Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Giorgosthe

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Giorgosthe »

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

Τηλεφωνικό Κέντρο:210-6555911

Δεν παιρνουμε κανα τηλεφωνο να τους πρηξουμε τα μεζεα μπας και μας πουν τιποτα; ΔΕΝ παλευετε αλλο η φαση
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Είναι για του χρόνου αυτό δεν γίνεται στον προϋπολογισμό του 25 να σου πει για προσλήψεις οι οποίες θα έπρεπε να γίνουν το 24.
DPG

Δημοσίευση από DPG »

Χαμένοι πήγαμεεε αλάνιααα θα μας φάει το delivery
Gg07

Δημοσίευση από Gg07 »

Μάγκες, δεν θέλω να σας δίνω ψεύτικες ελπίδες αλλά τα γκρουπ ξεκινάνε 19 Δεκεμβρίου. Αν δεν βγει αυτή την βδομάδα θα βγει αρχές Δεκεμβρίου. Είμαι περσινός ΕΠΟΠ και όπως έχω ενημερωθεί το επόμενο ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ (αντίστοιχο σχολείο μαχητή για τις ειδικές δυνάμεις) είναι χρονολογημένο να ξεκινήσει τον Μάρτιο. Αν το πάμε από άποψη χρόνου τρεξίματος της διαδικασίας πρόσληψης και εξετάσεων, δεν πιστεύω πως θα αργήσει πολύ.
Επισκέπτης

Που κολλάει αυτό το σχολείο με την προκήρυξη ρε βρο?
Επισκέπτης

Εγώ παιδιά πρόσωπικα περιμένω μέχρι αυτήν την εβδομάδα άμα δεν βγει τέλος σταματάω να έχω κάθε ελπίδα! Δεκεμβρίο με φαίνεται πολύ δύσκολο να βγει... (Ξενερώμενος 97αρης) ...
Giorgosthe

Gg07 έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 8:23 pm Μάγκες, δεν θέλω να σας δίνω ψεύτικες ελπίδες αλλά τα γκρουπ ξεκινάνε 19 Δεκεμβρίου. Αν δεν βγει αυτή την βδομάδα θα βγει αρχές Δεκεμβρίου. Είμαι περσινός ΕΠΟΠ και όπως έχω ενημερωθεί το επόμενο ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ (αντίστοιχο σχολείο μαχητή για τις ειδικές δυνάμεις) είναι χρονολογημένο να ξεκινήσει τον Μάρτιο. Αν το πάμε από άποψη χρόνου τρεξίματος της διαδικασίας πρόσληψης και εξετάσεων, δεν πιστεύω πως θα αργήσει πολύ.

Μακαρι να βγεις αληθινος αδερφε αλλα εσυ σαν εποπ και γενικα οσοι ειστε μεσα δεν εχετε ακουσει κατι κτλ, δεν μπορειτε να ρωτησετε ανωτερους μηπως ξερουν κατι αν οντως θα βγει;
Επισκέπτης

Το σπεποπεδ είναι το σχολείο πού περνάνε στο μεγάλο πεύκο για να πάρουν τον πράσινο μπερέ οι καταδρομείς. Πέρσι η κατάταξη έγινε 12 Δεκεμβρίου και το σπεποπεδ τελείωσε 25 Μαρτίου στο μεγάλο πεύκο. Φέτος αφού τους έχουν πει ότι είναι δρομολογημένο να αρχίσει τότε λογικά το παιδί εννοεί. Ανοίγουν αιτήσεις αρχές Δεκεμβρίου διορία ένας μήνας μέχρι αρχές Ιανουαρίου. Μέχρι Φλεβάρη τα οριστικά μέσα Φλεβάρη ΠΚΕ και αρχές Μαρτίου τα σχολεία. Ελπίζω να λες αλήθεια φίλε μου γιατί αν ισχύει αυτό η γενιά του 97 θα σωθεί πραγματικά.
Επισκέπτης

Η κατάταξη πέρσυ έγινε 12 Δεκεμβρίου αλλά τις πκε τις πέρασαν από Νοέμβριο για αυτό τα πρόλαβαν αυτά που λέτε! Φέτος φτάσαμε 27 Νοέμβρη αύριο και ακόμα δεν έχει βγεί το επίσημο ΦΕΚ! Αν υπολογίσουμε ότι από όταν και ΑΝ βγει η προκήρυξη δίνει 1 μήνα διορία για την υποβολή αιτήσεων η ημερομηνίες που λέτε είναι αδύνατον να πραγματοποιηθουν...
Επισκέπτης

Αν βγεί μέχρι τίς πρώτες ημέρες τού Δεκεμβρίου η προκήρυξη προλαβαίνουν. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθές αυτά που λέει ο φίλος μας ο γκειτ 7 μπορεί να τρολαρει όπως και πολλοί εδώ μέσα.
Diagonismos

Δημοσίευση από Diagonismos »

Gg07 έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 8:23 pm Μάγκες, δεν θέλω να σας δίνω ψεύτικες ελπίδες αλλά τα γκρουπ ξεκινάνε 19 Δεκεμβρίου. Αν δεν βγει αυτή την βδομάδα θα βγει αρχές Δεκεμβρίου. Είμαι περσινός ΕΠΟΠ και όπως έχω ενημερωθεί το επόμενο ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ (αντίστοιχο σχολείο μαχητή για τις ειδικές δυνάμεις) είναι χρονολογημένο να ξεκινήσει τον Μάρτιο. Αν το πάμε από άποψη χρόνου τρεξίματος της διαδικασίας πρόσληψης και εξετάσεων, δεν πιστεύω πως θα αργήσει πολύ.
Φίλε μου γιατί λες ανακρίβειες;
Δεν έχει καμία σημασία πότε έχει σχολείο για ΕΠΟΠ με το πότε θα γίνει η πρόσληψη τους!
Τα σχολεία βγαίνουν κάθε χρόνο από την ΔΕΔ και αν έχει ΕΠΟΠ που είναι ν πάνε στο σχολείο θα πάνε.
Αυτά που λες δεν έχουν καμία σημασία το ένα με το άλλο!
Λοιπόν κύριοι για να μην σας λένε ότι θέλουν εδώ μέσα άτομα που δεν ξέρουν αλλά τους το είπε ένα παιδι από το κψμ ότι θα βγει.
Σας το ξανά λέω ότι δεν θα βγει φέτος και ότι πάει για του χρόνου η διαδικασία και ΑΝ!
Μην βγαίνει ο κάθε ένας και δίνει ελπίδες σε κάθε παλικάρι η κοπέλα.
Giorgosthe

Diagonismos έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 11:58 pm
Φίλε μου γιατί λες ανακρίβειες;
Δεν έχει καμία σημασία πότε έχει σχολείο για ΕΠΟΠ με το πότε θα γίνει η πρόσληψη τους!
Τα σχολεία βγαίνουν κάθε χρόνο από την ΔΕΔ και αν έχει ΕΠΟΠ που είναι ν πάνε στο σχολείο θα πάνε.
Αυτά που λες δεν έχουν καμία σημασία το ένα με το άλλο!
Λοιπόν κύριοι για να μην σας λένε ότι θέλουν εδώ μέσα άτομα που δεν ξέρουν αλλά τους το είπε ένα παιδι από το κψμ ότι θα βγει.
Σας το ξανά λέω ότι δεν θα βγει φέτος και ότι πάει για του χρόνου η διαδικασία και ΑΝ!
Μην βγαίνει ο κάθε ένας και δίνει ελπίδες σε κάθε παλικάρι η κοπέλα.

Ρε φιλε την ειπες μια δυο τρεις φορες την μαλακια σου ΦΤΑΝΕΙ εχεις αλλαξει ποσα username και ακομα περιμενεις να σε πιστεψουμε και να σου δωσουμε σημασια για τα λεγομενα σου που ειναι παραμυθια της χαλιμας. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν βαρεθηκες να το κανεις αυτο το πραγμα, τι προσπαθεις να αποδειξεις δεν μπορω να καταλαβω. ΤΟΣΟ πολυ σε ποναει; ΤΡΑΒΑ γραψε και καμια παπαρια σε αλλα φορουμ οχι μονο στο δικο μας. ΟΤΙ και να κανεις οτι και να γραψεις σε πηραν ολοι πρεφα δεν προκειται χωρις αποδειξεις να πεισεις κανεναν. ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ
Επισκέπτης

Orestes έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 5:13 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 3:29 pm Άλλο υπουργείο οι ειδικοί φρουροί άλλο οι εποπ όπως θέλουν αυτοί ορίζουν τα ηλικιακά όρια! Η σημασία είναι πως από 1-1-25 οι 97αριδες μένουμε απέξω!
Αν κάνουμε τα χαρτιά και μετά βάλουμε δικηγόρο θα γίνει τίποτα; Γιατί το ΦΕΚ λέει να μην υπερβαίνει τα 28 και εγω για παράδειγμα τα κλείνω τον άλλο Οκτώβριο. Είναι άδικο να είμαι απ έξω από τον Ιανουάριο.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, έτσι ακριβώς με αυτό τον τρόπο έμεινα εκτός προκήρυξης πέρυσι.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από niasimas »

Εδώ λέει ότι έλυσαν το συνταξιοδοτικό των ΕΠΟΠ. Για όποιον το πιστεύει. Ίσως αυτό να φέρει και εξελίξεις και στην προκ. Βέβαια άλλοι λένε, ότι στην Ατζέντα και την νέα δομή, θέλουν λιγότερους ΕΠΟΠ και μόνιμα στελέχη. Εξάλλου το 'φινλανδικό μοντέλο' έχει ένα μικρό ποσοστό μόνιμων. Τα υπόλοιπα καλύπτονται από κληρωτούς και εφέδρους.https://www.kranosgr.com/epop-denias-oria-hlikias/
Επισκέπτης

Σιγά μη το κάνει σαν την Φιλανδία ο μασόνος. Ας ελπίσουμε ότι από αύριο θα βγεί η πολυπόθητη προκήρυξη
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης