Ιατρικές Εξετάσεις Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από hackertom »

Παιδιά παίζει ρόλο αν θα βάλει σφραγίδα ο ιατρός η αν το γράψει μόνος του (όνομα, επώνυμο, ειδικότητα) Και μετά υπογράψει; Μιλάω για τις εξετάσεις αίματος/ούρων...

(Από όσο ξέρω είναι το ίδιο... )

Αλλά έχει κανείς άποψη να μας πει; Λέτε να υπάρξει πρόβλημα γιατί η προκήρυξη λέει σφραγίδα, αλλά και στην σφραγίδα τα ίδια δεν θα είχε Πάνω ;
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από geral »

hackertom έγραψε:Παιδιά παίζει ρόλο αν θα βάλει σφραγίδα ο ιατρός η αν το γράψει μόνος του (όνομα, επώνυμο, ειδικότητα) Και μετά υπογράψει; Μιλάω για τις εξετάσεις αίματος/ούρων...

(Από όσο ξέρω είναι το ίδιο... )

Αλλά έχει κανείς άποψη να μας πει; Λέτε να υπάρξει πρόβλημα γιατί η προκήρυξη λέει σφραγίδα, αλλά και στην σφραγίδα τα ίδια δεν θα είχε Πάνω ;

Όχι ρε φίλε μην κολλάμε σε τέτοια. Αν ήταν έτσι να κοιτάζουν τόσο πολύ τις λεπτομέριες ζήτω που καήκαμε. Ούτε που θα το προσέξουν με τόσες εξετάσεις που θα έχουν να κοιτάξουν. Το πολύ πολύ να σε βάλουν να κατουρήσεις επί τόπου!ΕικόναΕικόναΕικόνα
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Παιδια θελω συμβουλη. Η προκυρηξη γραφει η φωτογραφια στην ακτινογραφια θωρακος να ειναι σφραγησμενη υπογεγραμμενη. Εμενα δεν ειναι αλλα ειναι στην γνωματευση που μου εδωσαν μαζι με την ακτινογραφια φυσιολογιακα ευρηματα και εχει σφραγισα υπογραφη γιατρου αλλα και στρογγυλη. Ομως δεν ειναι πανω στην φωτο λετε να εχω προβλημα; Μηπως να πηγαινα να εβαζε σφραγιδα κ πανω στην φωτο; Δεν ξερω ρωταω γιατι ισως να ειναι πολυ τυπικοι ξερω γω!

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

νικος 25 έγραψε:Παιδια θελω συμβουλη. Η προκυρηξη γραφει η φωτογραφια στην ακτινογραφια θωρακος να ειναι σφραγησμενη υπογεγραμμενη. Εμενα δεν ειναι αλλα ειναι στην γνωματευση που μου εδωσαν μαζι με την ακτινογραφια φυσιολογιακα ευρηματα και εχει σφραγισα υπογραφη γιατρου αλλα και στρογγυλη. Ομως δεν ειναι πανω στην φωτο λετε να εχω προβλημα; Μηπως να πηγαινα να εβαζε σφραγιδα κ πανω στην φωτο; Δεν ξερω ρωταω γιατι ισως να ειναι πολυ τυπικοι ξερω γω!

Aγαπητέ φίλε η επικόλληση της φωτογραφίας πάνω στην ακτινογραφία είναι ένας τρόπος ταυτοπροσωπίας, δηλαδή ο ιατρός βεβαιώνει ότι το με τα παρακάτω αναγραφόμενα στοιχεία ακτινοσκοπηθέν άτομο τυγχάνει ένα και το αυτό με τον εικονιζόμενο στην επικολληθείσα φωτογραφία την σφραγίζει και την μονογράφει. Σε συμβουλεύω να την πάς γιά σφράγισμα.
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

35M.K 310 lele έγραψε:αδερφε θα σου θυμησω ενα πραγματακι και μετα θα το καταλαβεις εαν πρεπει να πας η οχι... Οταν πηγες να βγαλεις ακτινογραφια θωρακος για να απολυθεις ειχε φωτο σου πανω σφραγησμενη η οχι; Ειναι το ιδιο ακριβως πραγμα... Ταυτοποιηση θελουν να κανουν οτι ειναι οι δικοι σου πνευμονες και οχι κανενος ''πρωταθλητη''...

geral έγραψε:Όχι ρε φίλε μην κολλάμε σε τέτοια. Αν ήταν έτσι να κοιτάζουν τόσο πολύ τις λεπτομέριες ζήτω που καήκαμε. Ούτε που θα το προσέξουν με τόσες εξετάσεις που θα έχουν να κοιτάξουν. Το πολύ πολύ να σε βάλουν να κατουρήσεις επί τόπου!ΕικόναΕικόναΕικόνα

και αμα εχει κατουρησει ηδη σπιτι το πρωι τι θα κανει... ; Θα τρεχει απο τουαλετα σε τουαλετα να βρει πεταμενα ουρα; Χαχαχαχαχαχαχαχαχ
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Πάντως και ο γιατρός που με εξέτασε είπε ότι το ίδιο είναι εκτός αν θέλουν σφραγίδα του νοσοκομείου και όχι δικιά μου.

Σε εσάς τι έχει ρε παιδιά και την στρόγγυλη του νοσοκομείου η μόνο του γιατρού και υπογραφή;
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

hackertom έγραψε:Πάντως και ο γιατρός που με εξέτασε είπε ότι το ίδιο είναι εκτός αν θέλουν σφραγίδα του νοσοκομείου και όχι δικιά μου.

Σε εσάς τι έχει ρε παιδιά και την στρόγγυλη του νοσοκομείου η μόνο του γιατρού και υπογραφή;

Εμένα έχει την σφραγίδα του ιατρού με την υπογραφή του και σφραγίδα νασοκομείου.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

geral έγραψε:
hackertom έγραψε:Πάντως και ο γιατρός που με εξέτασε είπε ότι το ίδιο είναι εκτός αν θέλουν σφραγίδα του νοσοκομείου και όχι δικιά μου.

Εμένα έχει την σφραγίδα του ιατρού με την υπογραφή του και σφραγίδα νασοκομείου.

ΟΚ φίλε κατάλαβα... Θα δω τι μπορώ να κάνω σε δημόσιο πήγες έτσι;
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
kostas90

Δημοσίευση από kostas90 »

Μια ερωτηση ρε παιδια! Λογω δουλειας δεν βλεπω να προλαβαινω να παω να βγαλω τις εξετασεις αιματος και την ακτινογραφια! Μπορω να τους τα παω πιο μετα απο τοτε που με καλεσαν; Αν δεν τα εχω εκεινη την μερα που μου ειπαν να παρασουσιαστω κοβομαι αυτοματα;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από pantzos4 »

Καλησπέρα... Εχω τον αιματοκρίτη 2 μοναδες κάτο απο το όριο... Εχω 39.8 και το φυσιολογικό λεει ειναι 42 -54...

θα έχω κάποιο πρόβλημα; Και κάποια αλλα λεμφοκύταρα και λευκα αιμοσφέρεια και λεμφοκυταρα ειναι λίγο ανεβαζμένα. Αυτά ειναι επιδί ειμαι λίγο αρρωστος; Η υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Παντζο γιατι δεν ρωτησες ενα γιατρο απο εκει να σου πει ρε φιλε; Αν εισαι αρωωωστος σιγουρα τα λευκα σου και τα λεμφοκυτταρα επηρεαζονται αλλα για αιματοκριτη δεν ξερω.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Λακεδαιμόνιος έγραψε:Παντζο γιατι δεν ρωτησες ενα γιατρο απο εκει να σου πει ρε φιλε; Αν εισαι αρωωωστος σιγουρα τα λευκα σου και τα λεμφοκυτταρα επηρεαζονται αλλα για αιματοκριτη δεν ξερω.

ρωτησα φιλε... Αλλα αυτοι που με δωσανε τα αποτελεσματα δεν Ειχε ιδεα απο αυτα και οταν πηγα στο γραφειο κινισεως να παρω στρογκιλες κτλ μονο που δεμ με εβρισε επιδη την διεκοψα απο Το youtube βιντεακια π εβλεπε. Την λεω το και Το και με λεει μια χαρα εισαι δεν εχεις τιποτα φυγε.

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Λακεδαιμόνιος
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Πρεπει να εχεις και γνωματευση να ξερεις περα απο την εξεταση... Οποτε αφου θα πας σε παθολογο θα μαθεις.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Τους το ειπα. Το μονο που με εκαναν ειναι να με βαλουν στρογκιλη σφραγκιδα, μια του νοσοκομειου ποτε θεωριθικε και μια η προησταμενη μικροβιολογος.για γνωματευση με ειπαν αυτο ειναι επιδι τους ειπα γιατι το θελω και με λεει μια χαρα ειναι οκ εισαι. Δν βγαζεις ακρη και με αυτους.

στανταρ θα εχω προβλημα δεν με εγραψε κανενα χαρτι οπως στο καρδιογραφιμα που πηγα Εξω και τ εκανα οτι ολα καλως κτλ κτλ...

Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από geral »

hackertom έγραψε:
ΟΚ φίλε κατάλαβα... Θα δω τι μπορώ να κάνω σε δημόσιο πήγες έτσι;

Ναι σε δημόσιο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες