πως εισαι τοσο σιγουρος; Μακαρι να βγεις σωστοςOMEGA έγραψε: Μαρτιο θα ξερουμε...
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
Ρε παιδια γνωριζει καποιος σε ποιο σωμα γραφουν γραπτες εξετασεις; Μηπως θα γραψουν στην Νεα προκυρηξη ΕΠΟΠ;
mpampinos έγραψε:Ρε παιδια γνωριζει καποιος σε ποιο σωμα γραφουν γραπτες εξετασεις; Μηπως θα γραψουν στην Νεα προκυρηξη ΕΠΟΠ;
Γραπτές εξετάσεις έδιναν μόνο για το λιμενικό σώμα από ότι γνωρίζω. Πλέον όμως δεν έχει ανακοινωθεί αν θα δίνουν κι εκεί ή αν θα γυρίσουν στο σύστημα των μορίων.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
δεν ειμαι σιγουρος αλλα ελπιζω...ANNA3 έγραψε:πως εισαι τοσο σιγουρος; Μακαρι να βγεις σωστοςOMEGA έγραψε: Μαρτιο θα ξερουμε...
Ο ελευθερος τυπος σελ 26 γραφει οτι δεν ξερουν ποτε θα παρουν εποπ κ μαλλον το 2010 δεν θα βγει λογο παγωμα στο δημοσιο...
Ο σημερινος ελευθερος τυπος;
Αμα μπειτε στο army εκει που λεει ημερησιος τυπος εχει ολα τα αρθρα απο εφημεριδες που γραφουν σχετικα με το στρατο εκει το λεει!
Καλημερα παιδια πηρα τηλ στο γες κ ρωτησα ο στρατος δεν ειναι στα σωματα ασφαλειας αρα να μην περιμενουμε τωρα κοντα για προκυρηξη, αν εχει κανενας κανενα γνωστο στο στρατο ας ρωτησει να μαθουμε και απο εκει τι γινετε.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
που μπορουμε να το δουμε και εμεις; Δεν το βρισκω στελνεις λιγο url...ANNA3 έγραψε:Ο ελευθερος τυπος σελ 26 γραφει οτι δεν ξερουν ποτε θα παρουν εποπ κ μαλλον το 2010 δεν θα βγει λογο παγωμα στο δημοσιο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OMEGA την Δευ Μαρ 15, 2010 5:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καθε μερα βγαζουν στο army τι γραφουν οι εφημεριδες καθε Μερα, αυτο το εγραφε χτες, μπες στο army και πιγενε εκει που λεει ημερησιος τυπος εκει εγω τα βλεπωOMEGA έγραψε:που μπορουμε να το δουμε και εμεις; Δεν το βρισκω στελνεις λιγο url...ANNA3 έγραψε:Ο ελευθερος τυπος σελ 26 γραφει οτι δεν ξερουν ποτε θα παρουν εποπ κ μαλλον το 2010 δεν θα βγει λογο παγωμα στο δημοσιο...
Αν δεν είναι ασφαλείας, τότε τι είναι; Με βάση κοινής λογικής δηλαδή. Ενοείται κ είναι σώμα ασφαλείας! Ασφάλειας της χώρας σε ενδεχόμενο πόλεμο! Δηλαδή μόνο οι αστυνομικοί είναι; Εσένα ποιος σου είπε ότι δεν είναι?ANNA3 έγραψε: Καλημερα παιδια πηρα τηλ στο γες κ ρωτησα ο στρατος δεν ειναι στα σωματα ασφαλειας αρα να μην περιμενουμε τωρα κοντα για προκυρηξη, αν εχει κανενας κανενα γνωστο στο στρατο ας ρωτησει να μαθουμε και απο εκει τι γινετε.
Πηρα τηλ σημερα Στο γραφειο κοινου θεσσαλονικης! Τι να πω μακαρι να μην ισχυει κ εγω την προκυρηξη περιμενω.
Εχω μπερδευτει με ολα αυτα που λετε... χμμ. για αυτο ρωταω και εγω. θα βγει προκυρηξη δλδ το 2010 για εποπ;
Παρτε αυριο τηλ στο γες να διασταυρωσουμε πληροφοριες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες