Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Ειμαι επιλαχων 71 και με πηραν και ειπαν οτι ειμαι επιτυχων στην α κατηγορία 80 τα εκατο και να παω απο κει να υπογραψω το παραρτημα, και εχουν και πάρει και παιδια επιλαχωντες με θεση 120 κτλπ. Μού ειπε ο αξιωματικος οτι λογικα ειναι οί κενες θεσεις και παίρνουν αυτους που περασαν ουσιαστικα αλλα εγω αυριο δινω αθληματα
Merakli εμαθες ποσοι εχουν κοπει και δεν εχουν εμφανιστει?
Κοπέλα μου ισότητα σημαίνει σε όλα Όχι στα μισά εσείς ζητήσατε ισότητα κάποτε πάρτε την και μην μιλάτε περεταίρω ισότητα στα αθλήματα ισότητα στα μόρια ισότητα στις υπηρεσίες ισότητα στο ύψος ισότητα στα πάντα περαστικά.Mt έγραψε:Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδια που περασατε... Οντας μια απ τις 60 συνολικα γυναίκες π ειχαν τα μορια και είχαμε να συναγωνιστουμε με εσας π βγάζετε τα αθληματα για πλακα εχω να πω οτι απλα δεν υπάρχει καμια ισότητα... Απο τις 60 γυναικες δεν θα παρουν ουτε 10 αλλα δεν πειραζει οταν η Ρωσια εχει γυναίκες πιλοτους η Ελλαδιτσα απλα μιλάει για ''ισότητα''.
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Φιλε δες λίγο τα μηνύματά σουChris12 έγραψε:Ειμαι επιλαχων 71 και με πηραν και ειπαν οτι ειμαι επιτυχων στην α κατηγορία 80 τα εκατο και να παω απο κει να υπογραψω το παραρτημα, και εχουν και πάρει και παιδια επιλαχωντες με θεση 120 κτλπ. Μού ειπε ο αξιωματικος οτι λογικα ειναι οί κενες θεσεις και παίρνουν αυτους που περασαν ουσιαστικα αλλα εγω αυριο δινω αθληματα
Chris12 δεν νομίζω να παιρνουν μόνο μέχρι τις κενές θέσεις γιατί πήραν και σε επιλαχωντες 200+
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Ρε παιδιά εμένα μου είπαν να πάω να παραλάβω κάτι έγγραφα, υπάρχει περίπτωση να έχω κοπεί και να θέλουν απλα να μου τα δώσουν πίσω; Πέρασα όλες τις επιτροπές και τα αθλήματα δεν νομίζω ότι κόπηκα πουθενά, στο κάτω κάτω γίνεται να κόπηκα και να μην το καταλαβα; Απλά αγχώθηκα γιατί στην προκυρηξη λέει ότι " τα τμήματα καλουν και αυτούς που δεν θα προσληφθούν για να παραλάβουν πίσω τα έγγραφα τους"
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Λογικά θα είναι να παραλάβεις την λίστα με τα πράγματα που θα πάρεις στη σχολη..The Marine έγραψε: Ρε παιδιά εμένα μου είπαν να πάω να παραλάβω κάτι έγγραφα, υπάρχει περίπτωση να έχω κοπεί και να θέλουν απλα να μου τα δώσουν πίσω; Πέρασα όλες τις επιτροπές και τα αθλήματα δεν νομίζω ότι κόπηκα πουθενά, στο κάτω κάτω γίνεται να κόπηκα και να μην το καταλαβα; Απλά αγχώθηκα γιατί στην προκυρηξη λέει ότι " τα τμήματα καλουν και αυτούς που δεν θα προσληφθούν για να παραλάβουν πίσω τα έγγραφα τους"
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Παιδια διαβασα τα μηνυματα που μου στειλατε , δυστυχως δεν ξερω πως να απαντησω σε πρόσωπικο μηνυμα. Θα απαντήσω εδω. Έιναι τερμα ελαστικοι γενικα ναι και υγειονομικα.
Μάγκες και εμένα με πήρανε το πρωί πας στο τμήμα και παραλαμβάνει οδηγίες για την εκπαίδευση στη σχολή τι πράγματα και τι έγραφα να έχουμε μαζί μας αυτό μην τρελαινεστε μέχρι αύριο θα σας πάρουν
Πότε μπαίνουμε; Τι ενημερωση έχετε εσείς που σας κάλεσαν; Επίσης αν μπορεί καποιος ας ανεβάσει τη λίστα να έχουμε μια εικόνα.
Think less..Live more...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
Εμένα μου ζήτησε στο τηλέφωνο από το τμήμα να πάω αύριο με ταυτότητα αφμ(σε οποιαδήποτε μορφή ) και ένα χαρτί να αναγράφεται η ομάδα αίματος μου , αν φαίνεται στο βιβλιάριο κάνει , απλά να φαίνεται κάπου. Αν και δεν είναι και μεγάλη ανάγκη για αυτό θα μας το ζητήσουν και μετά μου είπε αλλά αν το έχεις φέρει μου λέει. Αυτά
Εμένα με πήραν τηλ για δακτυλικά αποτυπώματα να πάω αύριο...
Και εμενα με πηραν τηλεφωνο να παω με δυο εγχρωμες φωτο και την ταυτοτητα μου για αποτυπωματα. Καλημερα μαγκες
Καλημέρα παιδιά. Μόλις γύρισα από τ τμήμα..
Μου έδωσαν ένα ενημερωτικό έγγραφο που λέει τί χαρτιά ν πάρω μέσα στο κέντρο εκπαίδευσης και τί να πάρω μαζί μου(π. χ. κάλτσες μπλούζες κλπ)
Μου έδωσαν ένα ενημερωτικό έγγραφο που λέει τί χαρτιά ν πάρω μέσα στο κέντρο εκπαίδευσης και τί να πάρω μαζί μου(π. χ. κάλτσες μπλούζες κλπ)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες