Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Μια ερωτηση αν γνωρίζει καπιος οταν βγούμε ημερομηνίες με τα πκε θα λει οτι το νούμερο 1 μέχρι 200 ξερω γω πχ θα πάνε Ψυχοτεχνικα τάδε μερα; ασπουμε εγω που είμαι 30 επιλαχών θα λει από τοσο μέχρι τοσο ;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Θανος2468 έγραψε:Μια ερωτηση αν γνωρίζει καπιος οταν βγούμε ημερομηνίες με τα πκε θα λει οτι το νούμερο 1 μέχρι 200 ξερω γω πχ θα πάνε Ψυχοτεχνικα τάδε μερα; Ασπουμε εγω που είμαι 30 επιλαχών θα λει από τοσο μέχρι τοσο ;

http://www.astynomia.gr/images/stories/2011/anamorfomenoi_pinakes_programmaEF.05112011_site.pdf
πάρε μια ιδέα από το πρόγραμμά του 2011.
kostas512k

Δημοσίευση από kostas512k »

Καλησπέρα παιδιά,

Με βάση αυτό που ανέβασε ο Slade θα έχουμε περίπου σε 4-5 μέρες για να κάνουμε όλες τις εξετάσεις που απαιτεί η υγειονομική καρτέλα; Λίγες δεν σας φαίνονται τόσες μέρες για τόσες πολλές εξετάσεις;

Άβαταρ μέλους
Makis13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Makis13 »

Εγω παντως εψαξα τους πινακες του 11 και οκτωμβριου και του νοεμβριου, στην β κατηγορια ειδα μια μετακινηση 2 θεσεων προς τα κατω στους τελευταιους. Και στην α μια θεση κατω. Συγνωμη εαν κανω λαθος αλλα δεν βλεπω 10 ατομα.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Makis13 έγραψε:Εγω παντως εψαξα τους πινακες του 11 και οκτωμβριου και του νοεμβριου, στην β κατηγορια ειδα μια μετακινηση 2 θεσεων προς τα κατω στους τελευταιους. Και στην α μια θεση κατω. Συγνωμη εαν κανω λαθος αλλα δεν βλεπω 10 ατομα.

μπορεί να είναι όντως 3 και όχι 10 δεν είμαι σίγουρος έτσι είχα ακούσει ότι άλλαξαν θέσεις το πολύ μέχρι 10 άτομα,
διάφορα όμως είναι ότι το 2011 είχαν 9.000 αιτήσεις στην Α και φέτος έχει 16.000 θα δείξει ήδη υπάρχουν 2 άτομα που δεν πήραν μόρια που έπρεπε όπως λένε και είναι επιλαχών για να δούμε σίγουρα θα γίνει μια μικρή μεταβολή στις τελευταίες θέσεις.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Slade7 έγραψε:
Makis13 έγραψε:Εγω παντως εψαξα τους πινακες του 11 και οκτωμβριου και του νοεμβριου, στην β κατηγορια ειδα μια μετακινηση 2 θεσεων προς τα κατω στους τελευταιους. Και στην α μια θεση κατω. Συγνωμη εαν κανω λαθος αλλα δεν βλεπω 10 ατομα.

μπορεί να είναι όντως 3 και όχι 10 δεν είμαι σίγουρος έτσι είχα ακούσει ότι άλλαξαν θέσεις το πολύ μέχρι 10 άτομα,
διάφορα όμως είναι ότι το 2011 είχαν 9.000 αιτήσεις στην Α και φέτος έχει 16.000 θα δείξει ήδη υπάρχουν 2 άτομα που δεν πήραν μόρια που έπρεπε όπως λένε και είναι επιλαχών για να δούμε σίγουρα θα γίνει μια μικρή μεταβολή στις τελευταίες θέσεις.

μπορεί να έκαναν ένσταση άτομα ήδη επιτυχών και να πήραν κάνα μόριο ακόμα ωστόσο να πήγαν πιο πάνω γιαυτό να μου είπαν 10 δεν ξερω δεν έχω κάτσει να ψάξω τους πινάκες
Άβαταρ μέλους
Makis13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Makis13 »

Slade7 έγραψε:μπορεί να έκαναν ένσταση άτομα ήδη επιτυχών και να πήραν κάνα μόριο ακόμα ωστόσο να πήγαν πιο πάνω γιαυτό να μου είπαν 10 δεν ξερω δεν έχω κάτσει να ψάξω τους πινάκες

Καταλαβα, εγινε ευχαριστω πιστευω παρομοια μεταβολη να εχουμε στο τελος παλι.

Άβαταρ μέλους
Φωτης_Ε.Δ_2.ΜΑΛ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Φωτης_Ε.Δ_2.ΜΑΛ »

Παιδιά άπορο συγνώμη κιόλας αλλά εγώ μπαίνω εδώ για να μάθω για εμάς τους επιτυχών και βλέπω ασυναρτησίες παρακαλώ τους Admin να πάρουνε μέτρα σε όλο αυτό το φιάσκο ευχαρηστω
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από E'MK »

AΛάνια σόρυ που γράφω εδώ, αλλά στο άλλο νήμα δεν υπάρχει κίνηση. Θέλω να επιβεβαιωθώ σε κάτι. Οι επιλαχόντες θα καλεστούν να κατέβουν Αθήνα για ΠΚΕ χωρίς να έχουν κοπεί απαραίτητα επιτυχόντες. Σωστά; Ναι μεν δίνουν πρώτοι αγωνίσματα οι επιτυχόντες αλλά οι πίνακες με το πρόγραμμα εξετάσεων για επιτυχόντες κ επιλαχόντες βγαίνει πριν τα αγωνίσματα. Έχω κάπου λάθος;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ο ΔΜΣ είναι αυστηρός. Πρέπει να είστε όλοι μέχρι 27 όριο.

Οι γυμνασμενοι με 27+ και 30 θα κοπούν.

Η μέτρηση περιφέρειας μέσης είναι απλό παράδειγμα για τον δείκτη. Το γραψανε για να επαναπαύεστε με το βάρος.

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

Γιώργος έγραψε: Μγουτσος,

Με.1,78 ύψος πρέπει να είσαι μέχρι 85 κιλά, για να είσαι μέσα στο ΔΜΣ. Εκεί θα σε ζυγισουν, δεν θα μετρήσουν περιφέρεια μέσης ( η μέτρηση περιφέρειας μέσης παράδειγμα είναι μόνο).

Είτε είσαι γυμνασμενος είτε όχι, πρέπει να είσαι μέσα στο ΔΜΣ, για να σε κρίνουν ικανό και να μην έχεις μελλοντικά προβλήματα υγείας.

Εκτός αν έχεις γνωστό!Εικόνα

Πολλοί ήταν αυτοί που κόπηκαν το 2011, γυμνασμένοι.

Μην λες ότι να ναι.. διάβασες την προκ καθόλου ; Προφανώς όχι.. σ εξηγεί Ν ξεπερνάς τον ΔΜΣ κ εισια από 27-35 κ δεν ξεπερνάς τ 102 εκατοσΤα περιφέρειας είναι ικανός.. μην παράπληροφεια αν δεν έχει ιδέα τ λέει η προκ
ΕΦ ΑΞΙΩΜ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από ΕΦ ΑΞΙΩΜ »

Ισχύει μην γράφετε ότι να ναι αφού το γραφει η προκυρηξη δεν μπορούν να το παραβλέψουν το γραφει ξεκάθαρα.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Γιώργος έγραψε:Μγουτσος,

Με.1,78 ύψος πρέπει να είσαι μέχρι 85 κιλά, για να είσαι μέσα στο ΔΜΣ. Εκεί θα σε ζυγισουν, δεν θα μετρήσουν περιφέρεια μέσης ( η μέτρηση περιφέρειας μέσης παράδειγμα είναι μόνο).

Είτε είσαι γυμνασμενος είτε όχι, πρέπει να είσαι μέσα στο ΔΜΣ, για να σε κρίνουν ικανό και να μην έχεις μελλοντικά προβλήματα υγείας.

Εκτός αν έχεις γνωστό!Εικόνα

Πολλοί ήταν αυτοί που κόπηκαν το 2011, γυμνασμένοι.

ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ έχεις διαβάσει την προκήρυξη καθόλου; το 2011 επειδή ακριβώς κόπηκαν πάρα πολλά γυμνασμένα παιδιά με μυικη μάζα όπου είχαν 27δμσ + φέτος βάλανε 2 παραμέτρους και λέει ΕΑΝ ΈΧΕΙΣ πάνω από 27δμσ ΣΟΥ μετράνε την μέση αν είναι κάτω από 102cm είσαι κανονικά ΙΚΑΝΟΣ έλεος με την κάθε βλακεία του καθενός

Αποκλείονται οι υποψήφιοι/ες με παχυσαρκία με δείκτη μάζας σώματος από 27,1 έως 35 kg/m2 για τους άνδρες και 25,1 έως 35 kg/m2 για τις γυναίκες, που δεν προκαλεί κώλυμα στη βάδιση και στις υποχρεώσεις του στρατιωτικού βίου, εφόσον η περίμετρος της μέσης (οριζόντια περίμετρος σώματος στο σημείο μεταξύ του πλευρικού τόξου και της λαγονίου ακρολοφίας) υπερβαίνει τα 102 εκατοστά για τους άνδρες και τα 88 εκατοστά για τις γυναίκες. Αν η περίμετρος μέσης είναι μικρότερη ή ίση αυτών των ορίων κρίνονται Ι/1 και δεν αποκλείονται.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

E'MK έγραψε:AΛάνια σόρυ που γράφω εδώ, αλλά στο άλλο νήμα δεν υπάρχει κίνηση. Θέλω να επιβεβαιωθώ σε κάτι. Οι επιλαχόντες θα καλεστούν να κατέβουν Αθήνα για ΠΚΕ χωρίς να έχουν κοπεί απαραίτητα επιτυχόντες. Σωστά; Ναι μεν δίνουν πρώτοι αγωνίσματα οι επιτυχόντες αλλά οι πίνακες με το πρόγραμμα εξετάσεων για επιτυχόντες κ επιλαχόντες βγαίνει πριν τα αγωνίσματα. Έχω κάπου λάθος;

Βγαίνει ενιαίο πρόγραμμα για άλλους δες το πρόγραμμα του 2011 που ποσταρα πιο πάνω να πάρεις μια ιδέα

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Αυτά που λέω τα έχω ρωτήσει στα κεντρικά όταν βγήκε η προκήρυξη. Επειδή είμαι και εγώ γυμνασμένος, Έχασα 10 κιλά για να είμαι μέσα στο ΔΜΣ.

Μου είπαν πως το μέτρημα της περιφέρειας μέσης είναι ένα απλό τυπικό παράδειγμα, για να το καταλάβουμε εμείς.

ΔΜΣ 27 είσαι 100+_ εκ, ανάλογα το φούσκωμα.

Τους ανέφερα ότι γράφει μέσα τα 102 εκ μέσης.

Στα υγειονομικά θα δεις τι παίζει. Όπως το 2011!

Ο γυμνασμένος γίνεται χοντρός μετά από λίγα χρόνια, γιατί αφήνετε.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης