Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
Εγω παιδια να πω την αληθεια φοβαμαι μην σκασει κατευθειαν η προκυρηξη και βρεθουμε ολοι προ εκπληξεως!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 133
Αντε να σκασει να μαθουμαι λεπτομεριες.
- Brabus
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 9
Στην β δεν κάνει οποίος θέλει μόνο όση έχουν απολυτήριο και πτυχειο. Απλά για εμένα πιστεύω όντως ότι θα είναι καλύτερα στην α από ότι στην β
Τα μπέρδεψες εσυ μπερδεύεις και τον κόσμο που βαριέται να βγαλει τα ματακια του σε μια κόλλα χαρτί. Μάθημα απο την αρχή. Στην α κανουν τα απολυτήρια στην β τα πτυχία
Ο. Π. Κ. Ε
Καλημερα παιδια, με καθε επιφυλαξη θα σας μεταφερω καποιες πληροφοριες που εμαθα οσον αφορα την μοριοδοτηση. Μη τα βαλετε με εμενα και αρχιζετε και λετε για τρολ κλπ, εγω απλα θα σας γραψω τι μου ειπαν.Λοιπον, τα μορια των Δεα Εδ θα πανε 800 οποτε κατ' επεκταση και οι απλοι δεα και ειδικοδυναμητες θα παιρνουν 400.
Τα πτυχια αει-τει απο τι φαινεται θα μοριοδοτηθουν και θα παιρνουν ιδια μορια με το Ιεκ, τριτεκνοι 100 μορια, πολυτεκνοι 200 και ισως αυξηθουν τα μορια των Αγγλικων ή μπουν προαπαιτουμενα τα lower!
Αυτα μου ειπαν δε φερω καμια ευθυνη, απλα ειπα να το γραψω μιας και το εμαθα. Ελπιζω συντομα να βγει φεκ να μαθουμε αν αληθευει ή οχι.
Τα πτυχια αει-τει απο τι φαινεται θα μοριοδοτηθουν και θα παιρνουν ιδια μορια με το Ιεκ, τριτεκνοι 100 μορια, πολυτεκνοι 200 και ισως αυξηθουν τα μορια των Αγγλικων ή μπουν προαπαιτουμενα τα lower!
Αυτα μου ειπαν δε φερω καμια ευθυνη, απλα ειπα να το γραψω μιας και το εμαθα. Ελπιζω συντομα να βγει φεκ να μαθουμε αν αληθευει ή οχι.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Αν ισχυει για 100 μορια σε αει τει και το ιεκ ειμαστε καλα.
Δε μου ειπε για 100 μορια. Λεει οτι θα παιρνουν ιδια μορια με το ιεκ, αρα ισως παιρνουν 200 τα αει οπως το ιεκ!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Και 200 να παρουν παλι καλα ειμαστε. Τα υπολοιπα ιεκ παιρνουν μορια η μονο το ασφαλειας προσωπων και υποδομων;Player7 έγραψε:Δε μου ειπε για 100 μορια.Λεει οτι θα παιρνουν ιδια μορια με το ιεκ, αρα ισως παιρνουν 200 τα αει οπως το ιεκ!
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
2560 μόρια λέτε να είμαι μέσα ;
Δεν υπάρχει λόγος Δεα εδ να πάνε 800 από τη στιγμή που και οι εδ θα πανε 400. Πάλι τα διπλά μόρια θα είναι. Δε μου στέκει αυτό όπως και το ότι τα ΑΕΙ ΤΕΙ θα έχουν ίδια μόρια με ΙΕΚ. Εύχομαι μόνο να βγει αυτό για τριτεκνους πολυτεκνους
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Δν γίνεται να παίρνουν μόρια συγκεκριμένα πτυχία, νομικά κερδίζεις ένσταση! Η όλα η τπτ, μην ακούτε οτινκενε και μετά βάζει ο καθένας από μια σάλτσα αναμονή !
Δε ξερω αν υπαρχει λογος και τι στεκει παντως απο τι βλεπω και πιο παλια 800 επαιρναν οι δεα εδ και 400 οι απλοι!
Εγω προσωπικα δεν εβαλα καμια σαλτσα, οτι ακριβος μου ειπε εγραψα εδω δε φερω καμια ευθυνη!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Γιατί σπαζεσαι με 2590; Οι τριτεκονοι πολύτεκνοι θα τα πάρουν κανονικά θα το δείτε!Gpap95 έγραψε:Δεν υπάρχει λόγος Δεα εδ να πάνε 800 από τη στιγμή που και οι εδ θα πανε 400. Πάλι τα διπλά μόρια θα είναι. Δε μου στέκει αυτό όπως και το ότι τα ΑΕΙ ΤΕΙ θα έχουν ίδια μόρια με ΙΕΚ. Εύχομαι μόνο να βγει αυτό για τριτεκνους πολυτεκνους
Άγχος για το αν μετρήσουν μόρια στα πτυχία. Αλλα με τριτ-πολυτ. Όλα καλά ε; Οκκκ
-Bildakoss-
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες