Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Για πρωτη φαση κοιταξτε τα παραβολα σας εαν απο πληρωμενα αλλαξουν σε δεσμευμενα
Private έγραψε:Για πρωτη φαση κοιταξτε τα παραβολα σας εαν απο πληρωμενα αλλαξουν σε δεσμευμενα
Εχει ειπωθεί απειρες φορες οτι αυτο δεν εχει καμια σημασια
Σχεδόν ένας μήνας και καμιά ειδοποίηση... Πάντως δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από άτομα του φόρουμ. Έχει δηλώσει κανείς για ΠΕ2;
Θα ακυρωθει ο διαγωνισμος δε νομιζω οτι θα γινουν προσληψεις, πολυ βυσματικη προκυρηξη ειχε γινει θεμα και στη βουλη για το ποσο νομιμη ειναι!!
Καλησπέρα! Εγώ δήλωσα για ΠΕ2. Μήπως το αφήνουν για μετά το Πάσχα;
Wolf έγραψε:Θα ακυρωθει ο διαγωνισμος δε νομιζω οτι θα γινουν προσληψεις, πολυ βυσματικη προκυρηξη ειχε γινει θεμα και στη βουλη για το ποσο νομιμη ειναι!!
Γιατί να ακυρωθεί ρε παιδιά. Ειστε που είστε άσχετοι μην λέτε ότι να ναι. Τοσες αιτήσεις να τις ελέγξουν και σιγά σιγά θα κάλουν σταδιακά. Ελεος με τον κάθε άσχετο εδώ μέσα.
Καλα Κωστα περιμενε εσυ να σε ενημερωσουν.. αν οντως γινουν τα βυσματα εχουν ηδη μπει.. αν και δε θα παρει κανεναν. Ακου προσηψεις με 3μελη επιτροπη(τσυριζα) για να μπουν οι δικοι τους, δε θα το αφησει η ΝΔ να γινει!! σε 40 μερες εχουμε εκλογες κανεις δε θα ασχοληθει με αυτο, σας εβαλαν στο τρυπακι να κανετε αιτησεις για να σας εχουν ζεστους!!
Καλημερα. Εγω εχω κανει αιτηση για αραβικά, ειμαι διερμηνέας, ξερει κανεις ποτε θα ειδοποιήσουν;
Καλη μας επιτυχια Αννα! Αν επιτρεπεται τι προπτυχιακό -μεταπτυχιακο/α εχεις κανει;
Πολλή πρεμουρα σας έχει πιάσει. Ο ένας λέει πως θα ακυρωθεί ο διαγωνισμός και μιλάει για βήσματα ξερνωντας χολή, ο άλλος έχει ρωτήσει 1000 φορές για τον κλάδο ΠΕ2. Μάθετε πρώτα ελληνική ορθογραφία και μετά ονειρευτείτε ΕΥΠ.. κακομοιρηδες
Commandor... εγω δεν εχω κανει καποιο ορθογραφικο λαθος εκτος απ τη λεξη προσληψεις που δε πατηθηκε το "λ".. αν λες για μενα...2ον θα δεις οτι δε θα γινουν προσληψεις και θα ακυρωθει, μαθατε ολοι να λετε οτι ξερναμε χολη... απλα δεν ειμαστε χαζοι και ξερουμε τι παιζει με τετοιες προκυρηξεις στην αθανατη Ελλαδαρα... κακομοιρουλη μη ξεχασεις να κατσεις πανω απο τηλεφωνο να περιμενεις να σε παρουν!!!

"ξερνωντας χολή"Είπε αυτός που αποκαλεί αγνώστους κακομοίρηδες...
Wolf αν δε σε αφορά η προκήρυξη μην αποθαρρύνεις τους αιτουντες και μη διαβεβαιώνεις. Ελληνα, σε παρακαλώ που έχεις σπαμμαρει όλο το νήμα επαναλαμβανοντας την ίδια ερώτηση...
2 φορές έκανα μία ερώτηση που με ενδιαφέρει. Δεν νομίζω να είδε κανείς άλλος (εκτός από εσένα) σπαμμάρισμα...
- shootman92
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
ΔΕ11 ειχε κανεις καμια ενημερωση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες