Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Ενημέρωση για εμάς τους επιτυχόντες με πήραν τηλ από το τμήμα να πάω αύριο να παραλάβω την καρτέλα για τα υγειονομικά.
Για να μετρησετε ΔΜΣ https://www.iatronet.gr/members/bmi/
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
Κι εμένα
αρα καλα με πληροφορησαν απ το α. τ μου. τηλεφωνικη και μεσο email h ενημερωση για το δελτιο υγειας και πριν το τελος των ενστασεωνpavlaras έγραψε:ενημέρωση για εμάς τους επιτυχόντες με πήραν τηλ από το τμήμα να πάω αύριο να παραλάβω την καρτέλα για τα υγειονομικά.
Χαχαχα καρτελες πριν ληξουν οι ενστασεις; Χωρις να εχει ολοκληρωθει οι διαδικασιες?; Αρε μονο στο Ελλαντα γινονται αυτα, καλα μαγειρεματα!
Σορρυ που εγραψα δεν ξαναγραφω, αποχωρω!
Σορρυ που εγραψα δεν ξαναγραφω, αποχωρω!
PAPAXITOS έγραψε:αρα καλα με πληροφορησαν απ το α. τ μου. τηλεφωνικη και μεσο email h ενημερωση για το δελτιο υγειας και πριν το τελος των ενστασεωνpavlaras έγραψε:ενημέρωση για εμάς τους επιτυχόντες με πήραν τηλ από το τμήμα να πάω αύριο να παραλάβω την καρτέλα για τα υγειονομικά.
Από Τι φαίνεται αλλά. περίεργο μου φαίνεται προφανώς φαίνεται ότι βιάζονται πολύ για να μπούμε να βγούμε κτλπ καλύτερα έτσι να τελειώνουμε άντε
Παιδιά σας εστειλαν και εμαιλ η μονο τηλ;
Εσείς π σας πήραν κ καρτέλες τις σειρά έχετε ;
Σε γκρουπ οι καρτέλες να ξέρετε
Τι εννοείς dea pz;
- Φωτης_Ε.Δ_2.ΜΑΛ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Παιδιά εγώ την καρτέλα την έχω πάρει από τότε που έκανα την αιτήσει λόγο τον νησιού που είμαι Σαντορίνη και την έχω συμπλήρωσης γιατί εδώ κλείνουν ραντεβού μετά από ένα χρόνο γιαυτο μου την έδωσαν νωρίς
Καλησπέρα μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που το αναφέρει γειά το δείκτη μάζας σώματος να είσαι κάτω από 103 cm και ας περνάς τα όρια του ΔΜΣ (19_27); Ευχαριστώ
- Φωτης_Ε.Δ_2.ΜΑΛ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Αίματος ούρων παθολόγο καρδιολόγο Ορλ αν ακούς χειρουργικό για τα μάτια αν βλέπεις ακτινολογικό θώρακα για γυναίκες γυναικολόγο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες