Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών (2010)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
Τσολιαδες, στρατονομοι, ειδικοδυναμητες, δοκιμοι, δοκιμοι των ειδικων δυναμεων. Σε καθε προκηρυξη το ιδιο πραγμα γινεται. Ο καθενας λεει το μακρι του και το κοντο του για το ποιος ειναι πιο καλυτερος απο ολους τους αλλους και αδικα δεν εχει την μοριοδοτηση των αλλων η αδικα εχει την παραπανω μοριοδοτηση. Βαρεθηκα να βλεπω αυριανους συναδελφους να τσακονοντε μεταξι τους για βλακεις. Ολοι ομως γνωριζουμε γιατι γινεται αυτο. Καποιοι ξερουν οτι δεν θα μπουν και τους καιει αυτο. Κλεινοντας θα ηθελα να πω οτι αν καποιος απο τους παραπανω αξηζει ειναι ο δοκιμος των ειδικων δυναμεων γιατι ενω ο απλος στρατιωτης περναει ενα πεν ο δοκιμος περναει 4 μηνες ΣΕΑΠ,1 μηνα ΣΒΕΚ με μονυμα στελεχοι και αλλον ενα μηνα ΣΒΕΑ αν ειναι αλεξιπτωτιστης. Οποτε μην συγκρινεται τους στρατονομους και τους τσολιαδες με τους δοκιμους και τους απλους ειδικοδυναμητες. Ειναι καφριλα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Κατ'εμε, η μεγαλυτερη χρόνια αδικια σε αυτην την προκηρυξη ειναι που δεν παιρνουν μορια ατομα που ξερουν καποια πολεμικη τεχνη... Και ας μη με συμφερει αυτο...
Μια βάρδια η ζωή μου...
Δεκανεας ειδικων δυναμεων εχω τελειωσει και μια που ανεφερες για δοκιμους ειχαμε δυο γιωταδες βισματιες που σε καθε ασκηση ηταν απου τους τελευταιους που τερματιζαν! Καλο ειναι να λεμε τα πραγματα οπως εχουν και οχι οπως μας συμφερει! Οταν λενε κριτηρια μοριοδοτησης για την αστυνομια μιλαμε μονο για αστυνομικους και οχι για στρατιωτες! Θυμηθείτε απλα οταν υπηρετουσαμε ποια ηταν η αστυνομια μας, δεν νομιζω αν γινοταν κατι να πηγεναν οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων να συλλαβουν τον δραστη! Και οι στρατονομοι εχουν το το μεγαλυτερο αβανταζ που εκπαιδευονται να ειναι δικυκλιστες,3μορια αν θυμαμαι καλα στην προκηρυξη. Με λιγα λογια τους χρειαζοντε για την ομαδα ΔΙΑΣ! Αυτα ειναι κριτηρια και οχι η δεκα χιλαδες καμψεις και τα ατελιωτα χιλιομετρα τρεξιματος που ειχα κανει μεχρι να απολυθω!
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
krhtikos123 έγραψε: Κατ'εμε, η μεγαλυτερη χρόνια αδικια σε αυτην την προκηρυξη ειναι που δεν παιρνουν μορια ατομα που ξερουν καποια πολεμικη τεχνη... Και ας μη με συμφερει αυτο...

30Φυλλος κλαιω... και εγω σαν οδηγος ταξιαρχου που ημουν γνωριζω απο καταδιωξεις κτλπ.
παντως στα σοβαρα η μεγαλυτερη αδικια ειναι η εξωμειωση των λυκειων. Δεν γινεται να μην εχουν βαλει ακομα εναν συντελεστη που να τα ξεχωριζει...
παντως στα σοβαρα η μεγαλυτερη αδικια ειναι η εξωμειωση των λυκειων. Δεν γινεται να μην εχουν βαλει ακομα εναν συντελεστη που να τα ξεχωριζει...
- handballer
- Συνταγματάρχης
Έχεις δίκιο.nikopaok4 έγραψε: 30Φυλλος κλαιω... και εγω σαν οδηγος ταξιαρχου που ημουν γνωριζω απο καταδιωξεις κτλπ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Η εκπαιδευση μας γινετε βαση αστυνομιας και απο αστυνομικους! προσωπικα επειδη ειχα παρει αποσπαση θεσσαλονικη λογω ελλειψεις δικυκλιστων, εχει τυχη να κανω προσαγωγες, συλληψεις (πλεοψηφια ρωσσοποντιων) ! φυσικα αν ρωτησεις αλλων στρατονομο μπορει να σου πει οτι δεν εχει κανει ΤΠτ οσο υπηρετουσε, μην ξεχναμε οτι θεωρειτε βυσματικο σωμα. εγω πιστευω οτι η στρατονομια δεν μοριοδοτείται απο το κακο ονομα που ειχε επι χουντας! ειδικες δυναμεις, δοκιμοι, στρατονομοι (αερονομοι, ναυτονομοι) αυτα τα σωματα πιστευω οτι εχουν τα κριτηρια για μορια

Καποιοι ναι, πανε με βυσμα αλλα η πλειοψηφια οχι. Στρατονομαι ηταν ο αδερφος μου και ο κολητος μου, και κανεις απο τους δυο δεν ειχε βυσμα
- handballer
- Συνταγματάρχης
Δεν είναι όλοι βύσματα μην τρελαίνεστε...SELEUKOS έγραψε: Καποιοι ναι, πανε με βυσμα αλλα η πλειοψηφια οχι. Στρατονομαι ηταν ο αδερφος μου και ο κολητος μου, και κανεις απο τους δυο δεν ειχε βυσμα
ρε μεγαλε οτι να ναι λες; Δεν εχουν σχεση οι καταδρομεις με την αστυνομια στα οπλα δεν εκπαιδευεσαι στις ειδικες δυναμεις οπλα δεν εχουν οι ειδικοι φρουροι θα μας τρελανεις τελιως υποτιθεται οτι το ψυχικο και σωματικο σθενος που αποκτας στις καταδρομες ειτε με τις πτωσεις ειτε με το στοιβο μαχης το καψωνι και τις πολλες ασκησεις συν την εκπαιδευση στα οπλα κανει εναν καταλληλο για τα σωματα ασφαλειας ουτε ΥΕΑ ουτε τσολιαδες ουτε στρατονομια και ειδικα γυναικες χωρις καμια εκπαιδευση σε ενα ειδικο επιλεκτο ριψοκινδυνο σωμα οπως ειναι οι ειδικοι φρουροι αστυνομια ναι.
Καλα ραμπο χαλαρωσε. Δε θα σκοτωνεις αρκουδες στην αστυνομια. Σκοπια θα εισαι η περιπολο στη καλυτερη. Τι νομιζεις οτι θα γινεις;
ρε φιλε για ειδικους φρουρους μιλαμε οχι για την swatΜανώλης έγραψε:ρε μεγαλε οτι να ναι λες; Δεν εχουν σχεση οι καταδρομεις με την αστυνομια στα οπλα δεν εκπαιδευεσαι στις ειδικες δυναμεις οπλα δεν εχουν οι ειδικοι φρουροι θα μας τρελανεις τελιως υποτιθεται οτι το ψυχικο και σωματικο σθενος που αποκτας στις καταδρομες ειτε με τις πτωσεις ειτε με το στοιβο μαχης το καψωνι και τις πολλες ασκησεις συν την εκπαιδευση στα οπλα κανει εναν καταλληλο για τα σωματα ασφαλειας ουτε ΥΕΑ ουτε τσολιαδες ουτε στρατονομια και ειδικα γυναικες χωρις καμια εκπαιδευση σε ενα ειδικο επιλεκτο ριψοκινδυνο σωμα οπως ειναι οι ειδικοι φρουροι αστυνομια ναι.
τι να το κανεις αν εχει ενας αστυνομικος μεταπτυχιακο στο M16, ο αστυνομικος πρεπει πανω απο ολα να εμπνεει σεβασμο και να μπορει να κρινει τις καταστεις και να τις διαχειριζεται ετσι ωστε η βια να είναι η τελευταια ακραια λυση.
υ. Γ. Δεν στην λεω γιατι καταλαβαινω με τι πνευμα λες οτι λες και δν εχεις μεγαλο αδικο σε μερικα πραματα
το οτι ειναι επικινδυνο το επαγγελμα και θελει καποια προσοντα που δεν τα εχουν οι τσολιαδες και οι γυναικες αυτο ειπα ποιος μιλησε για ραμπο iq ραδικιου;
Αγαπητε απλα καποιοι δεν επρεπε να παιρνουν τα μορια και οι γυναικες δεν επρεπε να εχουν δικαιωμα συμμετοχης αυτο ειπα και αιτιολογησα γιατι πρεπει να παιρνουν οι κομμαντος Στη προκυρηξη κοιτα τα καθηκοντα του ειδικου φρουρου και πες μου αν εχω αδικο σε αυτα που ειπα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες