Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2015)
Δεν υπαρχει στανταρ χρονικο περιθωριο!!
- Vanderson
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Έχω την εντύπωση μέσα στις επόμενες 40 μέρες, δεν ξέρω αν είμαι σωστός αλλά έτσι νομίζω...
ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Vanderson έγραψε:Έχω την εντύπωση μέσα στις επόμενες 40 μέρες, δεν ξέρω αν είμαι σωστός αλλά έτσι νομίζω...
Βασίζεσαι κάπου;
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Για τα τατουαζ μπορει να μου απαντησει καποιος σας παρακαλω; Εχω ταττου στο μπρατσο... Επιτρεπεται;
- swat_521tpn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
Όντως κάπου τόσο θέλει
err έγραψε:Για τα τατουαζ μπορει να μου απαντησει καποιος σας παρακαλω; Εχω ταττου στο μπρατσο... Επιτρεπεται;
Δημοσιεύεις σε λάθος θέμα.
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Έχει απαντηθεί το ίδιο ερώτημα άπειρες φορές.
Χαιρετώ άπαντες! Εγώ είμαι νοσηλεύτρια και με ενδιαφέρει αυτή η προκήρυξη... Ξέρετε για εμάς αν ισχύουν τα τεστ και τα αθλήματα;
Τα κριτήρια πρόσληψης όταν μιλάμε για Σωφρονιστικούς υπαλλήλους, είτε Φύλακες, είτε Εξωτερικούς Φρουρούς, είτε ειδικό επιστημονικό προσωπικό για Διοικητικούς είναι ίδια οπότε ναι σε πιάνουν τα πάντα και εσένα Νοσηλεύτρια.
Εννοείται πως με βάση παλιότερους διαγωνισμούς εσάς τους διοικητικούς σας "πιάνουν" και ειδικά ψυχομετρικά τεστ για την αξιολόγηση της προσωπικότητας σας.
Εννοείται πως με βάση παλιότερους διαγωνισμούς εσάς τους διοικητικούς σας "πιάνουν" και ειδικά ψυχομετρικά τεστ για την αξιολόγηση της προσωπικότητας σας.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
Καλά και διοικητικό δε με λές...4 χρόνια λιώνω με συμβάσεις σε εντατική.
Τωρα μου φαίνεται πρέπει λιώσω σε αερόβιο... Και καμια πρωτεινική (δίαιτα) γιατί μόνο για άλμα εις βάθος με βλέπω !
Τωρα μου φαίνεται πρέπει λιώσω σε αερόβιο... Και καμια πρωτεινική (δίαιτα) γιατί μόνο για άλμα εις βάθος με βλέπω !
ΕγώΗίδια έγραψε:
Δεν αναφερόμουν στην τωρινή σου ιδιότητα, αλλά στο Διοικητικό επιστημονικό προσωπικό των Σωφρονιστικών Ιδρυμάτων. Υπέθεσα ότι αναφερόσουν στους διοικητικούς επειδή ρώτησες για το αν σας "πιάνουν" όλες οι δοκιμασίες και εσάς. Υπάρχουν ιατρικές ειδικότητες σχεδόν σε όλα τα καταστήματα κράτησης άλλωστε. Όσο για τα υπόλοιπα ας βγει πρώτα με το καλό η προκήρυξη και τότε μπαίνεις σε ένα πρόγραμμα

Θα βγει μωρέ η προκήρυξη ! Και να ξέρεις τι χαρά μου έδωσες όταν έγραψες ότι θα σε όλα τα καταστήματα.
Είναι η μοναδική ευκαιρία να πάω σπίτι μου !
Σε ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να μην κούρασα!
Είναι η μοναδική ευκαιρία να πάω σπίτι μου !
Σε ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να μην κούρασα!
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα κάτι που αξίζει τον κόπο να διαβάσετε όσοι ενδιαφέρεστε για Εξωτερική Φρουρά και λύνει πραγματικά πολλές απορίες που είμαι σίγουρος ότι θα έχετε, όπως είχα και εγώ. Υ. Ε. Φ. Κ. Κ. Καλή ανάγνωση.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Καλη δουλεια!
Το θέμα με τα μόρια της τότε προκήρυξης δεν ειναι ιδιαίτερα ξεκάθαρο. Όπως δεν υπάρχουν πουθενα πινακες επιτυχόντων Λόγω και της παλαιότητας της.
Θελω και μπορώ !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες