Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών (2010)
Πιστευω οτι στα 28 μου σημερα τα ξερω λιγο καλυτερα απο σενα οντας απολυθεντας απο το 2003 παρακολουθω τις προκυρηξεις εγω ειπα συγκεκριμενα οτι απο τεε και νυχτερινα δεν μπορουσες να πας σε σωματα ασφαλειας μετα το αλλαξαν. Με το τελευταιο που πες συφωνω και επαυξανω.
Φιλε μου πατροπαραδωτα στα χωρια πηγαιναν ολοι στα νυχτερινα λυκεια στα τεε να τους βαλουν μεγαλους βαθμους και μετα λοκατζηδες για να χωθουν σωματα ασφαλειας. Εμενα οι μισες σειρες μου συμπεραλβανομενοι ολοι οσοι ηταν απο βορια ελλαδα εχουν χωθει συνοριοφυλακες αρχικα και ειδικοι φρουροι.
Φιλε μου πατροπαραδωτα στα χωρια πηγαιναν ολοι στα νυχτερινα λυκεια στα τεε να τους βαλουν μεγαλους βαθμους και μετα λοκατζηδες για να χωθουν σωματα ασφαλειας. Εμενα οι μισες σειρες μου συμπεραλβανομενοι ολοι οσοι ηταν απο βορια ελλαδα εχουν χωθει συνοριοφυλακες αρχικα και ειδικοι φρουροι.
Στη πυροσβεστικη τουλαχιστον επαιρνε μορια οποιος ειχε απολυτηριο λυκειου εχοντας δωσει πανελληνιες.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Ωραία μια και είμαι 1αν χρόνο μεγαλύτερος σου θέλω να σου πω ότι κι εγώ παρακολουθώ όλα τα χρόνια της προκηρύξεις της αστυνομίας. Ξέρω πολύ καλά τι γίνετε γενικά στην επαρχία και όχι μόνο με τα εσπερινά 1α και είμαι κι εγώ από εκεί. Και να σου πω κάτι μαγκιά τους όσοι το έκαναν γιατί είχαν βάλει έναν σκοπό και τον πετυχαν αφού ήταν η μόνη λύση για να μπουν. Από εσπερινά δεν μπορείς να δώσεις πανελλήνιες για σώματα ασφάλειας ούτε τώρα ούτε ποτέ. Και στο φινάλε είχες κι εσύ την ευκαιρία σου να μπεις από πανελλήνιες μην προσπαθείς τώρα λοιπόν αυτούς που επέλεξαν 1αν άλλο δρόμο.
το νου σου...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μην προσπαθείς να μειώσεις (συμπληρώνω για πάνω) [8D]
το νου σου...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Δεν σου φαινεται περιεργο που εχει παιδια απο ενιαιο, που βγαζουν γενικο βαθμο 18-19 (με λιγα λογια μορφομενα-εξυπνα) να πατωνουν πανελληνιες με 7-8-9 και να μην περναμε πουθενα! εγω προσωπικα εβγαζα 13,4 βαθμο (ενιαιο) και μου βαλανε 17,2 (και καλα λογο πανελληνιων δεν ειχαμε χρονο να διαβασουμε!) με λιγα λογια μου τον χάρισαν τον βαθμο! δεν τον αξιζα
Στρατονομος2212 έγραψε:Δεν σου φαινεται περιεργο που εχει παιδια απο ενιαιο, που βγαζουν γενικο βαθμο 18-19 (με λιγα λογια μορφομενα-εξυπνα) να πατωνουν πανελληνιες με 7-8-9 και να μην περναμε πουθενα! Εγω προσωπικα εβγαζα 13,4 βαθμο (ενιαιο) και μου βαλανε 17,2 (και καλα λογο πανελληνιων δεν ειχαμε χρονο να διαβασουμε!) με λιγα λογια μου τον χάρισαν τον βαθμο! Δεν τον αξιζα
Το "πατώνω στις πανελλήνιες" εκτός του αγχους, που δεν το λαμβάνω και πολύ υπόψη οφείλεται κυρίως στο οτι:
Τα θέματα των παννεληνίων μπαίναν και μπαίνουν για να βγουν οι Βάσεις! Στα ίδια θέματα που γράφει ο υποψήφιο της ιατρικής που είναι άριστα προετοιμασμένος, στα ίδια ακριβώς καλείται να γράψει και ο μέτριος που απλά τελειώνει το ενιαίο λύκειο! Είναι μεγάλης δυσκολίας με λίγα λόγια!
Αντίθετα στα ΤΕΕ τα θέματα των εξετάσεων μπαίναν διαφορετικά! Στα θέματα που εξετάζεται ο κακός και ο πολύ κακός μαθητής για να μπορέσει να περάσει, εξετάζεται και αυτός που βγάζει 20!
Σε ρωτάω; Τι ήταν πιο εύκολο; Να γράψεις ένα 20 στα Τεε; Η να βγάλεις εσύ το 13,4 στο γελ;
sory φιλε αλλα αυτο εγινε στο δικο σου σχολειο. Και εγω σε ενιαιο πηγα και μου συνεβη το ακριβως αντιθετο οι καθηγητες με χαντακωσαν Με κατι 10-11 ακομα και 8 και στις πανελληνιες προσαρμοστηκαν οι βαθμοι μου προς τα πανω. Δεν πηρα τα μορια που θα μπορουσα να παρω ομως αν οι καθηγητες ηταν πιο ελαστικοιΣτρατονομος2212 έγραψε:Δεν σου φαινεται περιεργο που εχει παιδια απο ενιαιο, που βγαζουν γενικο βαθμο 18-19 (με λιγα λογια μορφομενα-εξυπνα) να πατωνουν πανελληνιες με 7-8-9 και να μην περναμε πουθενα! Εγω προσωπικα εβγαζα 13,4 βαθμο (ενιαιο) και μου βαλανε 17,2 (και καλα λογο πανελληνιων δεν ειχαμε χρονο να διαβασουμε!) με λιγα λογια μου τον χάρισαν τον βαθμο! Δεν τον αξιζα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Εχεις δικιο φιλε μου, αλλα λεμε για παιδια του 19-20, αριστους μαθητές! αν πραγματικα αξιζαν αυτο τον βαθμο δεν θα γραφανε 9-10 πανελληνιες. παιδια ειμαι απο επαρχια και σας διαβεβαιωνω οτι σε πολλα παιδια μας χαριστηκαν βαθμοι. τωρα απο τεε δεν γνωριζω και πολλα για να πω με σιγουριά αν θα καταφερνα να βγαλω 20 γενικο, για το 13 που εβγαλα στο ενιαιο β λυκειου ηταν χωρις να ανοιξω σχεδον καθολου βιβλιο!
Ναι φιλε μου αλλα ειναι αδικο για τους αλλους. Δεν καταλαβες καλα απο τα εσπερινα δινουν ενδολυκιακα πανελληνιες και βγαζουν μεγαλο απολυτηριο. Εγω φιλε μου σπουδασα και ειχα δουλεια αλλα φαληρησε δυστηχως και στραφηκα τωρα στα γεραματα στα σωματα ασφαλειας για ενα σιγουρο μελλον πληρωντας βεβαια τις προδιαγραφες λογω τις ενασχολησης μου με τον αθλητισμο απο μικρη ηλικια και εχοντας υπηρετησει 14 μηνες στις ειδικες δυναμεις. Και να σου πω και το αλλο στα προηγουμενα χρονια ειχα πετυχει και στους υπαξιωματικους στο λιμενικο τοτε που επαιρνε απο εφεδρους υπαξιωματικους απο ειδικες δυναμεις και στη τελευταια στη πυροσβεστικη και στους φρουρους για πλακα αλλα δεν πηγα γιατι ειχα δουλεια.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το ξέρω Μανώλη, αλλά στο ξαναλέω ήταν ο μόνος δρόμος για να πετυχουν (εμένα προσωπικά δεν με πειράζει σου είπα μαγκιά τους.) .. Μην ψάχνεις για αδικία γιατί υπάρχει παντού και θα υπάρχει 1α ζωή. Τα πράγματα έχουν αλλάξει είναι δύσκολα χρόνια σου εύχομαι καλή επιτυχία στις προκηρύξεις που θα συμμετάσχεις.
το νου σου...
ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε:Δεν ειναι ολοι απο ειδικες δυναμεις ουτε εφεδροι ουτε και τα δυο μαζι ουτε και απαραιτητα εχουν διπλωμα μηχανης. Μονο εκει εδωσαν μορια. Αλου επρεπε να δωσουν...
δηλαδη σε τι επρεπε ν δωσουν μοροια; Στα γαλικα κ στο πιανο;
Φιλοι μου διαβαζω αρκετο καιρο και δεν ασχοληθηκα και ποτε ωστε να απαντησω σε κατι...
Εγω ειμαι απο πρωινο ενιαιο κανονικο λυκειο με καλους γενικους αλλα με πανελληνιες μαζι επιασα το 10.2 απο 16-17 των τετραμηνων...
Τελος παντων θελω να πω οτι καλος η κακος ετσι βγαινουν τα μορια αλλα εχουν ενα βασικοτατο λαθος.
Η ηλικια.
θα μπορουσε ο 21χρονος να παιρνει 100 μορια απο το 21, ο 22χρονος 200 μορια και ετσι μεχρι το 28 δηλαδη 800 μορια. Δεν γινεται ο 27αρις και ο 28αρις που εχει τελευταια ευκαιρια να κανει αυτο που ηθελε να τρωει το ακυρο απο ενα παιδακι 20-21 χρονων που στην ουσια εχει ακομα 7 χρονια μπροστα του να κανει σ'ενα καρο προκυρηξεις τα χαρτια του.
Για την ηλικια μου εγω ειμαι 24 δεν το λεω γιατι ειμαι 27 η 28 αλλα ειναι η πραγματικοτητα.
αυτα...
Εγω ειμαι απο πρωινο ενιαιο κανονικο λυκειο με καλους γενικους αλλα με πανελληνιες μαζι επιασα το 10.2 απο 16-17 των τετραμηνων...
Τελος παντων θελω να πω οτι καλος η κακος ετσι βγαινουν τα μορια αλλα εχουν ενα βασικοτατο λαθος.
Η ηλικια.
θα μπορουσε ο 21χρονος να παιρνει 100 μορια απο το 21, ο 22χρονος 200 μορια και ετσι μεχρι το 28 δηλαδη 800 μορια. Δεν γινεται ο 27αρις και ο 28αρις που εχει τελευταια ευκαιρια να κανει αυτο που ηθελε να τρωει το ακυρο απο ενα παιδακι 20-21 χρονων που στην ουσια εχει ακομα 7 χρονια μπροστα του να κανει σ'ενα καρο προκυρηξεις τα χαρτια του.
Για την ηλικια μου εγω ειμαι 24 δεν το λεω γιατι ειμαι 27 η 28 αλλα ειναι η πραγματικοτητα.
αυτα...

Chris έγραψε:Φιλοι μου διαβαζω αρκετο καιρο και δεν ασχοληθηκα και ποτε ωστε να απαντησω σε κατι...
Η ηλικια.
θα μπορουσε ο 21χρονος να παιρνει 100 μορια απο το 21, ο 22χρονος 200 μορια και ετσι μεχρι το 28 δηλαδη 800 μορια. Δεν γινεται ο 27αρις και ο 28αρις που εχει τελευταια ευκαιρια να κανει αυτο που ηθελε να τρωει το ακυρο απο ενα παιδακι 20-21 χρονων που στην ουσια εχει ακομα 7 χρονια μπροστα του να κανει ς'ενα καρο προκυρηξεις τα χαρτια του.
αυτα...
δηλαδη φιλε μ χριστο... Η μικροι ν μην μπαινουν ν τ παμε ηλικιακα. Γιατι οπως πχ ειπες εσυ 800 μορια δν ειναι κ λιγα. Αρα μπαινουν οι μεγαλοι κ οι μικροι βλεπουμε μωρε.800 μοροια ειναι διπλομα μηχανης. Πτθχιο αγγλικον. Πολυτεκτοι ολα αυτα περιπου 800 η ΕΔ κ μιχανης διπλομα. Ολα αυτα θ τ περνει επιδι ειναι 27-28 Κ αλλα τοσα επιδι θ εχει κ τ πρυχια. Μπαμ μπαμ 1600 ετσι για πλακα. Και αλλα 1200 σε βαζω εγω περιπου απο απολιτιριο 2800 επιδι ειναι "μεγαλος" σ ηλικια; Ε δν νομιζω ν ηταν κ τ σωστοτερο. Ο μικρος δηλαδη ν περιμενε ν φτασει 27 για ν βγρει μια δουλεια.
Αυτο με την ηλικια οντως δεν πολυστεκει καθενας ανεξαρτητου ηλικιας χρειαζεται δουλεια αλλα θα μπορουσαν να καποιες αλλαγες στη μοριοδοτηση πχ σε ειδικοδυναμιτες σε οσους εχουν υπηρετησει στις εδ τουλαχιστον 12 μηνες κατι 9μηνιτες να περναν οσα μορια παιρνουν οι εποπ ουτοσιαλως απο οταν μπηκαν οι εποπ στο στρατο ο ρολος του εφεδρου συγκεκριμενα στις εδ περιοριστηκε μονο στην αγγαρεια και στη σκοπια ουτε λυβ δεν περνανε επισης να δυσκολευαν τα αθληματα να μπαινουν οσοι πραγματικα αξιζουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες