Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Όντως; Τόσο πολύ; Θα τελειώσουμε μεσημέρι έτσι...
Το γηπεδο στην ευελπιδων σας φανηκε κανονικων διαστασεων ή μικροτερο;
Η αλήθεια είναι πως ο ποτσεπης θα ρεζιλέψει αν περάσει το θεσμό των ΕΦ και γενικότερα την αστυνομία. τετοια άτομα δεν θα πρέπει να περνάνε ούτε αυτός ούτε ο αλβανος που στη θέση 1290
13.30 Τελειώσαμε σήμερα εμείς σε κάποια αθλήματα περιμέναμε και 1 ώρα όλα καλά αδέρφια για γέλια τα αθλήματα μην αγχώνεστε στο μήκος πηδάς πριν το χωμα ακριβώς και έχουν ένα κώνο όπου πρέπει να περάσεις όποιος δεν το πέρναγε μετρούσαν από εκεί που πάτησε με. μεζουρα να δουν γενικά ένας κόπηκε και 5 άτομα τραυματίστηκαν ο ένας σοβαρά κιόλας αυτοί έχουν δικαίωμα να ξανά δώσουν μέχρι Σάββατο
Να φανταστώ κόπηκαν στο Χιλιάρι έτσι;
Πολύ χαλαρα σήμερα στα αθλήματα.. υπήρχαν μόνο δύο επιτροπές αλλιώς θα τελειωναμε γρήγορα.. συγχαρητήρια σε όλους για το κλίμα συνεργασίας που υπήρχε από τα παιδιά με τα χειροκροτήματα..
Think less..Live more...
Λοιπόν σήμερα από το Τατόι β επιτροπή, στα αθλήματα ήταν πολύ ελαστικοί. Εμάς μας πήγαιναν πολύ γρήγορα. Από το χιλιαρι στο ύψος μας άφησαν περίπου 20 λεπτά. Από ύψος σφαίρα 10 λεπτά και το μήκος το ίδιο. Δεν είναι καθόλου αυστηροί. Τα παιδιά που δεν ήταν στα όρια ήταν πολύ λίγα. Βέβαια ξεπέρασαν το χρόνο στο 1000αρι για κάνα 5αρι δεύτερα.
Ελπίζω να τα πούμε από κοντά στην σχολή!!!
Ελπίζω να τα πούμε από κοντά στην σχολή!!!
Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερωτηση , πήγα σημερα στα υγειονομικά έδωσα καρτέλες γνωματεύσεις στον πάνω όροφο μετά πήγα στον κάτω όροφο έκανα την εξέταση με τους άλλους που γδυνομαστε κλπ και μετά με αλλά 2 παιδιά φύγαμε αλλά δεν μας είπαν αν ειμαστε ικανοί η οχι και Γενικά ήταν όλα τόσο βιαστικά που δε ξέρω αν έκανα καλά που έφυγα. Λέτε να έχω θεμα;
Όχι φίλε μου Αν είχες δε θα σε άφηναν να φύγεις χωρίς να σου πούνε κάτι
Ρε παιδιά εσείς που πήγατε στα υγειονομικα δίνατε την καρτέλα, σας εξέταζαν και φευγατε; Έπρεπε να περιμένεις να σου πουν αν είσαι ικανός η όχι; Η εξέταζαν κάτι άλλο; Έχω αγχωθει πάρα πολύ μήπως δεν έκανα καλά που έφυγα
Πέρασες απλά.
Μεχρι τωρα ποσοι περιπου εχουν κοπει και δεν εμφανιστηκαν; γνωριζει καποιος;
62 ήταν μέχρι χθες φίλε μου όσοι κοπηκαν και όσοι δεν πήγαν συνολικά. Μόλις μάθω και για σήμερα θα σας ενημερώσω..Giwrghs2 έγραψε:Μεχρι τωρα ποσοι περιπου εχουν κοπει και δεν εμφανιστηκαν; γνωριζει καποιος;
Και εγώ Β επιτροπή είμαι, δίνω αύριο πρωί! Άντε να δούμε... Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά

Για αθλήματα τι ακριβώς γίνεται ουσιαστικά στο μήκος και στο χιλιάρι γιατί άκουσα υπάρχει βοήθεια ουσιαστικά αν κανείς ας πούμε 4.25 σε χιλιάρι σε περνάνε και μήκος 3.55 αντί για 3.6 σε περνάνε ; Επίσης εγώ φοβάμαι για το μήκος έκανα 3 φορές 3.80-3.90 αλλά μπορεί να το έκανα και κατά λάθος είναι εύκολο καθόλου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης