Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
stm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από stm »

ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:
stm έγραψε:
ΓΜΑΚ έγραψε:Όχι δεν παίρνεις επιπλέον μόρια. Αμάν με αυτά τα μόρια ρε μάγκες. Όλοι αστυνομικοί θα γίνεται;
Τα μορια ειναι το σαρακι των ειδικων δυναμεων που σε συνδιασμο με το βυσμα, που το τελευταιο δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω, συντελουν στην Διάλυσή Τους!

Μιλαω για τις ειδικες δυναμεις γιατι για τον Υπόλοιπο Στρατο το πραγμα εχει Ξεφύγει Εντελως...

Οι ειδικες δυναμεις ειναι το τελευταιο καστρο!

Μακαρι ποτε να μην χρειαστουν, Αλλά ... !

Εγω προσφερω τα μορια μου σε οποιον τα θελει για να μην παει σε αυτο το σωμα με αυτο το σκοπο!

stm συμφωνω μαζι σου αλλα δεν πρεπει να υπαρχει ενα κινητρο σε αυτους τους χαλεπους καιρους;
Δυστυχώς οταν το Κίνητρο αυτο γινεται Αυτοσκοπός τοτε Χανεις την πραγματικη ουσια... !

Δηλαδη φαντασου καποιον που μπαινει με τον σκοπο αυτο (που πλεον ειναι οι περισσοτεροι) και Ζορίζεται... Τοτε ειναι πολυ ευκολο να παρασυρθει απο τον στοχο του και να παραμερισει το πνευμα του καταδρομεα, να πιασει την "κλαψα" στους δικους του για μια μεταθεση Ευνοϊκή για αυτον!

Ετσι λοιπον Κόβεσαι πλεον στις ειδικες δυναμεις... Δεν εχεις το θαρρος να παραδεχτεις Οτι δεν αντεχεις και φευγεις με μεταθεση... !

Δεν λεω ολοι "λυγίσαμε" και πολλες φορες, αλλα οταν μενεις στην μοναδα αποδυκνειεις , πανω απ'ολα στον εαυτο σου οτι "δεν εσπασες" και τα καταφερες !

Δεν θα ξεχασω ενα κομαντο στον 1ο ΛΑΛ, σειρα μου, που του ηρθε μεταθεση για ΣΧΑΛ (βυσματικη) που κανενας μας δεν περιμενε γιατι δεν παραπονιοταν ΠΟΤΕ... Οταν λοιπον τον ρωτησα αν εβαλε βυσμα μου απαντησε οτι, σε μια στιγμη αδυναμιας παραπονεθηκε στους δικους του... Προσεξε 1 μονο φορα !!!

Το μετανιωσε που εφυγε και πηγε να κοιμαται ολη μερα, αλλα δεν μπορουσε να γυρισει πισω.

Φαντασου οσοι μπαινουν για τα μορια και μονο και εχουν και τηλεφωνο... Εικόνα

Και τελος πες μου ενα καλυτερο κινητρο απο την "προκληση" και απο την υπερηφανεια οτι προσεφερες με αυτον τον τροπο στην χωρα σου !

Αν δεν εχεις αυτα τα κινητρα τοτε "δεν κανεις... "!

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Σιγουρα η τιμη ειναι μεγαλη να υπηρετησεις τη πατριδα απο τη προκληση που λεγεται καταδρομες. Μηπως τελικα αυτο το ''τηλεφωνο'' ειναι το προβλημα και οχι τοσο τα μορια?
stm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από stm »

ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Σιγουρα η τιμη ειναι μεγαλη να υπηρετησεις τη πατριδα απο τη προκληση που λεγεται καταδρομες. Μηπως τελικα αυτο το ''τηλεφωνο'' ειναι το προβλημα και οχι τοσο τα μορια;

Σιγουρα αλλα τα μορια φερνουν κοσμο που "δεν" κανει...

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Ναι ετσι ειναι, ωραια φωτο στο προφιλ
stm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από stm »

ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Ναι ετσι ειναι, ωραια φωτο στο προφιλ
Που υπηρετησες;

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Ημουν δοκιμος στις καταδρομες 264
stm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από stm »

ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:Ημουν δοκιμος στις καταδρομες 264
Εγω 303σειρα, ΣΧΑΛ 322,1ος ΛΑΛ της 2ρας ΜΑΛ !

Μου ειχε ερθει και εμενα ενδειξη ΥΕΑ αλλα δεν Πήγα...

Ειδικα τοτε δεν ειχα καμια σχεση με στρατο (εννοώ Να μου αρεσει κατι) και μπηκα τυχαια στο "πευκο" ...

Στη συνεχεια μου ξυπνησαν μια παιδικη επιθυμια (να πεταξω) και εμεινα στις ειδικες δυναμεις !

Ηταν μεγαλη η προκληση και δεν εφτανε η λογικη της αυτοσυντηρησης για να με κρατησει εκτος!

exghost07
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από exghost07 »

Καλησπερα παιδια ! Λοιπον θελω τα φωτα σας ! Ειμαι σχολη πλοιαρχων ασπροπυργο και επειδη ενα καθηκι δε με περναει σε ενα μαθημα για να παρω πτυχιο να ταξιδεψω, απογοητευτηκα και ειπα να κοψω την αναβολη

Εχω δηλωσει πριν 4-5 χρονια αλεξιπτωτα ! Θα κοψω την αναβολη μεσα στη βδομαδα ! Τωρα το ερωτημα ειναι το εξης ! Θα με παρουνε εκει που εχω δηλωσει; Και αν ναι ποτε περιπου θα μπω μεσα; Ποιο μηνα ; Ευχαριστω πολυ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν την κόψεις σύντομα θα μπείς Μαιο. Θα δηλώσεις πάλι οτι θες ειδικές δυνάμεις και έχεις πολλές πιθανότητες να παρουσιαστείς στο Μεγάλο Πεύκο
exghost07
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από exghost07 »

Ευχαριστω πολυ ΓΜΑΚ ! Μεσα στη βδομαδα θα κοψω τη αναβολη
osst
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από osst »

Ειμαι καινούριος στην παρέα σας, χθές την νύχτα σας ανακάλυψα και έγραψα δυό λόγια για τον Θάλασσα. Διαβάζω τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των υποψήφιων κομάντος και χαμογελώ, αναπολώντας τη δική μου θητεία.93Γ Μ. Πεύκο και μετά 4 ΕΤΕΘ Σάμος, στο μοναστήρι.

Κομάντος μην μασάτε, θα είστε μια ζωή υπερήφανοι που υπηρετήσατε στις Ε. Δ. Μήν σας προβληματίζουν ούτε οι κάμψεις, ούτε οι έλξεις. Ακόμα και η πορεία βολή που θα σας κουράσει (50 χμ με φορτίο 30 κιλών στην πλάτη σε λιγότερο απο 8 ώρες) θα είναι μια εμπειρία ζωής και απόδειξη ότι αν έχεις ψυχή κάνεις τα πάντα. Δεν χρειάζονται μύες, μπράτσα-νεύρο και ψυχή θέλει.

Καλή θητεία σε όλους σας και απολαύστε κάθε μέρα που θα υπηρετείτε. Ενας παλιός.

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Μπραβο ρε κομαντο ετσι ''απολαυστε καθε καθε μερα που θα υπηρετειτε''

ορεστης

Δημοσίευση από ορεστης »

Γεια σας παιδια! Λοιπον εγω εκανα τα χαρτια μου για προτακτος πριν λιγο καιρο για στρατο ξηρας και μπαινω τον μαιο! Αλλα τωρα αποφασισα οτι θελω ειδικες δυναμεις! Υπαρχει περιπτωση οταν 8α ερθουν απο τις ειδικες δυναμεις στο στρατοπεδο που θα ειμαι να περασω τις εξετασεις γαι ειδικες δυναμεις αλλα τελικα να μην με παρουν;

hetfield
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από hetfield »

ορεστης έγραψε:Γεια σας παιδια! Λοιπον εγω εκανα τα χαρτια μου για προτακτος πριν λιγο καιρο για στρατο ξηρας και μπαινω τον μαιο! Αλλα τωρα αποφασισα οτι θελω ειδικες δυναμεις! Υπαρχει περιπτωση οταν 8α ερθουν απο τις ειδικες δυναμεις στο στρατοπεδο που θα ειμαι να περασω τις εξετασεις γαι ειδικες δυναμεις αλλα τελικα να μην με παρουν;

Aν περασεις τα αθληματα σε περνουν τα οποια ειναι :30 καμψεις σε 2 λεπτα,30 κοιλοιακοι σε 2 λεπτα,6 ελξεις σε μονοζυγο,100 μετρα σε 15 δευτερολεπτα,1 μιλι σε 4,20 λεπτα. Μερικες φορες βαζουν αλλα ορια κατοτερα απο αυτα εδω.
ορεστης

Δημοσίευση από ορεστης »

Ρε φιλε ξερεις πολους που κανουν ενα μιλι σε σε 4,20; Ενα μιλι ειναι νομιζω 1600 μετρα! Μηπως τα παραλες με τα α8ληματα εγω ξερω 1000μ 5',20 κάμψεις,4 έλξεις
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης