ναι.GreekRanger έγραψε:Στους επι πτυχιο, δηλαδη σε αυτους που ειναι 4+ ετος;
Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 38
Να ενημερώσουμε ότι Πάσχα φέτος το έχουμε 2 Μαΐου. Λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται αν όπως είπε ο υπουργός θέλουν να είναι Σεπτέμβριο στα πανεπιστήμια... Ίδωμεν
GreekRanger έγραψε:Στους επι πτυχιο, δηλαδη σε αυτους που ειναι 4+ ετος;
Και από εδώ θα πάρω μόρια. Παίζει να ξεπεράσω τα μόρια π είπες. Αν και δεν πιστεύω να μετρήσουν τα πτυχία. Θα το πιστέψω μόνο αν το δω στο ΦΕΚ.
ydneas έγραψε:Παιδιά χτες αστυνομικός μου είπε ότι αν μετραει τα πτυχία θα δίνει μόρια και στους επί πτυχιω. Και επίσης προκήρυξη μετά το Πάσχα (το οποίο και εμενα δε μου στεκει αφού είπαν Σεπτέμβρη στις σχολές.).
Φίλε αστα αυτά λες μετά το Πάσχα επειδή περιμένεις το πτυχίο σ 😂😂😂🤣🤣🤣
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 79
Βρε παρε απο οπου θες μορια, δεν εισαι ανταγωνιστης μας εσυ στη Β θα κανεις αιτηση που θα εχεις τα πολλα μορια!
Αλάνια πέρα από την πλάκα ευχομαι σε όσους όντος το γουστάρουν να μπουν στο σώμα. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να μην λέμε πράγματα τα οποία είτε προέρχονται από καφενείο είτε επειδή μας συμφέρει και να δημιουργείτε ένα μπάχαλο. Αυτό από μένα υπομονή. Με τα δικά μ πιστεύω είναι ότι μετά το Πάσχα θα βγει η προκ. Αλλά Ευχομαι να βγει γρήγορα το ΦΕΚ να μας διαλευκάνει ... Καλή συνέχεια κύριοι
δε περιμένω τπτ... Είμαι Α κατηγορίαΒμκδ έγραψε:ydneas έγραψε:Παιδιά χτες αστυνομικός μου είπε ότι αν μετραει τα πτυχία θα δίνει μόρια και στους επί πτυχιω. Και επίσης προκήρυξη μετά το Πάσχα (το οποίο και εμενα δε μου στεκει αφού είπαν Σεπτέμβρη στις σχολές.).
Φίλε αστα αυτά λες μετά το Πάσχα επειδή περιμένεις το πτυχίο σ 😂😂😂🤣🤣🤣
- greek proud
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Μπορει καποιος να μ εξηγησει τι ειναι Α και τι Β κατηγορια;
greek proud έγραψε:Μπορει καποιος να μ εξηγησει τι ειναι Α και τι Β κατηγορια;
Είμαι σιγουρος πως αν βρεις το ΦΕΚ του 2019 εφ θα βρεις αυτό που ψάχνεις ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Έχω ακούσει Ότι η ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων δεν θα μπορούν να συνδυαστούν τα μόρια τούς. Δηλαδή θα χάσουμε τα μισά μας μόρια. Μεγάλη αδικία από 500 θα τα πάνε στα 400.
Πως το ξερεις οτι θα μειωθουνε απο 500 σε 400;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 79
Θα συνδιαζονται απλα αντι για 1000, μπορει να παιρνουν 800 οπως παλια!
Δυστυχως μεχρι στιγμης βασιζομαστε σε πληροφοριες επικρατει ενα χαος με οσα συμβαινουν και κανεις δεν ξερει με σιγουρια παρα πολλα ακουγονται τοσο καιρο που περιμενουμε να βγει το ΦΕΚ καθε μερα λενε και διαφορετικα πραγματα στο Υπουργειο και κανεις δεν μπορει να γνωριζει ακριβως Υπομονη μεχρι να βγει το ΦΕΚ παιδια οπως καναμε υπομονη απο την προκηρυξη του 19 και μετεπειτα ελπιζωντας να ξαναπαρει ΕΦ.
Το πράμα μυρίζει εκλογές. Η καθυστέρηση είναι εσκεμμένη. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και γιατί το κάνουν ! Αυτό μπορεί να μας ωφελήσει στο να πάρουν περισσότερα άτομα για να πάρουν και περισσότερους ψήφους. Υπάρχει λόγος που θέλουν να κάνουν εκλογές αυτή τη χρονιά αλλά δε θέλω να εξηγήσω γιατί θα πάει αλλού η δουλειά και δεν είναι κατάλληλο το νήμα. Άποψη μου, αυτό το μήνα θα μάθουμε τη μοριοδότηση.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 29
Αντε απο σεπτεμβριο περιμενουμε το τρεναραν μια λόγο τουρκιας να παρουν εποπ γρηγορα και τελικα ουτε εποπ πηραν
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες