Ότι να 'ναι λένε. Εγώ (μεταξύ άλλων) έχω γράψει 4-3 φορές ότι πανελλήνιες δεν ισχύουν για μη πυροσβέστες. Ο επόμενος κάθε φορά που ποστάρει ρωτά πώς θα μπει π. Σ. Μέσω πανελληνίων. Αν βαριέσαι να διαβάσεις 8-9 σελίδες (ενώ υποτίθεται ότι το ψάχνεις κιόλας), όχι για πυρ/στης, ούτε για τσάτσος σε μπουρ**λο δεν κάνεις...
Ότι να 'ναι λένε. Εγώ (μεταξύ άλλων) έχω γράψει 4-3 φορές ότι πανελλήνιες δεν ισχύουν για μη πυροσβέστες. Ο επόμενος κάθε φορά που ποστάρει ρωτά πώς θα μπει π. Σ. Μέσω πανελληνίων. Αν βαριέσαι να διαβάσεις 8-9 σελίδες (ενώ υποτίθεται ότι το ψάχνεις κιόλας), όχι για πυρ/στης, ούτε για τσάτσος σε μπουρ**λο δεν κάνεις...
Κανεις δεν μπορει να γνωριζει... Χθες ειδα στις ειδησεις οτι θα υπαρξει παγωμα προσληψεων για το 2011... Απο τη μια λενε οτι δεν εχουν ατομα και απο την αλλη αυτο... Αλλα αν ειναι να περιμενουμε να τελειωσει η κριση τοτε την βαψαμε...
Ρε αλανια και για το 2010 το ιδιο ειχε υποθει παγωμα προσληψεων... Ομως εκτος απο τα σωματα ασφαλειας και επισης προσληψεις γινανε και στην υγεια... Αραξτε πρωτα να μπει το 2011 με το καλο και μετα βλεπουμε... ...
Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως ακριβος μπορω να μπω στην πυροσβεστικη. μολις τελιωσα το λυκειο (επαλ) και δεν ξερω τι ακριβως να κανω. πχ.: --να παω στο στρατο στις ειδικες δυναμεις για να παρω μορια (αν παίρνεις) -- --να παω σε καμια σχολη για μορια (αν παίρνεις) -- --να παω εθελοντης για να παρω μορια (αν παίρνεις) -- τι ακρειβος να κανω; - ποιός είναι ο πιό ''σύντομος'' και αποτελεσματικός δρόμος;
sas έγραψε:Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως ακριβος μπορω να μπω στην πυροσβεστικη. μολις τελιωσα το λυκειο (επαλ) και δεν ξερω τι ακριβως να κανω. πχ.: --να παω στο στρατο στις ειδικες δυναμεις για να παρω μορια (αν παίρνεις) -- --να παω σε καμια σχολη για μορια (αν παίρνεις) -- --να παω εθελοντης για να παρω μορια (αν παίρνεις) -- τι ακρειβος να κανω; - ποιός είναι ο πιό ''σύντομος'' και αποτελεσματικός δρόμος;
παρακαλω αν μπορει καποιος να βοηθεισει. ι. Π.17
με τα μεχρι τωρα δεδομενα... Και αν δεν αλλα3ει τιποτα! Να βρεις ενα καλο βυσμα και να περιμενεις την επομενη προκυρηξη! Καλο ΒΥΣΜΑ... ΜΟΝΟ!
sas έγραψε:Μηπως μπορει καποιος να μου πει πως ακριβος μπορω να μπω στην πυροσβεστικη. μολις τελιωσα το λυκειο (επαλ) και δεν ξερω τι ακριβως να κανω. πχ.: --να παω στο στρατο στις ειδικες δυναμεις για να παρω μορια (αν παίρνεις) -- --να παω σε καμια σχολη για μορια (αν παίρνεις) -- --να παω εθελοντης για να παρω μορια (αν παίρνεις) -- τι ακρειβος να κανω; - ποιός είναι ο πιό ''σύντομος'' και αποτελεσματικός δρόμος;