Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Loxias89 έγραψε:
ydneas έγραψε:
glock έγραψε:Για τα πτυχία, υπάρχει πίεση από το Παιδείας
ας υπάρχει πίεση. Να μη το δεχτούν είναι το θέμα. Που δε βρίσκω λόγο να το δεχτούν. Και αυτό που λέτε να έχουν σχέση με τα πανεπιστήμια δε το καταλαβαίνω. Πια η διαφορά σε κάποιον που πήγε πανεπιστήμιο από κάποιον δεν πήγε; Και οι δύο την ίδια εκπαίδευση θα πάρουν. Και αφού μετά τα 4-5 χρόνια φύγουν απ' την οππι ποιος ο λόγος. Άποψη μου... Θα είναι άδικο για παιδιά που τόσα χρόνια περιμένουν τη προκήρυξη
Με το ίδιο σκεπτικό μπορούν να αλλάξουν τη μοριοδότηση και να αφαιρέσουν τα μόρια από δόκιμους, εδ, τριτεκνους και πάει λέγοντας... Το ότι θέλει να μοριοδοτήσει μορφωμένους δεν έχει να κάνει με την εκπαίδευση που θα λάβουν... Αυτοί που περιμένουν ότι θα φύγουν σε 4-5 χρόνια πρώτα το ΦΕΚ να δούμε κ μετά όλα τα υπόλοιπα...

Η είσοδος ατόμων με πτυχίο έχει πολλά αποτελέσματα και λειτουργικά αλλά και θα αναβαθμιστεί ο θεσμός των ειδικών φρουρών. Μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

GreekRanger έγραψε:Με τον πασοκο μην αγχωνεστε, ολοι τριτεκνοι παιρνουν τα μορια και απο 3 διαφορετικους πατεραδες να ειναι τα παιδια μια χαρα.Μονο πασοκ κατα ρυπας!

Μη ξεχνας πως αν δεν ηταν αυτος υπουργος μπορει να μην εβγαζαν καθολου προκηρυξη. Για τριτεκνους και πολυτεκνους Θα δωσουν μορια και στους εποπ οποτε κι αυτος πασοκος ειναι;

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Βρε glock ποιος ακριβως πιεζει απο το παιδειας; Η υπουργος δεν εχει πει τιποτα.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Gpap95 »

Charlie Harper 13 έγραψε:
Βρε glock ποιος ακριβως πιεζει απο το παιδειας; Η υπουργος δεν εχει πει τιποτα.

Εγώ πάλι δε πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να πιέζουν από το παιδείας γιατί στο κάτω κάτω το είπε και ο Χρυσοχοΐδης. Απλά το παιδείας και γενικά η νδ θέλουν ένα σύστημα ευρωπαϊκό ώστε να μην υπάρχουν φοιτητές 20 και 30 χρόνια και λογικό το βρίσκω. Στα κριτήρια λόγω έχει ο υπουργός ο οποίος θέλει ο ίδιος να τα βάλει. Τελείωσε το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ο υπουργος προπο ειναι ο αρμοδιος της προκηρυξης μαζι με το αρχηγειο της ελας. Αν θελουν να βαλουν πτυχια βαζουν αν θελουν να πανε την ηλικια στα 50 την πανε. Το υπουργειο παιδειας δεν εχει καμια σχεση με την διαδικασια προσληψεις των ειδικων φρουρων.
Pezonautis194
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Pezonautis194 »

Charlie Harper 13 έγραψε:Ο υπουργος προπο ειναι ο αρμοδιος της προκηρυξης μαζι με το αρχηγειο της ελας. Αν θελουν να βαλουν πτυχια βαζουν αν θελουν να πανε την ηλικια στα 50 την πανε. Το υπουργειο παιδειας δεν εχει καμια σχεση με την διαδικασια προσληψεις των ειδικων φρουρων.
Συμφωνώ τότε τι αντίδραση λέει ο glock που είναι μέσα;

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Αυτο ρωτησα και εγω απο που ακουστηκε αυτο;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Το λέει στο νομοσχέδιο :

Με προεδρικό διάταγμα κατόπιν πρότασης των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Προστασίας του Πολίτη, αφού ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες της αποστολής των Ο. Π. Π. Ι. καθορίζονται οι ειδικότεροι όροι και προϋποθέσεις αναφορικά με τις διαδικασίες πρόσληψης, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης, διάθεσης του προσωπικού των Ο. Π. Π. Ι. ζητήματα οργάνωσης, συγκρότησης και εξοπλισμού των Ο. Π. Π. Ι. οι ειδικότεροι όροι και λεπτομέρειες σχετικά με την άσκηση των καθηκόντων του, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του παρόντος.

ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ »

Παιδια καλησπερα! Εγώ είμαι 22 χρόνων έχω αρκετά μόρια για την προκήρυξη αλλά διαβάζω και για πανελλήνιες. Πιστεύετε να δώσω περισσότερη βάση στις πανελλήνιες; Λέτε να πάρει και φέτος αρκετά άτομα και να είναι χαμηλή η βάση;
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ έγραψε:Παιδια καλησπερα! Εγώ είμαι 22 χρόνων έχω αρκετά μόρια για την προκήρυξη αλλά διαβάζω και για πανελλήνιες. Πιστεύετε να δώσω περισσότερη βάση στις πανελλήνιες; Λέτε να πάρει και φέτος αρκετά άτομα και να είναι χαμηλή η βάση;
Αναλογα ποσα μορια εχεις για την προκηρυξη. Παντως σιγουρα μεσα απο της σχολες της αστυνομιας θα εχεις καλυτερη εξελιξη στο σωμα.

ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ

Και εγώ άκουσα ότι θα πάρει πάνω από 700 γιατί πιέζουν να πάρουν από πανελλήνιες και όχι από προκήρυξη.3600 μόρια έχω
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ έγραψε:Και εγώ άκουσα ότι θα πάρει πάνω από 700 γιατί πιέζουν να πάρουν από πανελλήνιες και όχι από προκήρυξη.3600 μόρια έχω
Πως εχεις 3600 μορια;

ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ

Υψηλό απολυτήριο-ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων-τρίτεκνος-προφισενσι-και όλα τα διπλώματα Να πως έχω 3600

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ έγραψε:Υψηλό απολυτήριο-ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων-τρίτεκνος-προφισενσι-και όλα τα διπλώματα Να πως έχω 3600

Ποτε προλαβες και τα εβγαλες ολα τα διπλωματα αφου οι σχολες οδηγησης και οι εξετασεις δεν λειτουργουν λογω κορονοιου. Επισης για να παρεις γ κατηγοριας πρεπει να εισαι 21+.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Gpap95 »

ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ έγραψε:Υψηλό απολυτήριο-ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων-τρίτεκνος-προφισενσι-και όλα τα διπλώματα Να πως έχω 3600

22 χρόνων και έχεις όλα τα διπλώματα ; Δε γίνεται εκ των πραγμάτων και λόγω της κατάστασης που επικράτησε το 19 που κάνανε απεργία 1 χρόνο τα διπλώματα και το 20 21 που πάει τώρα η ιστορία άλλο 1 χρόνο. Σε 2 χρόνια εσύ δηλαδή έβγαλες ολα τα διπλώματα. Και σας είπα ρε παιδιά, κάνετε τρολλ, τουλάχιστον κάντε το λίγο προσεκτικά και να είναι πιστικο. Καρφωνεστε βρε καλά μου παιδιά! Κάνε νέο προφίλ και δοκίμασε πάλι, Ίσως έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε πιστέψουμε!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες