Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 13
Παιδιά δε νομίζω όσοι περάσαμε να μη δούμε το όνομα μας στους τελικούς πίνακες..
Κόπηκαν αρκετοί σήμερα ειδικά στο μήκος.1000 κ 100 άρι ήταν πολύ ελαστικοί. Επιλαχοντες ετοιμαστείτε βουρ!! 

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Κράζετε όλοι τον μερακλή στην αρχη αλλά ότι είπε βγήκε αληθινό... Γιατί ο μερακλής δεν είναι member ο μερακλής είναι κίνημα ο μερακλής είναι ιδεολογία
Τέλος μάγκες! Ευτυχώς πήγανε όλα καλά.. καλή επιτυχία στα παλικάρια π συνεχίζουν. Φοβερό το κλίμα μεταξύ μας στα αθλήματα! Στην β επιτροπή ήταν όντως ελαστικοί!
Ψυχοτεχνικα ολα οκ χθες, τωρα υγειονομικα στη δ επιτροπη στην αναμονη.wolver συντομα συναδελφοι! συγχαρητήρια σε σενα και ολα τα παιδια
Ευχαριστώ φίλε μου.. Εδώ είμαστε για να ενημερώνουμε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και από εκεί και πέρα ας μπουν οι πιο ικανοί. Επιτυχόντες - επιλαχόντες.Ιεροκυρηκας έγραψε:Κράζετε όλοι τον μερακλή στην αρχη αλλά ότι είπε βγήκε αληθινό... Γιατί ο μερακλής δεν είναι member ο μερακλής είναι κίνημα ο μερακλής είναι ιδεολογία
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Μερακλη δηλαδη μεχρι σημερα μαζι με τους 500 που δωσανε αθλητικα , παντα για α κατηγορία. Ποσα ατομα ειτε κοπηκαν η δεν ηρθαν στο περιπου; Είμαι 71 επιλαχων
Δεν έχω ενημέρωση ακόμα από το βύσμα μου. Αλλά λογικά φίλε μου μέσα θα είσαι 1000% γτ κόπηκαν χθες στο χιλιαρι κ μηκος άτομα οποτε λογικά για μένα σίγουρα είσαι μέσα εφόσον προχθές είχαν κοπεί ή απείχαν συνολικα 62 ατομα. Βάλε κ αυτούς που κόβονται στα αθληματα.. Μπόμπα είσαιChris12 έγραψε:Μερακλη δηλαδη μεχρι σημερα μαζι με τους 500 που δωσανε αθλητικα , παντα για α κατηγορία. Ποσα ατομα ειτε κοπηκαν η δεν ηρθαν στο περιπου; Είμαι 71 επιλαχων
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
Μακαρι φιλε να σαι καλα
Τα ψυχοτεχνικα τελειωσαν για ολες τις επιτροπες?
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
Νομιζω ναι χωρις να ειμαι σιγουρος αλλα σημερα που εδωσα , καμια 6 με 7 δεν ηρθαν στην Γ επιτροπη επιλαχωντων, και στην Δ δεν ηρθαν καπου στους 4. Επισης ακουγεται οτι ο αριθμος εχει φτασει ολα μαζι μεχρι τωρα καπου στα 83 επιλαχοντες που θα μπουν. Αν καποιος ξερει κατι αλλο ας ενηνερωσει παιδια, εγω αυριο υγειονομικα.
Αθληματα ειναι φουλ ελαστικοιε δεν κοβεται σχεδον κανενας?
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
Ετσι ακούγεται αλλα δεν το ξερω σιγουρα, Σταυρο τι θεση εισαι?
- Φωτης_Ε.Δ_2.ΜΑΛ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Φτιάξστε κανα άλλο φόρουμ για εμάς του διοριστέους παρακαλώ
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Είναι Και άλλοι παιδιά που μπορεί να έχουν περάσει Αλλά ίσως φύγουν από Σχολή αν δεν πάρουν μεταθέσεις να το έχετε κ αυτό υπόψιν και αναφέρομαι στους επιλαχόντες.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες