Αύξηση θητείας (2011)
Αύξηση θητείας (2011)
Χωρίς να έχω κάποια πηγή ή κάτι αλλο απλά προσωπική άποψη είναι ότι θα γίνει όπως έγινε και με την μείωση. Η σειρά Αυγούστου 10 μήνες Η σειρά νοεμβρίου 11 μήνες και η σειρά φεβρουαρίου 2012 12 μήνες.
Έτσι είναι δίκαιο για όλους. Δηλαδή εμείς του αυγούστου αν κάνουμε και 1 μηνα παραπάνω δεν θα πάθουμε κάτι. Σε αντίθεση με το να κάνει η σειρά του νοεμβρίου κατευθείαν το 12μηνο.
Εκτός και αν κάνουν ξεκαθάριση από τώρα ότι η σειρά του Φεβρουαρίου θα κάνει 12 μήνες.
Έτσι είναι δίκαιο για όλους. Δηλαδή εμείς του αυγούστου αν κάνουμε και 1 μηνα παραπάνω δεν θα πάθουμε κάτι. Σε αντίθεση με το να κάνει η σειρά του νοεμβρίου κατευθείαν το 12μηνο.
Εκτός και αν κάνουν ξεκαθάριση από τώρα ότι η σειρά του Φεβρουαρίου θα κάνει 12 μήνες.
- AndreasJr
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Αύξηση θητείας (2011)
Δεν ξέρω τι είναι δίκαιο αλλά το σωστό είναι άμα αυξηθεί η θητεία 12 μήνες να κάνουν από Α' ΕΣΣΟ 2012! Και αυτό γιατί όπως είπαν και πολλοί άλλοι εδώ στο φόρουμ κόψαμε την αναβολή με την προυπόθεση ότι θα κάνουμε 9 μήνες και κάναμε κάποια σχέδια για π. Χ σπουδές-δουλειές κ. Λ. Π όπως και χρήματα που θα χρειαστούμε παραπάνω μήνες παραπάνω χρήματα που μπορεί πολύ να μην διαθέτουν και δεν προλαβαίνουν να τα βγάλουν!
Αύξηση θητείας (2011)
Τα χρηματα που χρειαζεσαι ειναι τα χρηματα που σπαταλας επομενως δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αν σκεφτεις οτι οι πατεραδες μας ζουσαν σε ποιο δυσκολες εποχες και εκαναν ποιο μεγαλης διαρκειας θητεια... Δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα γενικα μιλαω.
- AndreasJr
- Υποδεκανέας
Αύξηση θητείας (2011)
Ναι δεν λέω αλλά και πάλι δεν ήταν όπως είναι τώρα οικονομική κρίση κ. Λ. Π!
Αύξηση θητείας (2011)
mihalis19 έγραψε:Χωρίς να έχω κάποια πηγή ή κάτι αλλο απλά προσωπική άποψη είναι ότι θα γίνει όπως έγινε και με την μείωση. Η σειρά Αυγούστου 10 μήνες Η σειρά νοεμβρίου 11 μήνες και η σειρά φεβρουαρίου 2012 12 μήνες.
Θα διαφωνήσω με αυτό το σκεπτικό. Όταν η θητεία μειωνόταν σταδιακά, οι τότε υπηρετούντες πληροφορούνταν ότι πολύ απλά θα υπηρετούσαν λιγότερο από ό, τι είχαν σχεδιάσει και έτσι δεν τους προέκυπτε κανένα πρόβλημα οικονομικής / επαγγελματικής / εκπαιδευτικής φύσεως αναφορικά με τα άμεσα σχέδιά τους αμέσως μετά την εκπλήρωση της θητείας τους.
Η σταδιακή, όμως, αύξηση της θητείας έστω και κατά 1 ή 2 μήνες μπορεί να θέσει κάθε προϋπολογισμό εκτός πορείας και να σε πάει πίσω 1 ή ακόμα και 2 χρόνια στη ζωή σου, που κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν είναι και λίγα πόσω μάλλον αν αξιοποιηθούν παραγωγικά.
PETER.D έγραψε:Τα χρηματα που χρειαζεσαι ειναι τα χρηματα που σπαταλας επομενως δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αν σκεφτεις οτι οι πατεραδες μας ζουσαν σε ποιο δυσκολες εποχες και εκαναν ποιο μεγαλης διαρκειας θητεια...
Το θέμα της διάθεσης των χρημάτων είναι απόλυτα σχετικό και δεν είναι σωστό να γενικεύουμε, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τον οικονομικό προϋπολογισμό μιας οικογένειας εν μέσω οικονομικής κρίσης. Και προσωπικά θεωρώ ανούσια τη σύγκριση των "εποχών των πατεράδων μας" με την τωρινή εποχή... Φιλικά.
Αύξηση θητείας (2011)
Καλα όλα αυτα με την προυπόθεση οτι θα παραμεινει αυτη η κυβέρνηση! Μην ξεχνατε οτι δεν ζουμε σε καλές εποχες! Αμα γίνουν εκλογες για ενα εξαμηνο ολα παγωνουν!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Αύξηση θητείας (2011)
Πάντος οτι είναι Να γίνει ας γίνει και γρήγορα, να ξέρουμε κάτι σίγουρο έστω, να προετοιμαστούμε ψυχολογικά...
- AndreasJr
- Υποδεκανέας
Αύξηση θητείας (2011)
Συμφωνώ έτσι κι αλλιώς σιγά μην σκεφτούν όλα τα προβλήματα που δημιουργούν σε εμάς!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αύξηση θητείας (2011)
Και εσυ για Νοέμβρη φιλε?
- AndreasJr
- Υποδεκανέας
Αύξηση θητείας (2011)
Ναι ελπίζω.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αύξηση θητείας (2011)
Δεν είσαι σίγουρος;
- AndreasJr
- Υποδεκανέας
Αύξηση θητείας (2011)
Δεν ξέρω έχω κόψει την αναβολή από τον Ιούνη και στην στρατολογία μου είπαν ότι Νοέμβρη θα μπω σίγουρα αλλά ένας φίλος μου είπε ότι μπορεί και να μην με πάρουν κ. Λ. Π τώρα τι να πω δεν ξέρω με τόσα που ακούω έχω μπερδευτεί!
Αύξηση θητείας (2011)
Αφού έκοψες την αναβολή σου στο χρονικό πλαίσιο που δίνει η στρατολογία θα σε πάρουνε.Και εγώ για Νοέμβρη είμαι, υποτίθεται πως σου δίνουν συγκεκριμένους μήνες για κάθε Εσσο για να προγραμματίσεις την ζωή σου και την δουλειά σου. Αλλιώς θα σε παίρνανε όποτε ήθελαν.
Πάντως για το δωδεκάμηνο έτσι και γίνει εγώ χάνω μια δουλειά με πολύ καλό μισθό
που έχω έχω βρει. Αν το ήξερα δεν θα έκοβα τώρα την αναβολή και είναι δύσκολο να ξαναπάρεις αμέσως
άλλη. Νομίζω ότι είναι πολλοί στην θέση μου.
Πάντως για το δωδεκάμηνο έτσι και γίνει εγώ χάνω μια δουλειά με πολύ καλό μισθό
που έχω έχω βρει. Αν το ήξερα δεν θα έκοβα τώρα την αναβολή και είναι δύσκολο να ξαναπάρεις αμέσως
άλλη. Νομίζω ότι είναι πολλοί στην θέση μου.
Αύξηση θητείας (2011)
Άρης έγραψε: Αν το ήξερα δεν θα έκοβα τώρα την αναβολή και είναι δύσκολο να ξαναπάρεις αμέσωςάλλη.
Μπορείς να κάνεις ανάκληση της διακοπής και έτσι θα επαναφέρεις την αναβολή σου όπως ακριβώς ήταν και πριν.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες