ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΔΙΟΠΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΔΙΟΠΟΣ »

Και μια διορθωση. Ο βαθμος του διοπου ισουται με το βαθμο του δεκανεα, υποσμηνια. Ο κελευστης ειναι ο αντιστοιχος του λοχια, σμηνια

Ναι έχεις δίκιο εγώ το έγραψα λάθος!

ΔΙΟΠΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΔΙΟΠΟΣ »

Ποτε. Οπως και εγω αλλωστε. Παντα θα ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης. Απλα οσο περνανε τα χρονια και παλιωνεις θα τρως λιγοτερα.

Ναι συμφωνώ μαζί σου αλλά με το ρυθμό που παίρνει κόσμο στο Ναυτικό δεν παλιώνεις ποτέ. Να σκεφτείς ότι έχει να πάρει σχεδόν 4 χρόνια ΕΠΟΠ και η προκύρηξη που βγήκε τώρα έχει τις περισσότερες ειδικότητες προοριζόμενες για στεριά. Να μην σχολιάσω και για το νούμερο των ατόμων που παίρνει!

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θα ηθελα να ρωτησω βρε παιδια για αυτες τις διαφημισεις που κανουν τα καναλια για το ναυτικο που λεει ελα με το απολυτηριο σου. Τι διαφορα εχει με τους εποπ ναυτικου και αν αξιζει. Και κτ αλλο αξιζει βρε παιδια να κανω τα χαρτια μου για το ναυτικο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

George17 έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω βρε παιδια για αυτες τις διαφημισεις που κανουν τα καναλια για το ναυτικο που λεει ελα με το απολυτηριο σου. Τι διαφορα εχει με τους εποπ ναυτικου και αν αξιζει. Και κτ αλλο αξιζει βρε παιδια να κανω τα χαρτια μου για το ναυτικο;
Η διαφήμιση αναφερόταν στο Εμπορικό Ναυτικό και όχι στο Πολεμικό Ναυτικό. Πάντως γνώμη μου είναι ότι ΔΕΝ αξίζει να κάνεις τα χαρτιά σου για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό.

Paola
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Paola »

Καλημερα εγω λεω να τα κανω και στο ναυτικο εκτος απο εαεροπορια ως αρμενιστης Ή διαχ/λογ τι λετε;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Λέμε να κάτσεις φρόνιμα και να ΜΗΝ κάνεις τα χαρτιά σου στο Πολεμικό Ναυτικό διότι θα το μετανοιώσεις οικτρά.2 φίλοι μου που μπήκανε σαν Αρμενιστές (Ναύτες ή Τα παιδιά μας για όλες τις δουλειές του πλοίου) το 2005 Παραιτήθηκαν φέτος γιατί δεν την πάλεψαν άλλο καθότι υπήρχε πολύ πίεση - τρέξιμο και υπερβολικά ταξίδια με αποτέλεσμα να μην υπάρχει προσωπική ζωή στο ελάχιστο. Κάντα ΜΟΝΟ αεροπορία. Άκου με. Φιλικά ένας γνώστης.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Velerefontis »

Και Ναυτικο και Αρμενιστης; Εισαι καταδικασμενος φιλε μου. Ακουσε με. Υπηρετησα 21 μηνες και κατι ξερω
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Paola έγραψε:Καλημερα εγω λεω να τα κανω και στο ναυτικο εκτος απο εαεροπορια ως αρμενιστης Ή διαχ/λογ τι λετε;

Αν κρινω απο το ψευδώνυμο εισαι κοπέλα, σωστα; Και σκεφτεσαι Ναυτικο/Αρμενιστες; Γιατι βρε... Τα νιάτα σου δεν τα λυπάσαι; Να τα αφησεις σε ενα πλοιο... Και χωρις αντικρισμα... Εικόνα
Paola
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Paola »

Ευαχριστω παιδια κατι ξερετε και εσεις περισσοτερο θα το Σκεφτω! Ισωα αλλη ειδικοτητα!Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επειδή κάτι ξέρουμε παραπάνω σου λέμε μακρυά απο το Πολεμικό Ναυτικό γενικότερα! Οι περισσότερες ειδικότητες είναι ταξιδιάρικες και πολύ δύσκολες για άντρες, πόσο μάλλον για γυναίκες. Μιλάμε ότι άτομα παραιτούνται! Πολύ Δύσκολα τα πράγματα! ΜΑΚΡΥΑ!
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από tati »

Παιδες θελω βοηθεια! θελω να κανω τα χαρτια μου στο ναυτικο αλλα ειμαι τελειως ασχετη με τα του ναυτικου!

μεταθεσεις, εκπαιδευσεις, υπηρεσιες

οσοι μπορειτε κ θελετε, χρειαζομαι τα φωτα σας αμεσα!

ευχαριστω

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Με μια απλούστατη φράση ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ! Άν θές διάβασε τα αντίστοιχα θέματα για το Πολεμικό Ναυτικό (Επαγγελματίας Οπλίτης στο Ναυτικό και Προκύρηξη για το Πολεμικό Ναυτικό) και θα καταλάβεις!
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Καλε εγω για οικονομικο θα τα κανω. τι δουλεια εχω με ταξιδια κ τετοια πραγματα;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παίρνει στο οικονομικό; Και άν ναι πόσους;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης