Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από illy »

Σαφεστατα κ ολοι μπορουμε να προσφερουμε... Δεν ειναι ολοι το ιδιο ομως... Εφοσον αναφερεσαι σε αυτη την μεριδα γυναικων εγω Θα αναφερθω στην μεριδα των αντρων που ειναι μαμακηδες, τεμπελαροι, χαραμοφαηδες κ χασομερηδες κ εχουν υφος χιλιων καρδιναλιων λες κ ειναι στρατηγοι... Γι'αυτους γιατι δεν λες τιποτα; Επειδη εχουν την μυικη δυναμη; Κ τι να τον κανω οταν ειναι αχρηστος κ ολη μερα ξυνεται;

... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Τετ Σεπ 01, 2010 11:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από evi85 »

illy έγραψε:Σαφεστατα κ ολοι μπορουμε να προσφερουμε... Δεν ειναι ολοι το ιδιο ομως... Εφοσον αναφερεσαι σε αυτη την μεριδα γυναικων εγω Θα αναφερθω στην μεριδα των αντρων που ειναι μαμακηδες, τεμπελαροι, χαραμοφαηδες κ χασομερηδες κ εχουν υφος χιλιων καρδιναλιων λες κ ειναι στρατηγοι... Γι'αυτους γιατι δεν λες τιποτα; Επειδη εχουν την μυικη δυναμη; Κ τι να τον κανω οταν ειναι αχρηστος κ ολη μερα ξυνεται;

...

ΠΕΣ ΤΑ!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Κανεις δεν ξερει Ευη ποτε θα βγει... Ειμαστε ολοι στο "αναμεινατε στο ακουστικο σας" Για ποια ειδικοτητα ενδιαφερεσαι; ...

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Τετ Σεπ 01, 2010 11:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

vaggelisch έγραψε:Το θεμα ειναι να μπορουμε να συνενοουμαστε εδω μεσα ωστε να βοηθουμαστε και να ξερουμε τι μας γινεται... Αν ειναι ο καθενας να λεει το κοντο και το μακρυ του δεν λεει τιποτα... Η εγκυρη ειδηση ειναι οτι καλυτερο... οσο αφορα τις γυναικες μια χαρα αποδιδουν πολλες γυναικες στο στρατο... Το εχω δει...

ναι ειδικά σε σχοινάκια και σε πλωτά Εικόνα τέσπα δε το συνεχίζω
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από evi85 »

Greek_Army έγραψε:Και εγώ μιλάω στο facebook με τον βενιζέλο Εικόνα τέσπα και μόνο από το παράδειγμα που έδωσες για την συγκεκρίμενη ειδικότητα καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζεις πολλά από στρατό οπότε το αφήνω

Για ποια ειδικοτητα μιλας; Ναι μπορει να μην ξερω πολλα απο στρατο εγω (προσωπική εμπειρια) αλλα εχω φιλους και φιλες που με ενημερωνουν
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από vaggelisch »

illy έγραψε: Σαφεστατα κ ολοι μπορουμε να προσφερουμε... Δεν ειναι ολοι το ιδιο ομως... Εφοσον αναφερεσαι σε αυτη την μεριδα γυναικων εγω Θα αναφερθω στην μεριδα των αντρων που ειναι μαμακηδες, τεμπελαροι, χαραμοφαηδες κ χασομερηδες κ εχουν υφος χιλιων καρδιναλιων λες κ ειναι στρατηγοι... Γι'αυτους γιατι δεν λες τιποτα; Επειδη εχουν την μυικη δυναμη; Κ τι να τον κανω οταν ειναι αχρηστος κ ολη μερα ξυνεται;

...
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΒΥΣΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

evi85 έγραψε:
illy έγραψε:Σαφεστατα κ ολοι μπορουμε να προσφερουμε... Δεν ειναι ολοι το ιδιο ομως... Εφοσον αναφερεσαι σε αυτη την μεριδα γυναικων εγω Θα αναφερθω στην μεριδα των αντρων που ειναι μαμακηδες, τεμπελαροι, χαραμοφαηδες κ χασομερηδες κ εχουν υφος χιλιων καρδιναλιων λες κ ειναι στρατηγοι... Γι'αυτους γιατι δεν λες τιποτα; Επειδη εχουν την μυικη δυναμη; Κ τι να τον κανω οταν ειναι αχρηστος κ ολη μερα ξυνεται;

...

ΠΕΣ ΤΑ!

ο άχρηστος ο τεμπέλης και όλα αυτά που λες δεν κλαίγεται στον διοικητή του η στο βύσμα όταν είναι να πάει 12ημερο στα σχοινάκια επειδή θα είναι μέσα στην βρώμα και δεν θα μπορεί να κάνει μπάνιο
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

ΓΜΑΚ εχω φιλη που ειναι τελειως πορωμενη με τη δουλεια της... Στο πυροβολικο ειναι κ ειναι αστερι! Ειναι γεννημενη γι'αυτο το πραγμα... Σπουδασε κ τεφαα οποτε γι'αυτην ειναι παιχνιδακι ο στρατος
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

evi85 έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Και εγώ μιλάω στο facebook με τον βενιζέλο Εικόνα τέσπα και μόνο από το παράδειγμα που έδωσες για την συγκεκρίμενη ειδικότητα καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζεις πολλά από στρατό οπότε το αφήνω

Για ποια ειδικοτητα μιλας; Ναι μπορει να μην ξερω πολλα απο στρατο εγω (προσωπική εμπειρια) αλλα εχω φιλους και φιλες που με ενημερωνουν

για την ειδικότητα του διαβιβαστή και άλλο να ενημερώνεσαι και άλλο να το βλέπεις με τα μάτια σου τεράστια διαφορά. Τελοσπάντων βλακεία έκανα που ξανα ασχολήθηκα με το συγκεκριμένο θέμα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Τι κανουν λεει; Δεν παιρνουν τηλ το βυσμα κ κλαιγονται; Αχαχαχαχαχαχα... Σου πληροφορω οτι αυτοι παιρνουν τηλ κ ειναι αρχοντες εκει μεσα, δεν τους κουναει κανεις
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

illy έγραψε:ΓΜΑΚ εχω φιλη που ειναι τελειως πορωμενη με τη δουλεια της... Στο πυροβολικο ειναι κ ειναι αστερι! Ειναι γεννημενη γι'αυτο το πραγμα... Σπουδασε κ τεφαα οποτε γι'αυτην ειναι παιχνιδακι ο στρατος

1/10000 είναι έτσι και το τεφαα δεν μου λέει κάτι
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Τι κακως βρε Γμακ; Σε πειραζει που ανταλλασσεις αποψεις; Τη γνωμη μας λεμε κ κανουμε συζητηση...
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

illy έγραψε:Τι κανουν λεει; Δεν παιρνουν τηλ το βυσμα κ κλαιγονται; Αχαχαχαχαχαχα... Σου πληροφορω οτι αυτοι παιρνουν τηλ κ ειναι αρχοντες εκει μεσα, δεν τους κουναει κανεις

ο στρατός ανέκαθεν ήτανε αντρικό επάγγελμα και δες το και ιεραρχικά μέχρι τι βαθμό μπορεί να φτάσει μια γυναίκα και μέχρι τι ένας άντρας. Σε λίγο θα μας πείτε ότι θα μπόυνε γυναίκες και στα ΟΥΚΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

illy έγραψε:Τι κακως βρε Γμακ; Σε πειραζει που ανταλλασσεις αποψεις; Τη γνωμη μας λεμε κ κανουμε συζητηση...

από την δικιά μου πλευρά κακώς δεν λέω για ανταλλαγή απόψεων
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Παραδειγμα σου εφερα την συγκεκριμενη κοπελα... Εχει πορωση με τα σκηνακια... Κ με τη δουλεια της... Δεν σημαινει οτι ολες ειναι ετσι αλλα ουτε οτι κ ολες ειναι αχρηστες...

υγ: Παλι λεμε για τις γυναικες στον στρατο σε αλλο τοπικΕικόνα

Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες