Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Συγνωμη για να καταλάβω εάν εχω περισσότερα μόρια από ένα που έχει εντοπιότητα θα μπω εγω η έχει το πλεονέκτημα αυτός ;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν η εντοπιότητα μοριοδοτείται απλα θα μπεις εσυ.Αν όμως δινει προτεραιότητα στην εντοπιότητα τοτε οσα και να εχεις δεν τον φτανεις τον αλλον αρκει να εχει και 10 μορια. Αν δεν κανω λαθος φυσικα οπως τα ξέρω

Ο. Π. Κ. Ε
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Xanthos έγραψε:Αν η εντοπιότητα μοριοδοτείται απλα θα μπεις εσυ.Αν όμως δινει προτεραιότητα στην εντοπιότητα τοτε οσα και να εχεις δεν τον φτανεις τον αλλον αρκει να εχει και 10 μορια. Αν δεν κανω λαθος φυσικα οπως τα ξέρω

ευχαριστω λουκανίκα !
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Xanthos »

Παρακαλώ φάντομ
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από glock »

Καλημέρα. Παιδιά λένε προς το τέλος του καλοκαιριού. Αυτό με στα αεροδρόμια είναι μεγάλη μαγκιά γιατί θα ξεβολευτουν πολλοί ανακριτικοι κ θα πρέπει να γυρίσουν σε υπηρεσία όπως ατ κλπ
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Xrounk »

glock έγραψε:Καλημέρα. Παιδιά λένε προς το τέλος του καλοκαιριού. Αυτό με στα αεροδρόμια είναι μεγάλη μαγκιά γιατί θα ξεβολευτουν πολλοί ανακριτικοι κ θα πρέπει να γυρίσουν σε υπηρεσία όπως ατ κλπ
καλημέρα. Πιστεύεις θα μπορούμε να κάνουμε όλοι Και ας μην έχουμε εντοπιότητα.
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Kwstas26 »

glock έγραψε:Καλημέρα. Παιδιά λένε προς το τέλος του καλοκαιριού. Αυτό με στα αεροδρόμια είναι μεγάλη μαγκιά γιατί θα ξεβολευτουν πολλοί ανακριτικοι κ θα πρέπει να γυρίσουν σε υπηρεσία όπως ατ κλπ

Για Αύγουστο -Σεπτέμβριο άκουσα κ εγω

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από EcoMike »

Glock γιατι τοσο καλα ειναι στο Αεροδρομιο σαν υπηρεσια?
BorderPolice21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από BorderPolice21 »

Αν τελικά η προκήρυξη βγει Αυγουστο-Σεπτεμβριο η ερώτηση μου είναι γιατί παίρνουν διδακτικό προσωπικό για τις σχολές Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο για το διάστημα από τέλη Ιουνίου ως τέλη Ιουλίου;
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Από το να είσαι στα κυτ κ στα προκεκα εννοείται. Ούτε ήλιος ⛅☀️ ούτε φασαρία ούτε τίποτα. Κυριλέ καταστάσεις
Fotis_94
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Fotis_94 »

Glock μια ερώτηση... Πιστεύεις ότι τα άτομα που έχουν προσληφθεί σαν Σ. Φ και θα προσληφθούν θα απορροφηθούν από το σώμα ή θα πάψουν να τους ανανεώνουν?
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Τι να πω ρε φίλε... Από την μία πως θα διώξει τόσο κόσμο κ από την άλλη θα έχει λεφτά το κράτος για να τους απορρόφησει; Εγώ πιστεύω ότι θα αρχίσει να μην ανανεώνει σε άτομα... Γιατί πέρα από την πλάκα έχει μπει η Σάρα κ η Μάρα μέσα.
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από EcoMike »

Εγώ πιστεύω θα βγει προκήρυξη για μόνιμους όταν λήξουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια και θα παίρνουν έξτρα μόρια προϋπηρεσίας. Αλλά δε θα μπουν όλοι μόνο όσοι έχουν τα μορια.

Για παράδειγμα αν πάρει άτομα στα αεροδρομια δε νομίζω να τα διώξει ποτέ, πάντα θα τους θέλει εκεί ώστε να μη πηγαίνουν ανακριτικοι.

Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 330

Δημοσίευση από Tony 99 »

Μάγκες μην ξεχνάτε αρκετά άτομα βγαίνουν σε σύνταξη δεν νομίζω το κράτος αυτούς που πήρε και αυτούς που θα πάρει να τους δίωξη δεν έχει γινει ποτέ αυτό εκτός άμα είσαι τέλειος ότι νανε και κανείς πολλές παραβάσεις έτσι πιστεύω τώρα εν τελεί έχει κανένας καμία πληροφορία που θα πάρει εννοώ σε αεροδρόμια μόνο η και σε κυτ οποίος ξέρει ας μας πληροφορηση
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Anemelossss »

Οταν στα επομενα 5 χρονια θα βγουν στην συνταξη 8-9 χιλιαδες αστυνομικοι (οι περισσοτεροι βηταδες) Ποιος θα μεινει να κανει τις δουλειες; Οι αξιωματικοι απο τα γραφεια; Προφανως και θα γινουμε μονιμοι και οπως ειπαν βουλευτες ΝΔ ολα ειναι προεκλογικος αγωνας στις εκλογες θα γινουν μονιμοι οσοι μπηκαν...

Η ΕΛ. ΑΣ δεν εχει προσωπικο παιδια ποτε θα το καταλαβετε... Τα Α. Τ ειδικα στην Αθηνα εχουν μεγαλα προβληματα δεν βγαινουν οι υπηρεσιες...

Επισης οσα ατομα εχουν μπει στην ΕΛ. ΑΣ μεχρι και σημερα δεν εχουν διωξει κανεναν... Εκτος αν κανεις σοβαρα παραπτωματα... ! Εδω ειμαστε και θα δουμε... !

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anemelossss την Σάβ Ιουν 19, 2021 3:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες