ΟΥΚ: Εκπαίδευση Υποβρυχίων Καταστροφέων
Και στα ΟΥΚ επιτρέπεται το περιποιημένο μούσι, απλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται σε όλους ή μόνο από υπαξιωματικούς και πάνω αλλά νομίζω σε όλους επιτρέπεται
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 14
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Σε ολους πλην των εκπαιδευομενωνikarus260 έγραψε:Και στα ΟΥΚ επιτρέπεται το περιποιημένο μούσι, απλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται σε όλους ή μόνο από υπαξιωματικούς και πάνω αλλά νομίζω σε όλους επιτρέπεται
Στις ομάδες ανορθοδόξου πολέμου της Δ. Υ. Κ περιλαμβάνονται και αλεξιπτωτιστές ελεύθερης πτώσης;
-
- Ταξίαρχος
Υπαρχουν ελευθερατζηδες στη ΔΥΚ...Guest έγραψε:Στις ομάδες ανορθοδόξου πολέμου της Δ. Υ. Κ περιλαμβάνονται και αλεξιπτωτιστές ελεύθερης πτώσης;
Κάνουν άλματα απο ψηλά σαν το Ε. Τ. Α; Γιατί οι Seals που είναι αντίστοιχη μονάδα εκτελούν και άλματα από 25.000 ποδια...
Ναι κάνουν και άλματα Ελευθέρας.
-
- Ταξίαρχος
Δεν τα εχω μετρησει ακριβως τα ποδια...Guest έγραψε:Κάνουν άλματα απο ψηλά σαν το Ε. Τ. Α; Γιατί οι Seals που είναι αντίστοιχη μονάδα εκτελούν και άλματα από 25.000 ποδια...
Ενοώ αν Κάνουν άλματα από τα 20.000 πόδια και πάνω... Γνωρίζεις;
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Guest έγραψε:Ενοώ αν Κάνουν άλματα από τα 20.000 πόδια και πάνω... Γνωρίζεις;
E ναι τα ελευθερας απο τετοιο υψος χαρακτηριζονται ελευθερας αλλιως στατικου ιμαντα... Διαιρεσε το με το 3 για να βρεις ποσο ειναι σε χιλιομετρα...
Και από χαμηλότερα κάνουν ελευθέρας.
Τεσπα, ό, τι κάνουν οι US Navy SEALs κάνουν και στη ΔΥΚ. Και γενικά σε όλο τον κόσμο οι περισσότερες μονάδες βατραχανθρώπων κάνουν και άλματα ελευθέρας.
Τεσπα, ό, τι κάνουν οι US Navy SEALs κάνουν και στη ΔΥΚ. Και γενικά σε όλο τον κόσμο οι περισσότερες μονάδες βατραχανθρώπων κάνουν και άλματα ελευθέρας.
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Guest έγραψε:Ενοώ αν Κάνουν άλματα από τα 20.000 πόδια και πάνω... Γνωρίζεις;
Προφανως καποια Στοιχεία των Ομαδων πρεπει να διατηρούν ικανότητα διεισδυσης με τεχικές HALO/HAHO-αλματα δλδ. Απο πολύ μεγάλο υψόμετρο με τη χρηση συσκευών οξυγόνου...
Ελπιζω να σε βοηθαει αυτη η πληροφορια σε κατι...

Παιδιά σε ένα περιοδικό διάβασα ότι οι υποβρύχιοι καταστροφείς πρέπει να κάνου υποβρύχια κατάδυση μέχρι και τρεις ώρες... Αληθεύει
Ναι κάνουν τέτοια άλματα από C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ποσο κραταει το σχολειο των Ο. Υ. Κ πρωτα ηταν εξι μηνες αλα τωρα πρεπει να εχει ανεβει λιγο οποτε ποσο κραταει;
Παιδιά μόλις κάποιος περατώσει το βασικό σχολείο και πάρει την βατραχοπουλάδα στην συνέχει περνάει καποια πρωκεχοριμένη εκπαίδευση τι περιλαμβάνει αυτή η εκπαίδευση είναι σαν των SEALS;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης