει επισημα η μοριοδοτηση μη βρεθουμε προ εκπληξεως αυτα αλλαζουν σε χρονο ντε τε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης