ΕΦ21 έγραψε:Μετά το πρώτο 10ημερο Μαΐου ξανά λέω περιμένετε προκ! Καλό βράδυ παιδες
Δεν νομιζω να παει τοσο πισω. Τον Σεπτεμβριο θελουν την οππι στα ΑΕΙ αν βγει Μαΐο δεν θα βγαινουν οι ημερομηνιες.
Καλά εντάξει εσυ ξέρεις!
Το εχουνε πει οτι τους θελουν το Σεπτεμβριο στα ΑΕΙ. Σε επισημη δηλωση του ιδιου του υπουργου. Εισαι στο αρχηγειο η εισαι ο ιδιος ο υποργος;
Ρε φίλε σίγουρα έχεις δίκαιο ότι είπε ότι τους θέλει έτοιμους Σεπτέμβριο. Αλλά πες μ κάτι. Είναι η πρώτη φορά π λένε για ημερομηνίες και δεν πέφτουν μέσα ; Και για τους σφ είχε πει αρχές άνοιξης θα είναι στα τμήματα, το ίδιο για τους εποπ είχαν πει αρχές άνοιξης θα είναι έτοιμη. Φαντάσου λίγο η λφ από το 2019 ακόμα Δεν μπήκαν σχολές. Τεσπα πιστέψτε αυτό π θέλετε. Όλα αυτά π σ είπα μπορείς βα τα ψάξεις και να δεις ότι τα λέει ο ίδιος ο υπουργός και ο κάθε υπουργός.
Charlie Harper 13 έγραψε:Δεν ειναι ιδια περιπτωση με τους εποπ και το λιμενικο. Επισης η πανδημια δεν επηρεσε τους συνοριοφυλακες το '20.
Στους σφ δεν υπήρχε ΛΟΚ νταουν. Το ΛΟΚ νταουν έγινε μια βδομάδα αφού μπήκαν στην σχολή. Τεσπα δεν θα σας αλλάξω εγώ τον τρόπο σκέψεις σας πιστέψτε ότι θέλετε. Καλή συνέχεια
Επειδή σκέφτεσαι λογικά. Οποίος σκεφτεί λογικά θα συμφωνήσει αλλά υπάρχουν και αυτοί π κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Τεσπα σορρυ για τα μνμτα παιδιά και για την συγχησει π προκάλεσα. Καλή συνέχεια ο χρόνος θα μας δείξει ποιος έλεγε ***** και ποιος όχι. Καλή συνέχεια
Το lockdown δεν μπορει να επηρεασει την προκηρυξη. Ραντεβου Για να μην υπαρχει συνοστισμος, θερμομετρησεις και μασκες. Αυτη την περιοδο καταταζεται η Β ΕΣΣΟ του '21 χιλιαδες στρατιωτες θα πανε στα κεντρα. Αν ηταν ετσι θα επρεπαι να ακυρωθει.
ΒΜΚΔ εσυ απο τι καταλαβα με το πτυχιο που ανεβαζεις θα συμμετασχεις αναγκαστικα στη Β καηγορια που θα εχεις τα πολλα μορια. Οποτε δεν εισαι ανταγωνιστης μας, εμεις θα κανουμε στην Α, οποτε και 3500 μορια να εχεις δε μας αφορα!
Παιδιά χτες αστυνομικός μου είπε ότι αν μετραει τα πτυχία θα δίνει μόρια και στους επί πτυχιω. Και επίσης προκήρυξη μετά το Πάσχα (το οποίο και εμενα δε μου στεκει αφού είπαν Σεπτέμβρη στις σχολές.).