Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πως θα μας ενημερώσουν αν δεν βγει φέτος;
Diagonismos

Δημοσίευση από Diagonismos »

Γελάω με τα τρολοπαρταλια που λένε ότι δεν θα βγεί φέτος ενώ δεν έχουν ιδέα.
Makis15

Δημοσίευση από Makis15 »

Diagonismos έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 12:07 pm Γελάω με τα τρολοπαρταλια που λένε ότι δεν θα βγεί φέτος ενώ δεν έχουν ιδέα.
Ναι αλλά που είναι πάει και ο Νοέμβριος... Μέσα στις γιορτές θα βγάλουν προκήρυξη... Αποκλείεται
Επισκέπτης

Ρε φίλε δεν ξέρω πότε θα βγεί αλλά αφού είπαν Νοέμβρη θα βγεί Νοέμβρη. Δεν είναι λύση να μπαίνει ο κάθε τελειωμένος εδώ μέσα και να γράφει το 25 τον Φλεβάρη και ιστορίες για άγριους. Δεν βγήκε ο Δένδιας να σου πει ότι θα βγεί το 2025 ή ότι δεν θα βγεί φέτος ξέρω εγώ.
Επισκέπτης

Ρε φίλε αυτή η βδομάδα τελείωσε τον Δεκέμβριο θα πάρουν γκρουπ άδειας σιγά μην κάτσουν αυτοί στις γιορτές να βγάλουν για εσένα την προκήρυξη μην κοροϊδεύετε τσάμπα τους εαυτούς σας στην Ελλάδα είμαστε μέχρι να σηκώσουν το ένα πόδι βρώμησε το άλλο …
Lefteris97

Δημοσίευση από Lefteris97 »

Καλησπέρα. Μια ερώτηση και οποίος γνωρίζει μπορεί να απαντήσει. Εάν βγει η προκύρηξη το 2025 οι 97αρίδες θα μπορέσουν να κάνουν τα χαρτιά τους;
Επισκέπτης

Φάγαμε μεγάλη ήττα δυστυχώς οι 97αριδες αλάνια.
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Ρε μαγκες ηρεμηστε λιγο εχουμε 4 μερες μεχρι να αλλαξει ο μηνας οκ;. Και τωρα να μην βγει αμα θελουν να την τρεξουν για τον αλλο μηνα πιστευω μπορουν. Δεν γινεται να χαθει μια ολοκληρη σειρα, μετα απο που θα τις καλυψουν τις θεσεις και μην μου πειτε απο τις πανελληνιες γιατι ανθρωπος δεν παταει πλεον στις σχολες το ιδιο και εποπ. Ολα για καποιο λογο γινονται γενικα στη ζωη δεν το εχετε καταλαβει;
Επισκέπτης

Αν θέλουν να την βγάλουν θα την βγάλουν μην ακούτε κανέναν τρολερα. Πίστη και επιμονή μέχρι τέλους.
Lefteris97

Δημοσίευση από Lefteris97 »

Το λέω γιατί στην προκύρηξη Ε. Φ πήραν άτομα του 96’ δηλαδή άμα βγει το 2025 για ΕΠΟΠ γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας οι 97αριδες;
Επισκέπτης

Άλλο υπουργείο οι ειδικοί φρουροί άλλο οι εποπ όπως θέλουν αυτοί ορίζουν τα ηλικιακά όρια! Η σημασία είναι πως από 1-1-25 οι 97αριδες μένουμε απέξω!
Orestes

Δημοσίευση από Orestes »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 3:29 pm Άλλο υπουργείο οι ειδικοί φρουροί άλλο οι εποπ όπως θέλουν αυτοί ορίζουν τα ηλικιακά όρια! Η σημασία είναι πως από 1-1-25 οι 97αριδες μένουμε απέξω!
Αν κάνουμε τα χαρτιά και μετά βάλουμε δικηγόρο θα γίνει τίποτα; Γιατί το ΦΕΚ λέει να μην υπερβαίνει τα 28 και εγω για παράδειγμα τα κλείνω τον άλλο Οκτώβριο. Είναι άδικο να είμαι απ έξω από τον Ιανουάριο.
Επισκέπτης

Αδερφέ το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σε φάνε λευτα οι δικηγόροι και άκρη δεν θα βγάλεις! Τι να πω ας βάλει ο θεός το χέρι του να είμαστε τυχεροί και να την βγάλουν μέσα στο 24 έστω και τελευταία στιγμή...
Giorgosthe

Δημοσίευση από Giorgosthe »

Στην Εθνική Άμυνα εγκρίθηκε όλο το αίτημα των παραγωγικών σχολών και επιπλέον 2.000 επαγγελματίες οπλίτες.

Για να λεει εγκριθηκε λογικα θα βγει αλλα μαλλον του χρονου γιατι δεν αναφερει πουθενα για 1600 το 24
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες