Αμφίβιοι Καταδρομείς: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Που υπηρετεις φιλε αν επιτρεπεται; Φανταζομαι σε καποια μακ...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
Καλύτερα να μην πείς μονάδα
Προφανώς σε ΜΑΚ ΘΑ είναι
Ακομα χειρότερα κι απο Ε'ΜΚ
Σε 3 μήνες 1 έξοδο; Αλητεία... Εμείς κάναμε 30-35 υπηρεσίες σερί και το θεωρούσαμε πολύ (και ειναι πάρα πολύ για σχεδόν όλο το στρατό πλην ελάχιστων μονάδων οπως καποιες ΜΑΚ). Όπως τα αφησα τα πράματα ακόμα έτσι είναι... Οταν ρωτούσαμε σειρές που γυρίσανε απο ΜΑΚ ότι ειναι τυχεροι τουλαχιστον γιατι ηταν καλοκαιρι σε νησι... Μας λεγανε. Ναι αλλα το βλεπεις σε 2-3 εξόδους... ! Κλάιν μάιν!
Αλλα πως να μη γίνει όταν το λεκανοπεδιο έχει το 1/4 των φανταρων που υπάρχουν... Και πολλοί άλλοι δεν πατάνε ποτε στρατο να κανουν θητεια... Η κλασσική κοροιδία του ελληνα πρός των έλληνα... Κάποιοι ειναι στρατόπεδο 10 φορές το μήνα (στις 30 μέρες). Άλλοι 4 φορες στις 30... Τα πολυ υψηλα βύσματα Καμιά στις 30... (ναυτικο ή αεροπορια με 1 μέσα και 7 εξοδους υπο τη μορφή αδειας... ) Και κάποιοι άλλοι ειναι στρατόπεδο 29 από τις 30 μέρες...
παπατζα νίντζα ναι... Καλός ο μπερές αλλά... Όταν τον έχεις το φαντάρο για σκοπετο, σκουπα μαπα... Αλήθεια απο ανταρτη γιατί σας γυρίσανε την 3η μερα. Δε βγαίνανε οι υπηρεσίες
;
3 ημερο αντάρτη βέβαια εκαναν και σε μας (ΕΜΚ) και ήταν χειροτερος απο 12ημερο ανταρτη...72 ωρες πλην 4+4 ωρες υπνο = καμια 64 ωρες περπάτημα και περιπολα κτλ ΕΤΑ γιναμαι που λέει ο λόγος αρκετές πενηνταρες μαζι... Νίντζα στο φουλ!
)

Αλλα πως να μη γίνει όταν το λεκανοπεδιο έχει το 1/4 των φανταρων που υπάρχουν... Και πολλοί άλλοι δεν πατάνε ποτε στρατο να κανουν θητεια... Η κλασσική κοροιδία του ελληνα πρός των έλληνα... Κάποιοι ειναι στρατόπεδο 10 φορές το μήνα (στις 30 μέρες). Άλλοι 4 φορες στις 30... Τα πολυ υψηλα βύσματα Καμιά στις 30... (ναυτικο ή αεροπορια με 1 μέσα και 7 εξοδους υπο τη μορφή αδειας... ) Και κάποιοι άλλοι ειναι στρατόπεδο 29 από τις 30 μέρες...
παπατζα νίντζα ναι... Καλός ο μπερές αλλά... Όταν τον έχεις το φαντάρο για σκοπετο, σκουπα μαπα... Αλήθεια απο ανταρτη γιατί σας γυρίσανε την 3η μερα. Δε βγαίνανε οι υπηρεσίες

3 ημερο αντάρτη βέβαια εκαναν και σε μας (ΕΜΚ) και ήταν χειροτερος απο 12ημερο ανταρτη...72 ωρες πλην 4+4 ωρες υπνο = καμια 64 ωρες περπάτημα και περιπολα κτλ ΕΤΑ γιναμαι που λέει ο λόγος αρκετές πενηνταρες μαζι... Νίντζα στο φουλ!

-
- Στρατιώτης
Βασικα απλα αν ειναι σε μακ ηθελα να μαθω. Οχι σε ποια ακριβως. Μπαινω το μαιο κ επειδη θα δηλωσω ειδ. Δυναμεις θα με ενδιεφερε η προοπτικη μιας μακ. Δεν με πειραζει το να μη κανω τουρισμο (7 χρονια φοιτητης εκανα εξαλλου
) Η να μη κοιμαμαι πολυ οταν προκειται για ασκησεις η πορειες αλλα οχι ρε γμτ να γινω αγγαρειομαχος

Ναι σε ΜΑΚ ειμαι φίλε μου. Παντως ειδικά στην ηληκία που είσαι σου προτείνω να μην πας. Εγω ειμαι 25 χρονών τώρα και ο μεγαλύτερος μετά απο΄μένα στο λόχο μου τουλάχιστον ειναι 19 στα 20. Συννενόηση κλαρίνο δηλαδή... Και στις εξόδους (με υπηρεσιακό να μην ξεχνιώμαστε) ουτε ένα καφέ της προκοπής δεν έχω καταφέρει να πιώ.
Οσο για τον αντάρτη και μας καπως έτσι ήτανε, δεν ξέρω γιατί μας γυρίσανε νωρίτερα, μάλλον για τις υπηρεσίες. Είχαμε αφήσει 4 στρατιώτες και οι υπόλοιποι ήταν ΕΠΟΠ και επειδή μάλλον δεν την πάλευαν μας γυρίσανε... Δεν μπορώ να πω πάντως, ήταν καλή εμπειρία, κατι που δεν θα έκανα μόνος μου! Απο τις ελάχιστες καλές στιγμές μου στο νησί!
Οσο για τον αντάρτη και μας καπως έτσι ήτανε, δεν ξέρω γιατί μας γυρίσανε νωρίτερα, μάλλον για τις υπηρεσίες. Είχαμε αφήσει 4 στρατιώτες και οι υπόλοιποι ήταν ΕΠΟΠ και επειδή μάλλον δεν την πάλευαν μας γυρίσανε... Δεν μπορώ να πω πάντως, ήταν καλή εμπειρία, κατι που δεν θα έκανα μόνος μου! Απο τις ελάχιστες καλές στιγμές μου στο νησί!
Καλησπερα. Το καλοκαιρακι μπαινω πευκο αν με παρουν. Σκεφτομουν Να δηλοσω μακ αλλα οπως διαβαζω στα τελευταια σχολια τα πραγματα ειναι πσιλοτραγικα. Εχω ξενερωσει. Τι να κανω να δηλοσω λοκ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
Γιαννης έγραψε:Καλησπερα. Το καλοκαιρακι μπαινω πευκο αν με παρουν. Σκεφτομουν Να δηλοσω μακ αλλα οπως διαβαζω στα τελευταια σχολια τα πραγματα ειναι πσιλοτραγικα. Εχω ξενερωσει. Τι να κανω να δηλοσω λοκ;
να δηλώσεις ότι θέλεις πραγματικά να κάνεις. Αν θες να κάνεις ασκήσεις που να έχουνε σχέση με θάλασσα θα πας αμφίβιος αν θες οι ασκήσεις να είναι στα βουνά θα πας λοκ απλά τα πράγματα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Υπάρχουν και οι Πεζοναύτες
Ευχαρηστω για την απαντηση Γμακ. Το προβλημα ειναι ειναι οτι σε προηγουμενα ποστ διαβασα οτι "η εκπεδευση των αμφιβιων ειαναι ανυπαρκτη" και οτι ειναι "σκαφτιαδες"και αλλα τετοια αστα να πανε. Εαν γνωριζες κατι η και οποιος γνωριζει ας βοηθησει. Ευχαρηστω
Καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω σε τι κατασταση ειναι οι εγκαταστασεις και η ποιοτητα εκπεδευσης των μωναδων των μακ. Ευχαρηστω προκαταβοληκα
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 3
Τι πραγματα κανουν οι αμφιβιοι σαν στρατιωτες; Εχω διαβασει οτι δεν κανουν ασκησεις και μονο σκοπιες... Τι αληθευει?
-
- Στρατηγός
Ρε δημήτρη τόσες σελίδες υπάρχουνε για το θέμα. Κάτσε να διαβάσεις και θα βγάλεις τα συμπερασματά σου
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 3
Ρωτησα εσενα γιατι δε βλεπω πολυ ενημερομενο... Απο το να ακουω πραγματα που πεταει ο καθενας και δεν ξερω τι ειναι αληθεια και τι οχι...
-
- Στρατηγός
Τα πράγματα αλλάζουνε από εσσό σε εσσό τίποτα δεν είναι το ίδιο. Σε μερικές μονάδες ισχύει αυτό που λες εν μέρη. Δηλαδή δεν κάνουνε πολλές ασκήσεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Οι έφεδροι όταν υπηρετούν ως αμφίβιοι κάνουν και καταδύσεις;
-
- Στρατηγός
Ε όλο και κάτι κάνουνε και αυτά τα παιδία 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες