Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Με μιση καρδια θα τα κανω αλλα δεν μαμιετε. Μακαρι να μπουμε καπου ρε αδελφε! Ευχαριστω για την ενημερωση!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Akspoogy »

Φιλε greek army μια ερωτηση,
ποσο λες ακομα να αντεξεις;Εικόνα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Αμα δεν υπηρχε ο greek θα βασιλευε ο κανιβαλισμος εδω μεσα, γι'αυτο τον προσεχω κ του δινω zanax!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

electrolisa έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:Στην β κατηγορια μεχρι την 330 ειχε 4 κοπελες! Δεν ξερω εαν δωσω παλι. Λεω να παω για καλογερος! Καλυτερα θα ειναι. Εδω δεν μου μετραει το lower. Για την γ κατηγορια εχω 16 απολυτηριο, διπλωμα μηχανης και επεγγελματικο ; Διπλωμα γ κατηγοριας που δεν ξερω ποσα μορια δινει και ειδικες δυναμεις. Θα εχω απο πανω μου 1000 ατομα! Δεν ξερω εαν αξιζει παλι, ισως να περιμενω εφ η να πιασω το joker τωρα στις γιορτες.

εγω σου μετρησα 2150. Εισαι καλα, οχι τελεια, αλλα καλα! Το Γ κατηγοριας σου δινει απλα το δικαιωμα να μπεις στην Γ κατηγορια.

υ. Γ. Κοιτα που ο Μιτσος θα γινει πυροσβεστης τελικα! Πιστευω εχεις ελπιδες τρελε μου!

συμφωνω και εγω με 2150 φιλε μου εισαι καλα πιστευω. Εγω εχω 2110 στην γ κατηγορια και θελω να πιστευω οτι θα ειμαι σε μια καλη θεση για επιλαχων, γιατι για επιτυχων δεν με βλεπω με τιποτα. Εσυ τι λες electrolisa ;
kostisdlk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από kostisdlk »

Καλησπερα παιδια
Φανταζομαι οι περισσοτεροι απο μας εχουμε ECDL που ληγει ομως στις 31/12. Με αυτο το θεμα τι γινεται, πρεπει να το ανανεωσουμε;
Ευχαριστω
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Σε αυτο πρεπει να μας απαντησει ο greek ειναι ενα θεμα κι αυτο
ακος

Δημοσίευση από ακος »

Ειναι παρανομο να μην υπαρχει διαχωρισμος στα απολυτηρια, αυτο ειναι πολυ σοβαρο με μια προσφυγη ακυρωνεται ο διαγωνισμος, αλλα ποιος τι κανει ειναι το θεμα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

kostisdlk έγραψε:Καλησπερα παιδια
Φανταζομαι οι περισσοτεροι απο μας εχουμε ECDL που ληγει ομως στις 31/12. Με αυτο το θεμα τι γινεται,πρεπει να το ανανεωσουμε;
Ευχαριστω
Γίνονται επίσης δεκτά πιστοποιητικά Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ που έχουν εκδοθεί από τον ΟΕΕΚ, Κατόπιν επιτυχούς συμμετοχής του υποψηφίου σε εξετάσεις πιστοποίησης Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ φυσικών προσώπων που διοργάνωσε ο Οργανισμός. Τα πιστοποιητικά αυτά ισχύουν για τρία (3) έτη από την έκδοσή τους. Η ισχύς των πιστοποιητικών που εκδόθηκαν από τον ΟΕΕΚ μέχρι και

31/12/2008 παρατείνεται έως 31/12/2011.

ακος έγραψε:Ειναι παρανομο να μην υπαρχει διαχωρισμος στα απολυτηρια, αυτο ειναι πολυ σοβαρο με μια προσφυγη ακυρωνεται ο διαγωνισμος, αλλα ποιος τι κανει ειναι το θεμα
Ναι και μετά ξύπνησες, στο λιμενικό τι ίδιο έγινε

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

ακος έγραψε:Ειναι παρανομο να μην υπαρχει διαχωρισμος στα απολυτηρια, αυτο ειναι πολυ σοβαρο με μια προσφυγη ακυρωνεται ο διαγωνισμος, αλλα ποιος τι κανει ειναι το θεμα

φιλε αφου εισαι σιγουρος οτι ειναι παρανομο, βαλε δικηγορο, κανε προσφυγη, να την κερδισεις και να μπεις στα σιγουρα.ΕικόναΕικόνα
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Φανταζομαι οι περισσοτεροι απο μας εχουμε ECDL που ληγει ομως στις 31/12. Με αυτο το θεμα τι γινεται, πρεπει να το ανανεωσουμε;
Ευχαριστω
βγηκε ανακοινωση ανανεωθηκε για ενα χρονο ακομα...

DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε. Κ. Α. Μ έγραψε:

φιλε αφου εισαι σιγουρος οτι ειναι παρανομο, βαλε δικηγορο, κανε προσφυγη, να την κερδισεις και να μπεις στα σιγουρα.ΕικόναΕικόνα
Τι παρανομο ρε φιλε μας δουλευεις; Ειναι παρανομος ο νομος που ψηφιστηκε; Αντισυνταγματικος μήπως; Τι προτιμας; Αυτο απο το μυαλό σου το εβγαλες;
ακος

Δημοσίευση από ακος »

Greek_Army έγραψε:
Φανταζομαι οι περισσοτεροι απο μας εχουμε ECDL που ληγει ομως στις 31/12. Με αυτο το θεμα τι γινεται,πρεπει να το ανανεωσουμε;
Ευχαριστω
Γίνονται επίσης δεκτά πιστοποιητικά Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ που έχουν εκδοθεί από τον ΟΕΕΚ, Κατόπιν επιτυχούς συμμετοχής του υποψηφίου σε εξετάσεις πιστοποίησης Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ φυσικών προσώπων που διοργάνωσε ο Οργανισμός. Τα πιστοποιητικά αυτά ισχύουν για τρία (3) έτη από την έκδοσή τους. Η ισχύς των πιστοποιητικών που εκδόθηκαν από τον ΟΕΕΚ μέχρι και

31/12/2008 παρατείνεται έως 31/12/2011.

Ναι και μετά ξύπνησες, στο λιμενικό τι ίδιο έγινε

Με συγχωρεις greek στο λιμενικο δεν υπηρχε διαχωρισμος στους υπξ και στους λφ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

ακος έγραψε:Με συγχωρεις greek στο λιμενικο δεν υπηρχε διαχωρισμος στους υπξ και στους λφ;

Όχι

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από greko_27 »

Για την προκηρυξη οσον αφορα το ECDL ως κριτηριο θεωρειτο το ετος που επισημα δημοσιευτηκε η προκ (φεκ κτλπ) δηλαδη το 2011... Αρα λοιπον οσων τα ecdl ληγουν το 2011 ειναι εμπροθεσμα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα Καλη επιτυχια...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ?

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ? »

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Μόνο οι υποψήφιοι της συγκεκριμένης κατηγορίας εκτός των ανωτέρω μπορούν,

εφόσον τα διαθέτουν, να καταθέσουν για επιπλέον προσαύξηση της μοριοδότησής τους :

- Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο επαγγελματικής άδειας οδήγησης κατηγορίας Δ ή Ε, εφόσον το

δίπλωμα εκδόθηκε τουλάχιστον τρεις μήνες πριν την ημερομηνία προκήρυξης του διαγωνισμού.

-Βεβαίωση Ο. Α. Ε. Ε. Για το χρονικό διάστημα (τουλάχιστο πλήρες εξάμηνο) για το οποίο ο υποψήφιος

εργάστηκε ως επαγγελματίας οδηγός με άδεια οδήγησης Γ΄ Κατηγορίας και άνω, για την πιστοποίηση της

προϋπηρεσίας ως επαγγελματία οδηγού και αντίγραφο του βιβλιαρίου ενσήμων για το ίδιο χρονικό

διάστημα. Εχω 8 μηνες στα ελτα σε φορτηγο βεβαιοση εργοδοτη να παρω και τα ενσημα απο το ικα; Ε

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες