Εμάς μας μέτρησαν ναι. Ύψος και βάρος.Antonio's έγραψε:Παιδια να ρωτήσω στο βάρος κανονική ζυγαριά και ΔΜΣ Κτλ;
Ιατρικές Εξετάσεις Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
από ποια περιοχή φίλε;Sunoriofulakas93 έγραψε:Εμάς μας μέτρησαν ναι. Ύψος και βάρος.Antonio's έγραψε:Παιδια να ρωτήσω στο βάρος κανονική ζυγαριά και ΔΜΣ Κτλ;
-
ΘεσσαλονίκηΜαυρος94 έγραψε:από ποια περιοχή φίλε;Sunoriofulakas93 έγραψε:Εμάς μας μέτρησαν ναι. Ύψος και βάρος.Antonio's έγραψε:Παιδια να ρωτήσω στο βάρος κανονική ζυγαριά και ΔΜΣ Κτλ;
κόψανε κόσμο;Sunoriofulakas93 έγραψε:ΘεσσαλονίκηΜαυρος94 έγραψε:από ποια περιοχή φίλε;Sunoriofulakas93 έγραψε:Εμάς μας μέτρησαν ναι. Ύψος και βάρος.Antonio's έγραψε:Παιδια να ρωτήσω στο βάρος κανονική ζυγαριά και ΔΜΣ Κτλ;
Αυτοί με εμφανή τατού τους περάσανε; Μάθαμε;
Θεσσαλονίκη δεν κόψανε κόσμο, σχεδόν κανέναν, αρκετά χαλαροί θα έλεγα
Ρε σι είναι χαλαροί γτ πολλοί δεν πήγαν και δεύτερον αρκετοί έχουν βισμα π. Χ εγώ π είμαι Κόρινθο έχουμε 2 βουλευτές οι οποίοι είναι γνωστοί εδώ και όλοι είχαν καποια επαφή μαζί τους. Αλλά από ότι ακούω είναι δύσκολο να μονιποιηθουν όλοι στην 5ετια
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Θα μας φαει το νησι θα παντρευτουμε εκει οι ελευθεροι! 😂😂😂Alex25 έγραψε:Ρε σι είναι χαλαροί γτ πολλοί δεν πήγαν και δεύτερον αρκετοί έχουν βισμα π. Χ εγώ π είμαι Κόρινθο έχουμε 2 βουλευτές οι οποίοι είναι γνωστοί εδώ και όλοι είχαν καποια επαφή μαζί τους. Αλλά από ότι ακούω είναι δύσκολο να μονιποιηθουν όλοι στην 5ετια
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος στους πόσους βαθμούς μυωπίας κόβεσαι εγώ που έχω 3 βαθμούς μυωπία και 1 βαθμό αστυγματισμο στο ένα μάτι περνάω;
- Panos944
- Posts in topic: 19
Φίλε αν το πάνε σύμφωνα με την σωματική ικανότητα και αν πρέπει να είσαι ι1 για να περάσεις, τότε το όριο είναι 4.5 βαθμοί και να βλέπεις με βοήθεια 10/10 (με γυαλιά δηλαδή). Πάνω απ.4.5 βαθμούς θεωρείται ι2. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.
Επίσης να ρωτήσω κάτι ακόμα. Είχατε κανέναν στα υγειονομικά όσοι περάσατε με τατουάζ σε μη εμφανές σημείο; Είχε κάνα θέμα;
Επίσης να ρωτήσω κάτι ακόμα. Είχατε κανέναν στα υγειονομικά όσοι περάσατε με τατουάζ σε μη εμφανές σημείο; Είχε κάνα θέμα;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Παιδια ενα χαρτι γιατρου π εδωσαν θελει τεστ covid ;
-
Όχι φίλε μόνο γνωμάτευση ότι δεν έχεις συμπτώματαKostakis13p έγραψε:Παιδια ενα χαρτι γιατρου π εδωσαν θελει τεστ covid ;
Που το έδωσαν αυτό φίλε;Kostakis13p έγραψε:Παιδια ενα χαρτι γιατρου π εδωσαν θελει τεστ covid ;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Ρε παιδια πρεπει να τρεχουμε στο νοσοκομειο για πιστοποιητικο ομαδας αιματος, ζητανε παρα πολλα να μαζεψουμε μεσα σε λιγες μερες.
Δυστυχώς ζητάνε ναι πολλά και σε λίγο χρονικό διάστημα γι'αυτό τρέξτε όσο δυνατον νωρίτερα να τελειώνετε από αυτά παίδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες