Ψυχομετρικά / ψυχοτεχνικά τεστ (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από asimike »

παρτε τηλ ολοι τους φιλους σας που ειναι Ε. Φ και ανεβαστε εδω αυτα που τους ρωτησαν στα ψυχομετρικα...
ΕΛΛΑΣ
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από sta8hsss »

asimike έγραψε:παρτε τηλ ολοι τους φιλους σας που ειναι Ε. Φ και ανεβαστε εδω αυτα που τους ρωτησαν στα ψυχομετρικα...
εχω αρκετους φιλους μεσα στο σωμα... Ηρθε η ωρα να τους θυμηθω... Εικόνα
andreas

Δημοσίευση από andreas »

αυτα τα τεστ ειναι με πολλες ερωτησεις γραπτα πολλαπλης επιλογης ενας φιλος μου ειπε οτι ειχε ερωτησεις τυπου, αν του αρεσουν τα ζωα, και μετα αν του αρεσει το κυνιγη, και μετα τα αποτελεσματα βγνει το σχεδιαγραμμα που διχνει την προσοπικοτητα του, και εκει που υστερει του κανουν και την προφορικη ερωτηση η επιτροπη, αυτα τα τεστ εχω ακουστα οτι κυκλοφορουν και στην αγορα αλλα δεν ξερω πως λεγονται, ελπιζω να βοηθισα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

andreas έγραψε:αυτα τα τεστ ειναι με πολλες ερωτησεις γραπτα πολλαπλης επιλογης ενας φιλος μου ειπε οτι ειχε ερωτησεις τυπου, αν του αρεσουν τα ζωα, και μετα αν του αρεσει το κυνιγη, και μετα τα αποτελεσματα βγνει το σχεδιαγραμμα που διχνει την προσοπικοτητα του, και εκει που υστερει του κανουν και την προφορικη ερωτηση η επιτροπη, αυτα τα τεστ εχω ακουστα οτι κυκλοφορουν και στην αγορα αλλα δεν ξερω πως λεγονται, ελπιζω να βοηθισα
δεν το γνωριζω αυτο... Καθολου!
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

Γραπτα; Εισαι σιγουρος φιλε... Εδω και πολυ καιρο αυτα γινονται προφορικα... Με 4-5 ερωτησεις...
ΕΛΛΑΣ
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Γραπτα ξερω κ εγω! Προφορικα ειναι σε στυλ συνεντευξης αλλα νομιζω οτι πλεον το εχουν καταργησει αυτο.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από LEW »

Ενας φιλος μου μπηκε περυσι... γραπτες ειναι 3-4 ερωτησεις οπως για παραδειγμα πες μας τα θετικα και τα αρνητικα του χαρακτηρα σου, τι γνωμη εχεις για την ελληνικη αστυνομια, για ποιο λογο την επελεξες. αυτες ειναι οι βασικες ερωτησεις που μπορουν βεβαια να στις κανουν με διαφορετικο τροπο. στα θετικα και αρνητικα του χαρακτηρα σου δεν πρεπει να απανταμε μονολεκτικα.. πρεπει οτι λεμε να το δικιολογουμε σε 2-3 γραμμες πχ ειμαι πειθαρχημενο ατομο γιαυτους και γιαυτους τους λογους.. μετα πρεπει να ζωγραφισουμε εναν αντρα και μια γυναικα με ολα τα μελη του σωματος και δακτυλα και μυτες και αυτια και τα παντα. μετα ερχονται τα προφορικα και σε ρωτανε κυριως αυτα που τους κανανε εντυπωση(καλη η κακη) στα γραπτα να δουν την γλωσσα του σωματας και κατα ποσο συμπιπτουν τα προφορικα με τα γραπτα. Βεβαια μη τρελαινεστε γιατι εκει θα κοψουν κυριως επειδη η διαδικασια ειναι εντελως υποκειμενικη και εκει τους παιρνει να κοψουν αβερτα κουβερτα!!! δηλαδη μη πειτε τι βλακας ειμαι κοπηκα στα ψυχοτεχνικα γιατι εκει θα κοπουν πολλοι χωρις ουσιαστικο λογο. ελπιζω να βοηθησα λιγο μαγκες!!!

Υ. Γ φιλε αντρεα αυτα που λες δεν γινονται τουλαχιστον στους Ε. Φ

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

δημητρης25 έγραψε:Γραπτα ξερω κ εγω! Προφορικα ειναι σε στυλ συνεντευξης αλλα νομιζω οτι πλεον το εχουν καταργησει αυτο.
χμμμμ
ΕΛΛΑΣ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Greek_Army »

asimike έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:Γραπτα ξερω κ εγω! Προφορικα ειναι σε στυλ συνεντευξης αλλα νομιζω οτι πλεον το εχουν καταργησει αυτο.
χμμμμ

υπάρχει συνεντευξη, για γραπτά πρώτη φορά ακούω και νομίζω δεν ισχύει
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:
asimike έγραψε:
χμμμμ

υπάρχει συνεντευξη, για γραπτά πρώτη φορά ακούω και νομίζω δεν ισχύει
κι εγω ετσι λεω... Δεν μου ειπαν κατι για γραπτα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Greek_Army »

Με βάλατε και πήρα τηλέφωνο τον κολλήτο μου που είναι Ε. Φ και μπήκε με την προκήρυξη του 2009, γραπτά δεν είχανε
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:Με βάλατε και πήρα τηλέφωνο τον κολλήτο μου που είναι Ε. Φ και μπήκε με την προκήρυξη του 2009, γραπτά δεν είχανε
ουτε το 2008 που μπηκε ενας φιλος μου ειχανε!
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από supermario »

Τα ψυχομετρικα παντωσ δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Κυριωσ ρωτανε γιατι θελεισ να γινεισ αστυνομικοσ, ποια προσοντα πρεπει να εχει ο αστυνομικοσ, τι να μην ειναι... Γενικα ειναι πιο ελαστικοι απο του στρατου.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

supermario έγραψε:Τα ψυχομετρικα παντως δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Κυριως ρωτανε γιατι θελεις να γινεις αστυνομικοσ, ποια προσοντα πρεπει να εχει ο αστυνομικοσ, τι να μην ειναι... Γενικα ειναι πιο ελαστικοι απο του στρατου.
φετος δεν θα ειναι τοσο ελαστικα... Τα πραγματα... Τωρα θα δουμε!

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

Ρε εχουν να κλαψουν μανουλες και εδω... Φετος ολοι απο κοσκινο...
ΕΛΛΑΣ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 5 επισκέπτες