Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Private
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Private »

Για πρωτη φαση κοιταξτε τα παραβολα σας εαν απο πληρωμενα αλλαξουν σε δεσμευμενα
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Jerry »

Private έγραψε:Για πρωτη φαση κοιταξτε τα παραβολα σας εαν απο πληρωμενα αλλαξουν σε δεσμευμενα

Εχει ειπωθεί απειρες φορες οτι αυτο δεν εχει καμια σημασια

Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

Σχεδόν ένας μήνας και καμιά ειδοποίηση... Πάντως δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από άτομα του φόρουμ. Έχει δηλώσει κανείς για ΠΕ2;
Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Θα ακυρωθει ο διαγωνισμος δε νομιζω οτι θα γινουν προσληψεις, πολυ βυσματικη προκυρηξη ειχε γινει θεμα και στη βουλη για το ποσο νομιμη ειναι!!
Άννα

Δημοσίευση από Άννα »

Καλησπέρα! Εγώ δήλωσα για ΠΕ2. Μήπως το αφήνουν για μετά το Πάσχα;
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Wolf έγραψε:Θα ακυρωθει ο διαγωνισμος δε νομιζω οτι θα γινουν προσληψεις, πολυ βυσματικη προκυρηξη ειχε γινει θεμα και στη βουλη για το ποσο νομιμη ειναι!!

Γιατί να ακυρωθεί ρε παιδιά. Ειστε που είστε άσχετοι μην λέτε ότι να ναι. Τοσες αιτήσεις να τις ελέγξουν και σιγά σιγά θα κάλουν σταδιακά. Ελεος με τον κάθε άσχετο εδώ μέσα.

Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Καλα Κωστα περιμενε εσυ να σε ενημερωσουν.. αν οντως γινουν τα βυσματα εχουν ηδη μπει.. αν και δε θα παρει κανεναν. Ακου προσηψεις με 3μελη επιτροπη(τσυριζα) για να μπουν οι δικοι τους, δε θα το αφησει η ΝΔ να γινει!! σε 40 μερες εχουμε εκλογες κανεις δε θα ασχοληθει με αυτο, σας εβαλαν στο τρυπακι να κανετε αιτησεις για να σας εχουν ζεστους!!
Cultural mediator

Δημοσίευση από Cultural mediator »

Καλημερα. Εγω εχω κανει αιτηση για αραβικά, ειμαι διερμηνέας, ξερει κανεις ποτε θα ειδοποιήσουν;
Ελληνας

Δημοσίευση από Ελληνας »

Καλη μας επιτυχια Αννα! Αν επιτρεπεται τι προπτυχιακό -μεταπτυχιακο/α εχεις κανει;
Commandor

Δημοσίευση από Commandor »

Πολλή πρεμουρα σας έχει πιάσει. Ο ένας λέει πως θα ακυρωθεί ο διαγωνισμός και μιλάει για βήσματα ξερνωντας χολή, ο άλλος έχει ρωτήσει 1000 φορές για τον κλάδο ΠΕ2. Μάθετε πρώτα ελληνική ορθογραφία και μετά ονειρευτείτε ΕΥΠ.. κακομοιρηδες
Wolf

Δημοσίευση από Wolf »

Commandor... εγω δεν εχω κανει καποιο ορθογραφικο λαθος εκτος απ τη λεξη προσληψεις που δε πατηθηκε το "λ".. αν λες για μενα...2ον θα δεις οτι δε θα γινουν προσληψεις και θα ακυρωθει, μαθατε ολοι να λετε οτι ξερναμε χολη... απλα δεν ειμαστε χαζοι και ξερουμε τι παιζει με τετοιες προκυρηξεις στην αθανατη Ελλαδαρα... κακομοιρουλη μη ξεχασεις να κατσεις πανω απο τηλεφωνο να περιμενεις να σε παρουν!!!Εικόνα
Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

"ξερνωντας χολή"Είπε αυτός που αποκαλεί αγνώστους κακομοίρηδες...

Commandor

Δημοσίευση από Commandor »

Wolf αν δε σε αφορά η προκήρυξη μην αποθαρρύνεις τους αιτουντες και μη διαβεβαιώνεις. Ελληνα, σε παρακαλώ που έχεις σπαμμαρει όλο το νήμα επαναλαμβανοντας την ίδια ερώτηση...

Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

2 φορές έκανα μία ερώτηση που με ενδιαφέρει. Δεν νομίζω να είδε κανείς άλλος (εκτός από εσένα) σπαμμάρισμα...
Άβαταρ μέλους
shootman92
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από shootman92 »

ΔΕ11 ειχε κανεις καμια ενημερωση;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 8 επισκέπτες