Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως ο καθένας λέει ότι του κατέβει χωρίς να έχει και γνώσεις επι του θέματος.
Στη περίπτωση μου συγκεκριμένα είμαι Εποπ του 2022 και πρώην οβα και έκανα κανονικά τα χαρτιά μου με εντοπιότητα δήλωσα όλα τα στοιχεία μου αληθή ταυτότητα, μήνες προϋπηρεσίας κτλπ και κλήθηκα κανονικά να στείλω τα χαρτιά μου.
Πριν λίγο καιρό μερικοί μου λέγανε πως θα βγει η αίτηση μου άκυρη
Στη περίπτωση μου συγκεκριμένα είμαι Εποπ του 2022 και πρώην οβα και έκανα κανονικά τα χαρτιά μου με εντοπιότητα δήλωσα όλα τα στοιχεία μου αληθή ταυτότητα, μήνες προϋπηρεσίας κτλπ και κλήθηκα κανονικά να στείλω τα χαρτιά μου.
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Ρε φιλε τώρα κλήθηκες να στείλεις δικαιολογητικά, όποτε τώρα θα δούνε ταυτότητες κλπ δικαιολογητικά… με την αίτηση μόνο δεν μπορούνε να σε βγαλουν άκυρο. Τώρα είναι το στάδιο που θα δούνε τα δικαιολογητικά και ανάλογα θα μετρήσουν τα μόρια ή που θα βγάλουνε απορριπτέους …mixalis27 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 10:38 pm Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως ο καθένας λέει ότι του κατέβει χωρίς να έχει και γνώσεις επι του θέματος.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Μα ρε αδερφέ αίτηση έκανα με τον στρατιωτικό αριθμό της ταυτότητας μου κανονικά, και σε προγενέστερη επικοινωνία που είχα με τον ΑΣΕΠ μου είχαν πει πως μπορώ να κάνω κανονικά τα χαρτιά μου δεν υπάρχουν κολλήματα, το τι θα κάνω με τον στρατό είναι δικό μου κομμάτι σε περίπτωση που είμαι επιτυχών, όπως και να έχει είμαι σε διαδικασία παραίτησης και εντός Δεκέμβρη θα έχω ξεμπερδέψει βέβαια όλα θα φανούν στη πράξη.
Πάντως έχω εντοπιότητα,30 μήνες προϋπηρεσίας ως οβα και μετέπειτα Εποπ, καλό απολυτήριο προφισιενσι διπλώματα κτλπ θεωρώ πως έχω καλά μόρια θα φανεί βέβαια για ΔΕ πάντα
Πάντως έχω εντοπιότητα,30 μήνες προϋπηρεσίας ως οβα και μετέπειτα Εποπ, καλό απολυτήριο προφισιενσι διπλώματα κτλπ θεωρώ πως έχω καλά μόρια θα φανεί βέβαια για ΔΕ πάντα
Μιχαλη, θα ηθελα να ημασταν σε επικοινωνια να σε συμβουλευτω για το θεμα τις παραιτησης. Το μειλ μου nikos24productions@gmail.commixalis27 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 11:35 pm Μα ρε αδερφέ αίτηση έκανα με τον στρατιωτικό αριθμό της ταυτότητας μου κανονικά, και σε προγενέστερη επικοινωνία που είχα με τον ΑΣΕΠ μου είχαν πει πως μπορώ να κάνω κανονικά τα χαρτιά μου δεν υπάρχουν κολλήματα, το τι θα κάνω με τον στρατό είναι δικό μου κομμάτι σε περίπτωση που είμαι επιτυχών, όπως και να έχει είμαι σε διαδικασία παραίτησης και εντός Δεκέμβρη θα έχω ξεμπερδέψει βέβαια όλα θα φανούν στη πράξη.
Είσαι μόνιμος ΕΠΟΠ και επιτρέπεται να λάβεις μέρος σε προκύρηξη για διαφορετική μόνιμη θέση... ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩmixalis27 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 10:38 pm Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως ο καθένας λέει ότι του κατέβει χωρίς να έχει και γνώσεις επι του θέματος.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ναι ρε φίλε δουλειά είναι και αυτή όπως και όλες οι άλλες, για ποιο λόγο να μην επιτρέπεται να καταθέσεις χαρτιά ; Εμένα αυτό που μου είπαν είναι πως σε περίπτωση που είμαι επιτυχών το πως θα φύγω απ το στρατό είναι δικό μου θέμα, αλλά όπως προείπα σε ένα μήνα το πολύ θα έχω ξεμπερδέψει, και μια συμβουλή μακριά από ένοπλες δυνάμεις όσοι πήγαν και δεν εννοώ θητεία προφανως και δεν είναι από παραγωγικές σχολές τα λεφτά ειναι ξεφτίλα, προσωπικά παίρνω 817 ευρώ ακριβώς κ όσοι ειναι παραμεθόριο ειναι +70 ευρώ που τα παιδιά ακόμα δε τα έχουν πάρει κιόλας…
Ναι τώρα μπορούσες να δηλώσεις ότι ήθελες. Τώρα που θα ελενξουν τα δικαοολογιτηκα σου θα έχεις θέμα.mixalis27 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 10:38 pm Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως ο καθένας λέει ότι του κατέβει χωρίς να έχει και γνώσεις επι του θέματος.
Τι θέμα να έχει μωρέ; Άμα ήταν θα του έκοβε την αίτηση ο ασεπ επειδή υπηρετεί.
Εμενα Γνωστος μου δηλαδωσε καταλαθος οτι ηταν έφεδρος αξιωματικος λετε να βρει κανα μπελα προφανως δεν θα στείλει το δικαιολογητικο αυτο αλλα λετε να του πουνε τίποτα;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Μερικά παλικάρια όχι για προκηρύξεις ούτε για κομπάρσοι σε ταινία δε κάνετε…σου λένε ρε άνθρωπε στην αίτηση έγραψα και τον αριθμό της ταυτότητας μου ελληνικά μιλάμε και σε επικοινωνία που είχα με τον ΑΣΕΠ μου είπε δεν υπάρχει θέμα, εκτός και αν είσαι κομμένος και ψάχνεις συμπαράσταση, τέλος πάντων αποχωρώ ο καθένας εδώ μέσα λέει ότι θέλει χωρίς καμία γνώση και είμαι σίγουρος 1000+ αιτήσεις θα βγουν άκυρες επειδή έχετε δηλώσει ότι νάνε ακόμα και στην προϋπηρεσία παίζει να βάλατε οτιδήποτε σας κολλούσε ένσημα και να τα μετρήσατε
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όσους το αξίζουν
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όσους το αξίζουν
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα! Εγώ έκανα τα χαρτιά στην κατηγορία ΔΕ με πτυχίο επαλ! Επειδή και το πτυχίο επαλ πιάνεται και σαν πτυχίο υπολογιστών να το εκτυπώσω 2 φορές; Για την αποστολή των δικαιολογητικών το ρωτάω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Τα δικαιολογητικά πρέπει να συνοδεύονται από:
α) Την Αίτηση Υποβολής Δικαιολογητικών (Παράρτημα Γ΄, σελ.95 της προκήρυξης), συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής και στην οποία θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά που προσκομίζει ο υποψήφιος και
β) Την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης υπογεγραμμένη, στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε κατά την ηλεκτρονική της υποβολή.
Στο β τι εννοεί ρε παιδιά; Ότι την αίτηση που κάναμε ηλεκτρονικά πρέπει να την εκτυπώσουμε κι αυτήν; Ευχαριστώ!
α) Την Αίτηση Υποβολής Δικαιολογητικών (Παράρτημα Γ΄, σελ.95 της προκήρυξης), συμπληρωμένη, υπογεγραμμένη και θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής και στην οποία θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά που προσκομίζει ο υποψήφιος και
β) Την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης υπογεγραμμένη, στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε κατά την ηλεκτρονική της υποβολή.
Στο β τι εννοεί ρε παιδιά; Ότι την αίτηση που κάναμε ηλεκτρονικά πρέπει να την εκτυπώσουμε κι αυτήν; Ευχαριστώ!
Θα ήθελα να ρωτήσω έκανα αίτηση μέσω workenter.proficiency ειδικές και απολυτήριο 14.7 + δίπλωμα αυτοκινήτου μηχανής υπολογιστές. Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ότι σαν προϋπηρεσία μου έβαλαν το νούμερο που βγαίνει από τη βεβαίωση εφκα και όχι συν 9 μήνες του στρατού! Πείτε γνώμες πάνω σε αυτό και αν κάποιος το ρώτησε στα μέιλ που είχαν βγάλει για απορίες. Απλα να ξέρω αν μου την έκαναν σωστά!
Εχει βγαλει κανεις γραμμη στο τηλ του ΑΣΕΠ σημερα το πρωι; Τι κανουν εκει μεσα?
Τι δουλεια έχει ο ασεπ ρε παιδιά, το υπουργείο θα ελενξει τα χαρτιά.
Εκεί πάρτε τηλέφωνο.
Εκεί πάρτε τηλέφωνο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες