Αμφίβιοι Καταδρομείς: Εκπαίδευση / Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
sniper6
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sniper6 »

Που υπηρετεις φιλε αν επιτρεπεται; Φανταζομαι σε καποια μακ...
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από fideas emk »

Καλύτερα να μην πείς μονάδα Εικόνα Προφανώς σε ΜΑΚ ΘΑ είναι Εικόνα Ακομα χειρότερα κι απο Ε'ΜΚΕικόνα Σε 3 μήνες 1 έξοδο; Αλητεία... Εμείς κάναμε 30-35 υπηρεσίες σερί και το θεωρούσαμε πολύ (και ειναι πάρα πολύ για σχεδόν όλο το στρατό πλην ελάχιστων μονάδων οπως καποιες ΜΑΚ). Όπως τα αφησα τα πράματα ακόμα έτσι είναι... Οταν ρωτούσαμε σειρές που γυρίσανε απο ΜΑΚ ότι ειναι τυχεροι τουλαχιστον γιατι ηταν καλοκαιρι σε νησι... Μας λεγανε. Ναι αλλα το βλεπεις σε 2-3 εξόδους... ! Κλάιν μάιν!

Αλλα πως να μη γίνει όταν το λεκανοπεδιο έχει το 1/4 των φανταρων που υπάρχουν... Και πολλοί άλλοι δεν πατάνε ποτε στρατο να κανουν θητεια... Η κλασσική κοροιδία του ελληνα πρός των έλληνα... Κάποιοι ειναι στρατόπεδο 10 φορές το μήνα (στις 30 μέρες). Άλλοι 4 φορες στις 30... Τα πολυ υψηλα βύσματα Καμιά στις 30... (ναυτικο ή αεροπορια με 1 μέσα και 7 εξοδους υπο τη μορφή αδειας... ) Και κάποιοι άλλοι ειναι στρατόπεδο 29 από τις 30 μέρες...

παπατζα νίντζα ναι... Καλός ο μπερές αλλά... Όταν τον έχεις το φαντάρο για σκοπετο, σκουπα μαπα... Αλήθεια απο ανταρτη γιατί σας γυρίσανε την 3η μερα. Δε βγαίνανε οι υπηρεσίεςΕικόνα;

3 ημερο αντάρτη βέβαια εκαναν και σε μας (ΕΜΚ) και ήταν χειροτερος απο 12ημερο ανταρτη...72 ωρες πλην 4+4 ωρες υπνο = καμια 64 ωρες περπάτημα και περιπολα κτλ ΕΤΑ γιναμαι που λέει ο λόγος αρκετές πενηνταρες μαζι... Νίντζα στο φουλ!Εικόνα)

sniper6
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από sniper6 »

Βασικα απλα αν ειναι σε μακ ηθελα να μαθω. Οχι σε ποια ακριβως. Μπαινω το μαιο κ επειδη θα δηλωσω ειδ. Δυναμεις θα με ενδιεφερε η προοπτικη μιας μακ. Δεν με πειραζει το να μη κανω τουρισμο (7 χρονια φοιτητης εκανα εξαλλουΕικόνα) Η να μη κοιμαμαι πολυ οταν προκειται για ασκησεις η πορειες αλλα οχι ρε γμτ να γινω αγγαρειομαχος
Dennis13

Δημοσίευση από Dennis13 »

Ναι σε ΜΑΚ ειμαι φίλε μου. Παντως ειδικά στην ηληκία που είσαι σου προτείνω να μην πας. Εγω ειμαι 25 χρονών τώρα και ο μεγαλύτερος μετά απο΄μένα στο λόχο μου τουλάχιστον ειναι 19 στα 20. Συννενόηση κλαρίνο δηλαδή... Και στις εξόδους (με υπηρεσιακό να μην ξεχνιώμαστε) ουτε ένα καφέ της προκοπής δεν έχω καταφέρει να πιώ.
Οσο για τον αντάρτη και μας καπως έτσι ήτανε, δεν ξέρω γιατί μας γυρίσανε νωρίτερα, μάλλον για τις υπηρεσίες. Είχαμε αφήσει 4 στρατιώτες και οι υπόλοιποι ήταν ΕΠΟΠ και επειδή μάλλον δεν την πάλευαν μας γυρίσανε... Δεν μπορώ να πω πάντως, ήταν καλή εμπειρία, κατι που δεν θα έκανα μόνος μου! Απο τις ελάχιστες καλές στιγμές μου στο νησί!
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Καλησπερα. Το καλοκαιρακι μπαινω πευκο αν με παρουν. Σκεφτομουν Να δηλοσω μακ αλλα οπως διαβαζω στα τελευταια σχολια τα πραγματα ειναι πσιλοτραγικα. Εχω ξενερωσει. Τι να κανω να δηλοσω λοκ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιαννης έγραψε:Καλησπερα. Το καλοκαιρακι μπαινω πευκο αν με παρουν. Σκεφτομουν Να δηλοσω μακ αλλα οπως διαβαζω στα τελευταια σχολια τα πραγματα ειναι πσιλοτραγικα. Εχω ξενερωσει. Τι να κανω να δηλοσω λοκ;

να δηλώσεις ότι θέλεις πραγματικά να κάνεις. Αν θες να κάνεις ασκήσεις που να έχουνε σχέση με θάλασσα θα πας αμφίβιος αν θες οι ασκήσεις να είναι στα βουνά θα πας λοκ απλά τα πράγματα
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GenerX »

Υπάρχουν και οι Πεζοναύτες
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Ευχαρηστω για την απαντηση Γμακ. Το προβλημα ειναι ειναι οτι σε προηγουμενα ποστ διαβασα οτι "η εκπεδευση των αμφιβιων ειαναι ανυπαρκτη" και οτι ειναι "σκαφτιαδες"και αλλα τετοια αστα να πανε. Εαν γνωριζες κατι η και οποιος γνωριζει ας βοηθησει. Ευχαρηστω
Κωστας...

Δημοσίευση από Κωστας... »

Καλημερα. Θα ηθελα να ρωτησω σε τι κατασταση ειναι οι εγκαταστασεις και η ποιοτητα εκπεδευσης των μωναδων των μακ. Ευχαρηστω προκαταβοληκα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από dimitris mak »

Τι πραγματα κανουν οι αμφιβιοι σαν στρατιωτες; Εχω διαβασει οτι δεν κανουν ασκησεις και μονο σκοπιες... Τι αληθευει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ρε δημήτρη τόσες σελίδες υπάρχουνε για το θέμα. Κάτσε να διαβάσεις και θα βγάλεις τα συμπερασματά σου
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ρωτησα εσενα γιατι δε βλεπω πολυ ενημερομενο... Απο το να ακουω πραγματα που πεταει ο καθενας και δεν ξερω τι ειναι αληθεια και τι οχι...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα πράγματα αλλάζουνε από εσσό σε εσσό τίποτα δεν είναι το ίδιο. Σε μερικές μονάδες ισχύει αυτό που λες εν μέρη. Δηλαδή δεν κάνουνε πολλές ασκήσεις
Delta Force
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Delta Force »

Οι έφεδροι όταν υπηρετούν ως αμφίβιοι κάνουν και καταδύσεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός