Ψυχομετρικά / ψυχοτεχνικά τεστ (2011)
παρτε τηλ ολοι τους φιλους σας που ειναι Ε. Φ και ανεβαστε εδω αυτα που τους ρωτησαν στα ψυχομετρικα...
ΕΛΛΑΣ
εχω αρκετους φιλους μεσα στο σωμα... Ηρθε η ωρα να τους θυμηθω...asimike έγραψε:παρτε τηλ ολοι τους φιλους σας που ειναι Ε. Φ και ανεβαστε εδω αυτα που τους ρωτησαν στα ψυχομετρικα...

αυτα τα τεστ ειναι με πολλες ερωτησεις γραπτα πολλαπλης επιλογης ενας φιλος μου ειπε οτι ειχε ερωτησεις τυπου, αν του αρεσουν τα ζωα, και μετα αν του αρεσει το κυνιγη, και μετα τα αποτελεσματα βγνει το σχεδιαγραμμα που διχνει την προσοπικοτητα του, και εκει που υστερει του κανουν και την προφορικη ερωτηση η επιτροπη, αυτα τα τεστ εχω ακουστα οτι κυκλοφορουν και στην αγορα αλλα δεν ξερω πως λεγονται, ελπιζω να βοηθισα
δεν το γνωριζω αυτο... Καθολου!andreas έγραψε:αυτα τα τεστ ειναι με πολλες ερωτησεις γραπτα πολλαπλης επιλογης ενας φιλος μου ειπε οτι ειχε ερωτησεις τυπου, αν του αρεσουν τα ζωα, και μετα αν του αρεσει το κυνιγη, και μετα τα αποτελεσματα βγνει το σχεδιαγραμμα που διχνει την προσοπικοτητα του, και εκει που υστερει του κανουν και την προφορικη ερωτηση η επιτροπη, αυτα τα τεστ εχω ακουστα οτι κυκλοφορουν και στην αγορα αλλα δεν ξερω πως λεγονται, ελπιζω να βοηθισα
Γραπτα; Εισαι σιγουρος φιλε... Εδω και πολυ καιρο αυτα γινονται προφορικα... Με 4-5 ερωτησεις...
ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Γραπτα ξερω κ εγω! Προφορικα ειναι σε στυλ συνεντευξης αλλα νομιζω οτι πλεον το εχουν καταργησει αυτο.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ενας φιλος μου μπηκε περυσι... γραπτες ειναι 3-4 ερωτησεις οπως για παραδειγμα πες μας τα θετικα και τα αρνητικα του χαρακτηρα σου, τι γνωμη εχεις για την ελληνικη αστυνομια, για ποιο λογο την επελεξες. αυτες ειναι οι βασικες ερωτησεις που μπορουν βεβαια να στις κανουν με διαφορετικο τροπο. στα θετικα και αρνητικα του χαρακτηρα σου δεν πρεπει να απανταμε μονολεκτικα.. πρεπει οτι λεμε να το δικιολογουμε σε 2-3 γραμμες πχ ειμαι πειθαρχημενο ατομο γιαυτους και γιαυτους τους λογους.. μετα πρεπει να ζωγραφισουμε εναν αντρα και μια γυναικα με ολα τα μελη του σωματος και δακτυλα και μυτες και αυτια και τα παντα. μετα ερχονται τα προφορικα και σε ρωτανε κυριως αυτα που τους κανανε εντυπωση(καλη η κακη) στα γραπτα να δουν την γλωσσα του σωματας και κατα ποσο συμπιπτουν τα προφορικα με τα γραπτα. Βεβαια μη τρελαινεστε γιατι εκει θα κοψουν κυριως επειδη η διαδικασια ειναι εντελως υποκειμενικη και εκει τους παιρνει να κοψουν αβερτα κουβερτα!!! δηλαδη μη πειτε τι βλακας ειμαι κοπηκα στα ψυχοτεχνικα γιατι εκει θα κοπουν πολλοι χωρις ουσιαστικο λογο. ελπιζω να βοηθησα λιγο μαγκες!!!
Υ. Γ φιλε αντρεα αυτα που λες δεν γινονται τουλαχιστον στους Ε. Φ
Υ. Γ φιλε αντρεα αυτα που λες δεν γινονται τουλαχιστον στους Ε. Φ
χμμμμδημητρης25 έγραψε:Γραπτα ξερω κ εγω! Προφορικα ειναι σε στυλ συνεντευξης αλλα νομιζω οτι πλεον το εχουν καταργησει αυτο.
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
asimike έγραψε:χμμμμδημητρης25 έγραψε:Γραπτα ξερω κ εγω! Προφορικα ειναι σε στυλ συνεντευξης αλλα νομιζω οτι πλεον το εχουν καταργησει αυτο.
υπάρχει συνεντευξη, για γραπτά πρώτη φορά ακούω και νομίζω δεν ισχύει
κι εγω ετσι λεω... Δεν μου ειπαν κατι για γραπτα...Greek_Army έγραψε:asimike έγραψε:χμμμμδημητρης25 έγραψε:Γραπτα ξερω κ εγω! Προφορικα ειναι σε στυλ συνεντευξης αλλα νομιζω οτι πλεον το εχουν καταργησει αυτο.
υπάρχει συνεντευξη, για γραπτά πρώτη φορά ακούω και νομίζω δεν ισχύει
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Με βάλατε και πήρα τηλέφωνο τον κολλήτο μου που είναι Ε. Φ και μπήκε με την προκήρυξη του 2009, γραπτά δεν είχανε
ουτε το 2008 που μπηκε ενας φιλος μου ειχανε!Greek_Army έγραψε:Με βάλατε και πήρα τηλέφωνο τον κολλήτο μου που είναι Ε. Φ και μπήκε με την προκήρυξη του 2009, γραπτά δεν είχανε
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Τα ψυχομετρικα παντωσ δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Κυριωσ ρωτανε γιατι θελεισ να γινεισ αστυνομικοσ, ποια προσοντα πρεπει να εχει ο αστυνομικοσ, τι να μην ειναι... Γενικα ειναι πιο ελαστικοι απο του στρατου.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
φετος δεν θα ειναι τοσο ελαστικα... Τα πραγματα... Τωρα θα δουμε!supermario έγραψε:Τα ψυχομετρικα παντως δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. Κυριως ρωτανε γιατι θελεις να γινεις αστυνομικοσ, ποια προσοντα πρεπει να εχει ο αστυνομικοσ, τι να μην ειναι... Γενικα ειναι πιο ελαστικοι απο του στρατου.
Ρε εχουν να κλαψουν μανουλες και εδω... Φετος ολοι απο κοσκινο...
ΕΛΛΑΣ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 5 επισκέπτες