Ποτε. Οπως και εγω αλλωστε. Παντα θα ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης. Απλα οσο περνανε τα χρονια και παλιωνεις θα τρως λιγοτερα.
Ναι συμφωνώ μαζί σου αλλά με το ρυθμό που παίρνει κόσμο στο Ναυτικό δεν παλιώνεις ποτέ. Να σκεφτείς ότι έχει να πάρει σχεδόν 4 χρόνια ΕΠΟΠ και η προκύρηξη που βγήκε τώρα έχει τις περισσότερες ειδικότητες προοριζόμενες για στεριά. Να μην σχολιάσω και για το νούμερο των ατόμων που παίρνει!
Θα ηθελα να ρωτησω βρε παιδια για αυτες τις διαφημισεις που κανουν τα καναλια για το ναυτικο που λεει ελα με το απολυτηριο σου. Τι διαφορα εχει με τους εποπ ναυτικου και αν αξιζει. Και κτ αλλο αξιζει βρε παιδια να κανω τα χαρτια μου για το ναυτικο;
George17 έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω βρε παιδια για αυτες τις διαφημισεις που κανουν τα καναλια για το ναυτικο που λεει ελα με το απολυτηριο σου. Τι διαφορα εχει με τους εποπ ναυτικου και αν αξιζει. Και κτ αλλο αξιζει βρε παιδια να κανω τα χαρτια μου για το ναυτικο;
Η διαφήμιση αναφερόταν στο Εμπορικό Ναυτικό και όχι στο Πολεμικό Ναυτικό. Πάντως γνώμη μου είναι ότι ΔΕΝ αξίζει να κάνεις τα χαρτιά σου για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό.
Λέμε να κάτσεις φρόνιμα και να ΜΗΝ κάνεις τα χαρτιά σου στο Πολεμικό Ναυτικό διότι θα το μετανοιώσεις οικτρά.2 φίλοι μου που μπήκανε σαν Αρμενιστές (Ναύτες ή Τα παιδιά μας για όλες τις δουλειές του πλοίου) το 2005 Παραιτήθηκαν φέτος γιατί δεν την πάλεψαν άλλο καθότι υπήρχε πολύ πίεση - τρέξιμο και υπερβολικά ταξίδια με αποτέλεσμα να μην υπάρχει προσωπική ζωή στο ελάχιστο. Κάντα ΜΟΝΟ αεροπορία. Άκου με. Φιλικά ένας γνώστης.
Paola έγραψε:Καλημερα εγω λεω να τα κανω και στο ναυτικο εκτος απο εαεροπορια ως αρμενιστης Ή διαχ/λογ τι λετε;
Αν κρινω απο το ψευδώνυμο εισαι κοπέλα, σωστα; Και σκεφτεσαι Ναυτικο/Αρμενιστες; Γιατι βρε... Τα νιάτα σου δεν τα λυπάσαι; Να τα αφησεις σε ενα πλοιο... Και χωρις αντικρισμα...
Επειδή κάτι ξέρουμε παραπάνω σου λέμε μακρυά απο το Πολεμικό Ναυτικό γενικότερα! Οι περισσότερες ειδικότητες είναι ταξιδιάρικες και πολύ δύσκολες για άντρες, πόσο μάλλον για γυναίκες. Μιλάμε ότι άτομα παραιτούνται! Πολύ Δύσκολα τα πράγματα! ΜΑΚΡΥΑ!
Με μια απλούστατη φράση ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ! Άν θές διάβασε τα αντίστοιχα θέματα για το Πολεμικό Ναυτικό (Επαγγελματίας Οπλίτης στο Ναυτικό και Προκύρηξη για το Πολεμικό Ναυτικό) και θα καταλάβεις!