Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Με μιση καρδια θα τα κανω αλλα δεν μαμιετε. Μακαρι να μπουμε καπου ρε αδελφε! Ευχαριστω για την ενημερωση!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Φιλε greek army μια ερωτηση,
ποσο λες ακομα να αντεξεις;
ποσο λες ακομα να αντεξεις;

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Αμα δεν υπηρχε ο greek θα βασιλευε ο κανιβαλισμος εδω μεσα, γι'αυτο τον προσεχω κ του δινω zanax!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
electrolisa έγραψε:δημητρης25 έγραψε:Στην β κατηγορια μεχρι την 330 ειχε 4 κοπελες! Δεν ξερω εαν δωσω παλι. Λεω να παω για καλογερος! Καλυτερα θα ειναι. Εδω δεν μου μετραει το lower. Για την γ κατηγορια εχω 16 απολυτηριο, διπλωμα μηχανης και επεγγελματικο ; Διπλωμα γ κατηγοριας που δεν ξερω ποσα μορια δινει και ειδικες δυναμεις. Θα εχω απο πανω μου 1000 ατομα! Δεν ξερω εαν αξιζει παλι, ισως να περιμενω εφ η να πιασω το joker τωρα στις γιορτες.
εγω σου μετρησα 2150. Εισαι καλα, οχι τελεια, αλλα καλα! Το Γ κατηγοριας σου δινει απλα το δικαιωμα να μπεις στην Γ κατηγορια.
υ. Γ. Κοιτα που ο Μιτσος θα γινει πυροσβεστης τελικα! Πιστευω εχεις ελπιδες τρελε μου!
συμφωνω και εγω με 2150 φιλε μου εισαι καλα πιστευω. Εγω εχω 2110 στην γ κατηγορια και θελω να πιστευω οτι θα ειμαι σε μια καλη θεση για επιλαχων, γιατι για επιτυχων δεν με βλεπω με τιποτα. Εσυ τι λες electrolisa ;
Καλησπερα παιδια
Φανταζομαι οι περισσοτεροι απο μας εχουμε ECDL που ληγει ομως στις 31/12. Με αυτο το θεμα τι γινεται, πρεπει να το ανανεωσουμε;
Ευχαριστω
Φανταζομαι οι περισσοτεροι απο μας εχουμε ECDL που ληγει ομως στις 31/12. Με αυτο το θεμα τι γινεται, πρεπει να το ανανεωσουμε;
Ευχαριστω
Σε αυτο πρεπει να μας απαντησει ο greek ειναι ενα θεμα κι αυτο
Ειναι παρανομο να μην υπαρχει διαχωρισμος στα απολυτηρια, αυτο ειναι πολυ σοβαρο με μια προσφυγη ακυρωνεται ο διαγωνισμος, αλλα ποιος τι κανει ειναι το θεμα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 74
Γίνονται επίσης δεκτά πιστοποιητικά Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ που έχουν εκδοθεί από τον ΟΕΕΚ, Κατόπιν επιτυχούς συμμετοχής του υποψηφίου σε εξετάσεις πιστοποίησης Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ φυσικών προσώπων που διοργάνωσε ο Οργανισμός. Τα πιστοποιητικά αυτά ισχύουν για τρία (3) έτη από την έκδοσή τους. Η ισχύς των πιστοποιητικών που εκδόθηκαν από τον ΟΕΕΚ μέχρι καιkostisdlk έγραψε:Καλησπερα παιδια
Φανταζομαι οι περισσοτεροι απο μας εχουμε ECDL που ληγει ομως στις 31/12. Με αυτο το θεμα τι γινεται,πρεπει να το ανανεωσουμε;
Ευχαριστω
31/12/2008 παρατείνεται έως 31/12/2011.
Ναι και μετά ξύπνησες, στο λιμενικό τι ίδιο έγινεακος έγραψε:Ειναι παρανομο να μην υπαρχει διαχωρισμος στα απολυτηρια, αυτο ειναι πολυ σοβαρο με μια προσφυγη ακυρωνεται ο διαγωνισμος, αλλα ποιος τι κανει ειναι το θεμα
ακος έγραψε:Ειναι παρανομο να μην υπαρχει διαχωρισμος στα απολυτηρια, αυτο ειναι πολυ σοβαρο με μια προσφυγη ακυρωνεται ο διαγωνισμος, αλλα ποιος τι κανει ειναι το θεμα
φιλε αφου εισαι σιγουρος οτι ειναι παρανομο, βαλε δικηγορο, κανε προσφυγη, να την κερδισεις και να μπεις στα σιγουρα.

βγηκε ανακοινωση ανανεωθηκε για ενα χρονο ακομα...kostisdlk έγραψε:Καλησπερα παιδια
Ευχαριστω
Τι παρανομο ρε φιλε μας δουλευεις; Ειναι παρανομος ο νομος που ψηφιστηκε; Αντισυνταγματικος μήπως; Τι προτιμας; Αυτο απο το μυαλό σου το εβγαλες;ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:ακος έγραψε:Ειναι παρανομο να μην υπαρχει διαχωρισμος στα απολυτηρια, αυτο ειναι πολυ σοβαρο με μια προσφυγη ακυρωνεται ο διαγωνισμος, αλλα ποιος τι κανει ειναι το θεμα
φιλε αφου εισαι σιγουρος οτι ειναι παρανομο, βαλε δικηγορο, κανε προσφυγη, να την κερδισεις και να μπεις στα σιγουρα.
Με συγχωρεις greek στο λιμενικο δεν υπηρχε διαχωρισμος στους υπξ και στους λφ;Greek_Army έγραψε:Γίνονται επίσης δεκτά πιστοποιητικά Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ που έχουν εκδοθεί από τον ΟΕΕΚ, Κατόπιν επιτυχούς συμμετοχής του υποψηφίου σε εξετάσεις πιστοποίησης Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ φυσικών προσώπων που διοργάνωσε ο Οργανισμός. Τα πιστοποιητικά αυτά ισχύουν για τρία (3) έτη από την έκδοσή τους. Η ισχύς των πιστοποιητικών που εκδόθηκαν από τον ΟΕΕΚ μέχρι καιkostisdlk έγραψε:Καλησπερα παιδια
Φανταζομαι οι περισσοτεροι απο μας εχουμε ECDL που ληγει ομως στις 31/12. Με αυτο το θεμα τι γινεται,πρεπει να το ανανεωσουμε;
Ευχαριστω
31/12/2008 παρατείνεται έως 31/12/2011.Ναι και μετά ξύπνησες, στο λιμενικό τι ίδιο έγινεακος έγραψε:Ειναι παρανομο να μην υπαρχει διαχωρισμος στα απολυτηρια, αυτο ειναι πολυ σοβαρο με μια προσφυγη ακυρωνεται ο διαγωνισμος, αλλα ποιος τι κανει ειναι το θεμα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 74
ακος έγραψε:Με συγχωρεις greek στο λιμενικο δεν υπηρχε διαχωρισμος στους υπξ και στους λφ;
Όχι
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 20
Για την προκηρυξη οσον αφορα το ECDL ως κριτηριο θεωρειτο το ετος που επισημα δημοσιευτηκε η προκ (φεκ κτλπ) δηλαδη το 2011... Αρα λοιπον οσων τα ecdl ληγουν το 2011 ειναι εμπροθεσμα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα Καλη επιτυχια...
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Μόνο οι υποψήφιοι της συγκεκριμένης κατηγορίας εκτός των ανωτέρω μπορούν,
εφόσον τα διαθέτουν, να καταθέσουν για επιπλέον προσαύξηση της μοριοδότησής τους :
- Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο επαγγελματικής άδειας οδήγησης κατηγορίας Δ ή Ε, εφόσον το
δίπλωμα εκδόθηκε τουλάχιστον τρεις μήνες πριν την ημερομηνία προκήρυξης του διαγωνισμού.
-Βεβαίωση Ο. Α. Ε. Ε. Για το χρονικό διάστημα (τουλάχιστο πλήρες εξάμηνο) για το οποίο ο υποψήφιος
εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός με άδεια οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας και άνω, για την πιστοποίηση της
προϋπηρεσίας ως επαγγελματία οδηγού και αντίγραφο του βιβλιαρίου ενσήμων για το ίδιο χρονικό
διάστημα. Εχω 8 μηνες στα ελτα σε φορτηγο βεβαιοση εργοδοτη να παρω και τα ενσημα απο το ικα; Ε
εφόσον τα διαθέτουν, να καταθέσουν για επιπλέον προσαύξηση της μοριοδότησής τους :
- Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο επαγγελματικής άδειας οδήγησης κατηγορίας Δ ή Ε, εφόσον το
δίπλωμα εκδόθηκε τουλάχιστον τρεις μήνες πριν την ημερομηνία προκήρυξης του διαγωνισμού.
-Βεβαίωση Ο. Α. Ε. Ε. Για το χρονικό διάστημα (τουλάχιστο πλήρες εξάμηνο) για το οποίο ο υποψήφιος
εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός με άδεια οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας και άνω, για την πιστοποίηση της
προϋπηρεσίας ως επαγγελματία οδηγού και αντίγραφο του βιβλιαρίου ενσήμων για το ίδιο χρονικό
διάστημα. Εχω 8 μηνες στα ελτα σε φορτηγο βεβαιοση εργοδοτη να παρω και τα ενσημα απο το ικα; Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης