Μειωμένη θητεία και μεταθέσεις
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλησπερα.
Καλη χρονια σε ολους.
Εχω μπερδευτει γενικοτερα και θα ηθελα την βοηθεια σας!
Εκοψα την αναβολη λογω σπουδων και μου ειπαν οτι θα μπω τον μαρτιο.
Ανηκω στον πειραια.
(1) ξερετε που συνηθως σε στελνει;
2) Μου εχε ερθει χαρτι για το Μηχανοκινητο της Κορινθου. Ξανα ερχεται το ιδιο;
3) Ειμαστε 4 αδερφια κανενα δεν εχει παει στρατο. Ειμαι ο πρωτος που θα παω. Ποια θα ειναι η διαρκεια της θητειας μου;
Σας ευχαριστω πολυ.
Και σορρυ που σας πριζω γιατι ειμαι σιγουρος πολλοι θα εχουν κανει τις ιδιες ερωτησεις.(Εψαξα στο φορουμ και δεν βρηκα κατι)
Καλη χρονια σε ολους.
Εχω μπερδευτει γενικοτερα και θα ηθελα την βοηθεια σας!
Εκοψα την αναβολη λογω σπουδων και μου ειπαν οτι θα μπω τον μαρτιο.
Ανηκω στον πειραια.
(1) ξερετε που συνηθως σε στελνει;
2) Μου εχε ερθει χαρτι για το Μηχανοκινητο της Κορινθου. Ξανα ερχεται το ιδιο;
3) Ειμαστε 4 αδερφια κανενα δεν εχει παει στρατο. Ειμαι ο πρωτος που θα παω. Ποια θα ειναι η διαρκεια της θητειας μου;
Σας ευχαριστω πολυ.
Και σορρυ που σας πριζω γιατι ειμαι σιγουρος πολλοι θα εχουν κανει τις ιδιες ερωτησεις.(Εψαξα στο φορουμ και δεν βρηκα κατι)
- ventic
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Καλησπερα φιλε
1) αν δηλωσες Ε. Δ θα πας ή μεγαλο πευκο ή αυλωνα απο οσο ξερω. Αλλιως σε αλλη περιοχη. Αυτα ειναι τυχαια συνηθως
2) οχι, αλλαζει καθε φορα το μερος που παρουσιαζεσαι
3) αν εισαι ο ενας απο τους 2 μεγαλυτερους κανεις 8μηνο. Δες εδω για αυτο /forum/forum_posts.asp?TID=8920&PID=311142
1) αν δηλωσες Ε. Δ θα πας ή μεγαλο πευκο ή αυλωνα απο οσο ξερω. Αλλιως σε αλλη περιοχη. Αυτα ειναι τυχαια συνηθως
2) οχι, αλλαζει καθε φορα το μερος που παρουσιαζεσαι
3) αν εισαι ο ενας απο τους 2 μεγαλυτερους κανεις 8μηνο. Δες εδω για αυτο /forum/forum_posts.asp?TID=8920&PID=311142
Παιδιά εγώ έχω δύο αδερφές οπότε κάνω 8μηνο απο ότι ξέρω.
είμαι απο Ρόδο και βλέπω πως όλοι οι φίλοι μου μετά τον 1 μήνα στο ΚΕΝ πηγαίνουν στο τόπο διαμονής. Πρέπει να έχεις κάποιο μέσο ή έτσι γίνεται πλέον;
όλοι μου οι γνωστοι μετα τον 1 μηνα επιστρέφουν ρόδο.
είμαι απο Ρόδο και βλέπω πως όλοι οι φίλοι μου μετά τον 1 μήνα στο ΚΕΝ πηγαίνουν στο τόπο διαμονής. Πρέπει να έχεις κάποιο μέσο ή έτσι γίνεται πλέον;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
- Επικοινωνία:
kostas_20 έγραψε:Παιδιά εγώ έχω δύο αδερφές οπότε κάνω 8μηνο απο ότι ξέρω.
Κώστα καλησπέρα. Μιας που είσαι καινούριο μέλος στην παρέα μας, για να σε βοηθήσω να Εξοικειωθείς Στο φόρουμ αν το επιθυμείς, το θέμα που σε ενδιαφέρει είναι το Μειωμένη θητεία - Τρίτεκνοι
Μιας που ρωτάς όμως εδώ, σε ενημερώνω πως αν ο τόπος διαμονής σχετίζεται με την παραμεθόριο (τόξο Δνήσου-Έβρο) τότε η τοποθέτηση γίνεται αυτομάτως στην φρουρά επιθυμίας-συμφερόντων που είναι εκεί. Το ίδιο ισχύει και για τους ΕΠΟΠ.
Ενδεχομένως και κάποιοι να το "σπρώχνουν" για να το σιγουρέψουν διότι η Ρόδος είναι καλή μετάθεση. Εγώ πριν αρκετά χρόνια που ήμουν στο κέντρο σαν ΕΠΟΠ, πρώτη μου επιθυμία στην φρουρά προτίμησης ήταν η Ρόδος και φυσικά δεν πήγα. Ο νοών νοείτο.
KΑλησπέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
- Επικοινωνία:
kostas_20 έγραψε:KΑλησπέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση!
Καλή θητεία. Ευχαριστούμε που εμπιστεύθηκες το φόρουμ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
kostas_20 έγραψε:Παιδιά εγώ έχω δύο αδερφές οπότε κάνω 8μηνο απο ότι ξέρω.
Aν είσαι μόνιμος κάτοικος παραμεθορίου θα πάρεις μετάθεση για την περιοχή σου, τώρα το μέσον μπαίνει για καλύτερη μονάδα, δεν είναι όλες οι μονάδες ίδιες...
Ναι ειμαι μονιμος κατοικος Ρόδου (άσχετα αν τωρα σπουδαζω αθηνα) οι γονεις μου μένουν εκεί.
για καλύτερη μονάδα ε; Σωστα γιατι μπορεί να με στείλουν και σε κάποιο χωριο και να θέλω 2 ώρες για να πάω στο κέντρο σε έξοδο ενώ με κάποιο βυσματάκι μπορώ να μπω στο κέντρο αμέσως.
ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια.
για καλύτερη μονάδα ε; Σωστα γιατι μπορεί να με στείλουν και σε κάποιο χωριο και να θέλω 2 ώρες για να πάω στο κέντρο σε έξοδο ενώ με κάποιο βυσματάκι μπορώ να μπω στο κέντρο αμέσως.
ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια.
Χαιρετε,
Ειμαι 6μηνιτης λογο του οτι ειμαστε 5 αδερφια...
Ειμαι ορφανος απο πατερα εδω και 4 χρονια και η μητερα μου εχει ξαναπαντρευτει...
παρουσιαστικα στα γρεβενα στις 21 γεναρη και θελω να ξερω αν δικαιουμε κατι παραπανω εκτος απο
μειωμενη θητεια.(6μηνο)
Ευχαριστω προκαταβολικα
Ειμαι 6μηνιτης λογο του οτι ειμαστε 5 αδερφια...
Ειμαι ορφανος απο πατερα εδω και 4 χρονια και η μητερα μου εχει ξαναπαντρευτει...
παρουσιαστικα στα γρεβενα στις 21 γεναρη και θελω να ξερω αν δικαιουμε κατι παραπανω εκτος απο
μειωμενη θητεια.(6μηνο)
Ευχαριστω προκαταβολικα
-
- Στρατηγός
Έχουμε αναφέρει τι ισχύει για τους 6μηνους, διάβασε το δικό μου μήνυμα εδώ.
Greek_Army έγραψε:Και τα Ιωάννινα πιάνονται σαν παραμεθόριο αλλά μόνο με καλό βύσμα θα γλιτώσεις τον Έβρο, τώρα από εκεί και πέρα σαν 8μηνος δικαιούσαι μετά από 4 μήνες θητείας στην παραμεθόριο μετάθεση στο τόπο διαμονής σου.
Θέλεις να πεις ότι τα Ιωάννινα πιάνονται για παραμεθόριο;
-
- Στρατηγός
Ναι αλλά ανήκει στην Β κατηγορία παραμεθορίου, δύσκολα θα πάει κάποιος εκεί ως πρώτη μετάθεση χωρίς βύσμα.
Καλησπέρα. Έχω διαβάσει αρκετές περιπτώσεις στο φορουμ αλλά δεν βρήκα ακριβώς σαν τη δικιά μου και θέλω τη βοήθειά σας. Είμαι ορφανος απο μητέρα εδω και χρόνια και ο πατεράς μου παρόλο που έχει αναπηρία εργάστηκε ως καθηγητής και είναι πλέον συνταξιούχος (στα χαρτιά γιατί σύνταξη δεν είδε ακόμα!). Επίσης έχω μια αδερφή μεγαλυτερη. Ρώτησα στην στρατολογία της περιοχής μου και μου είπαν οτι ο πατέρας μου θα περάσει επιτροπή μόλις καταταγώ (χρειάζεται εξουσιοδότηση;) και κατά πάσα πιθανότητα θα κάνω 6μηνο. Διάβασα οτι μετά την εκπαίδευση με στέλνουν σε μονάδα της περιοχής μου. Απλά επειδη παρουσιάζομαι τον Μάρτη και έχω κάποια μαθήματα ακόμα για το πτυχίο μου και ταυτόχρονα εργάζομαι εδώ (δεν αποδεικνύεται-ανασφάλιστη εργασία) θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να πάρω μετάθεση στην πόλη που σπουδάζω αν πάρω μια βεβαίωση για τόπο συμφερόντων απτον δήμο που σπουδάζω. Παρακαλώ για τη βοήθειά σας και συγγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος
-
- Στρατηγός
Μειωμένη θητεία λόγω αναπηρίας γονέα , περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις στο άρθρο .
Για να πάρεις μετάθεση στην πόλη που σπουδάζεις θα πρέπει να το αποδείξεις με βεβαίωση, πάντως επειδή είναι στρατός κράτα και μια πισινή μην το έχεις σίγουρο.
Για να πάρεις μετάθεση στην πόλη που σπουδάζεις θα πρέπει να το αποδείξεις με βεβαίωση, πάντως επειδή είναι στρατός κράτα και μια πισινή μην το έχεις σίγουρο.
Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Βεβαίωση εννοείς βεβαιωση απτο δήμο για τόπο συμφερόντων ή βεβαίωση σπουδών (έχει ήδη υποβληθεί στην στρατολογία) ; Να είμαι επιφυλακτικός για τη μετάθεση εννοείς ή για το 6μηνο; Επίσης να ρωτήσω για τη μετάθεση στο τόπο σπουδών πρέπει να κάνω αίτηση στο 1ο γραφείο στο κέντρο μου μόλις καταταχθώ; Ευχαριστώ και πάλι μέσα απτο φόρουμ βρήκα πολλές χρήσιμες πληροφορίες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες