Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 57
Συγνωμη για να καταλάβω εάν εχω περισσότερα μόρια από ένα που έχει εντοπιότητα θα μπω εγω η έχει το πλεονέκτημα αυτός ;
Αν η εντοπιότητα μοριοδοτείται απλα θα μπεις εσυ.Αν όμως δινει προτεραιότητα στην εντοπιότητα τοτε οσα και να εχεις δεν τον φτανεις τον αλλον αρκει να εχει και 10 μορια. Αν δεν κανω λαθος φυσικα οπως τα ξέρω
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 57
ευχαριστω λουκανίκα !Xanthos έγραψε:Αν η εντοπιότητα μοριοδοτείται απλα θα μπεις εσυ.Αν όμως δινει προτεραιότητα στην εντοπιότητα τοτε οσα και να εχεις δεν τον φτανεις τον αλλον αρκει να εχει και 10 μορια. Αν δεν κανω λαθος φυσικα οπως τα ξέρω
Καλημέρα. Παιδιά λένε προς το τέλος του καλοκαιριού. Αυτό με στα αεροδρόμια είναι μεγάλη μαγκιά γιατί θα ξεβολευτουν πολλοί ανακριτικοι κ θα πρέπει να γυρίσουν σε υπηρεσία όπως ατ κλπ
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 128
καλημέρα. Πιστεύεις θα μπορούμε να κάνουμε όλοι Και ας μην έχουμε εντοπιότητα.glock έγραψε:Καλημέρα. Παιδιά λένε προς το τέλος του καλοκαιριού. Αυτό με στα αεροδρόμια είναι μεγάλη μαγκιά γιατί θα ξεβολευτουν πολλοί ανακριτικοι κ θα πρέπει να γυρίσουν σε υπηρεσία όπως ατ κλπ
glock έγραψε:Καλημέρα. Παιδιά λένε προς το τέλος του καλοκαιριού. Αυτό με στα αεροδρόμια είναι μεγάλη μαγκιά γιατί θα ξεβολευτουν πολλοί ανακριτικοι κ θα πρέπει να γυρίσουν σε υπηρεσία όπως ατ κλπ
Για Αύγουστο -Σεπτέμβριο άκουσα κ εγω
Glock γιατι τοσο καλα ειναι στο Αεροδρομιο σαν υπηρεσια?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 146
Αν τελικά η προκήρυξη βγει Αυγουστο-Σεπτεμβριο η ερώτηση μου είναι γιατί παίρνουν διδακτικό προσωπικό για τις σχολές Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο για το διάστημα από τέλη Ιουνίου ως τέλη Ιουλίου;
Από το να είσαι στα κυτ κ στα προκεκα εννοείται. Ούτε ήλιος ⛅☀️ ούτε φασαρία ούτε τίποτα. Κυριλέ καταστάσεις
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 99
Glock μια ερώτηση... Πιστεύεις ότι τα άτομα που έχουν προσληφθεί σαν Σ. Φ και θα προσληφθούν θα απορροφηθούν από το σώμα ή θα πάψουν να τους ανανεώνουν?
Τι να πω ρε φίλε... Από την μία πως θα διώξει τόσο κόσμο κ από την άλλη θα έχει λεφτά το κράτος για να τους απορρόφησει; Εγώ πιστεύω ότι θα αρχίσει να μην ανανεώνει σε άτομα... Γιατί πέρα από την πλάκα έχει μπει η Σάρα κ η Μάρα μέσα.
Εγώ πιστεύω θα βγει προκήρυξη για μόνιμους όταν λήξουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια και θα παίρνουν έξτρα μόρια προϋπηρεσίας. Αλλά δε θα μπουν όλοι μόνο όσοι έχουν τα μορια.
Για παράδειγμα αν πάρει άτομα στα αεροδρομια δε νομίζω να τα διώξει ποτέ, πάντα θα τους θέλει εκεί ώστε να μη πηγαίνουν ανακριτικοι.
Για παράδειγμα αν πάρει άτομα στα αεροδρομια δε νομίζω να τα διώξει ποτέ, πάντα θα τους θέλει εκεί ώστε να μη πηγαίνουν ανακριτικοι.
Μάγκες μην ξεχνάτε αρκετά άτομα βγαίνουν σε σύνταξη δεν νομίζω το κράτος αυτούς που πήρε και αυτούς που θα πάρει να τους δίωξη δεν έχει γινει ποτέ αυτό εκτός άμα είσαι τέλειος ότι νανε και κανείς πολλές παραβάσεις έτσι πιστεύω τώρα εν τελεί έχει κανένας καμία πληροφορία που θα πάρει εννοώ σε αεροδρόμια μόνο η και σε κυτ οποίος ξέρει ας μας πληροφορηση
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 70
Οταν στα επομενα 5 χρονια θα βγουν στην συνταξη 8-9 χιλιαδες αστυνομικοι (οι περισσοτεροι βηταδες) Ποιος θα μεινει να κανει τις δουλειες; Οι αξιωματικοι απο τα γραφεια; Προφανως και θα γινουμε μονιμοι και οπως ειπαν βουλευτες ΝΔ ολα ειναι προεκλογικος αγωνας στις εκλογες θα γινουν μονιμοι οσοι μπηκαν...
Η ΕΛ. ΑΣ δεν εχει προσωπικο παιδια ποτε θα το καταλαβετε... Τα Α. Τ ειδικα στην Αθηνα εχουν μεγαλα προβληματα δεν βγαινουν οι υπηρεσιες...
Επισης οσα ατομα εχουν μπει στην ΕΛ. ΑΣ μεχρι και σημερα δεν εχουν διωξει κανεναν... Εκτος αν κανεις σοβαρα παραπτωματα... ! Εδω ειμαστε και θα δουμε... !
Η ΕΛ. ΑΣ δεν εχει προσωπικο παιδια ποτε θα το καταλαβετε... Τα Α. Τ ειδικα στην Αθηνα εχουν μεγαλα προβληματα δεν βγαινουν οι υπηρεσιες...
Επισης οσα ατομα εχουν μπει στην ΕΛ. ΑΣ μεχρι και σημερα δεν εχουν διωξει κανεναν... Εκτος αν κανεις σοβαρα παραπτωματα... ! Εδω ειμαστε και θα δουμε... !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anemelossss την Σάβ Ιουν 19, 2021 3:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες