Δυστυχώς οταν το Κίνητρο αυτο γινεται Αυτοσκοπός τοτε Χανεις την πραγματικη ουσια... !ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:stm συμφωνω μαζι σου αλλα δεν πρεπει να υπαρχει ενα κινητρο σε αυτους τους χαλεπους καιρους;stm έγραψε:Τα μορια ειναι το σαρακι των ειδικων δυναμεων που σε συνδιασμο με το βυσμα, που το τελευταιο δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω, συντελουν στην Διάλυσή Τους!ΓΜΑΚ έγραψε:Όχι δεν παίρνεις επιπλέον μόρια. Αμάν με αυτά τα μόρια ρε μάγκες. Όλοι αστυνομικοί θα γίνεται;
Μιλαω για τις ειδικες δυναμεις γιατι για τον Υπόλοιπο Στρατο το πραγμα εχει Ξεφύγει Εντελως...
Οι ειδικες δυναμεις ειναι το τελευταιο καστρο!
Μακαρι ποτε να μην χρειαστουν, Αλλά ... !
Εγω προσφερω τα μορια μου σε οποιον τα θελει για να μην παει σε αυτο το σωμα με αυτο το σκοπο!
Δηλαδη φαντασου καποιον που μπαινει με τον σκοπο αυτο (που πλεον ειναι οι περισσοτεροι) και Ζορίζεται... Τοτε ειναι πολυ ευκολο να παρασυρθει απο τον στοχο του και να παραμερισει το πνευμα του καταδρομεα, να πιασει την "κλαψα" στους δικους του για μια μεταθεση Ευνοϊκή για αυτον!
Ετσι λοιπον Κόβεσαι πλεον στις ειδικες δυναμεις... Δεν εχεις το θαρρος να παραδεχτεις Οτι δεν αντεχεις και φευγεις με μεταθεση... !
Δεν λεω ολοι "λυγίσαμε" και πολλες φορες, αλλα οταν μενεις στην μοναδα αποδυκνειεις , πανω απ'ολα στον εαυτο σου οτι "δεν εσπασες" και τα καταφερες !
Δεν θα ξεχασω ενα κομαντο στον 1ο ΛΑΛ, σειρα μου, που του ηρθε μεταθεση για ΣΧΑΛ (βυσματικη) που κανενας μας δεν περιμενε γιατι δεν παραπονιοταν ΠΟΤΕ... Οταν λοιπον τον ρωτησα αν εβαλε βυσμα μου απαντησε οτι, σε μια στιγμη αδυναμιας παραπονεθηκε στους δικους του... Προσεξε 1 μονο φορα !!!
Το μετανιωσε που εφυγε και πηγε να κοιμαται ολη μερα, αλλα δεν μπορουσε να γυρισει πισω.
Φαντασου οσοι μπαινουν για τα μορια και μονο και εχουν και τηλεφωνο...

Και τελος πες μου ενα καλυτερο κινητρο απο την "προκληση" και απο την υπερηφανεια οτι προσεφερες με αυτον τον τροπο στην χωρα σου !
Αν δεν εχεις αυτα τα κινητρα τοτε "δεν κανεις... "!