Ανακοίνωση βάσεων στρατιωτικών σχολών 2009

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εσυ δικη σου εκτιμηση τι βλεπεις θα ανεβουν η θα πεσουν; Μια προσωπικη εκτιμηση υπρχει περιπτως επειδη δηλωσαν πολλοι φετος να ανεβουν; Θα σου ημουν υποχρεος αν απαντουσες
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ratatoulis »

παναθηναικος έγραψε:Εσυ δικη σου εκτιμηση τι βλεπεις θα ανεβουν η θα πεσουν; Μια προσωπικη εκτιμηση υπρχει περιπτως επειδη δηλωσαν πολλοι φετος να ανεβουν; Θα σου ημουν υποχρεος αν απαντουσες
τα τελευταια χρονια εχουν μια ταση να ανεβαινουν αλλα στις υψηλοβαθμες σχολες αλλα μην περιμενεις να ανεβουν και 200 μορια ενταξει.Εικόναεχεις πολλες ελπιδες.Εικόνα

Anonymous

200 μορια χμμ εγω θελω να μην ανεβει 40 μορια η σχολη που θελω τι πιστευεις;

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ratatoulis »

Εσυ τι πιστευεις, οχι εγω, εσυ εδωσες παν. Τι λενε στις πκε ειχε πολλα ατομα; Ποσο ποσοστο επιτυχιας ειχαν τα παιδια φετος στις παν. Καπως ετσι θα απαντισεις μονος σου την ερωτιση σουΕικόνα

Anonymous

Μήπως ξέρει κανείς που θα κυμανθούν οι βάσεις των τει του 5ου πεδίου με το 10%;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πάνω κάτω στα περσυνά επίπεδα!
Ξενοφών
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Ξενοφών »

ΡΕ παιδιά εχει παει 17 Αυγούστου και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποτε θα βγούν οι βάσεις έλεος δηλαδη ποτε περιμένουν να μας πουν; Μια μερα πριν τις ανακοινώσουν;
Anonymous

Ανηκω στην ειδικη κατηγορια των τριτεκνων και ενδιαφερομαι για την Σ. Σ. Ε εχς 14.371 μορια ξερει κανεις που περιπου θα κυμανθει η βαση φετος;

Anonymous

παναθηναικος έγραψε:200 μορια χμμ εγω θελω να μην ανεβει 40 μορια η σχολη που θελω τι πιστευεις;

40 μορια για τις βασεις του 10% ειναι πολυ λιγο φιλε μ... Εγω εχω 1300 μορια παραπανω απο την σσε και 3500 απο την σμυ και παλι φοβαμαι... Αλλα ποτε δεν ξερεις να φανταστεις περισυ με το 10% στην ειδικη κατηγορια τριτεκνων η σσε ανεβηκε 3000 μορια... Δεν ξερω τι να πω και εγω εχω πολυ αγχος θα δουμε σε λιγες μερες...
Anonymous

giannhs έγραψε:
παναθηναικος έγραψε: 200 μορια χμμ εγω θελω να μην ανεβει 40 μορια η σχολη που θελω τι πιστευεις;

40 μορια για τις βασεις του 10% ειναι πολυ λιγο φιλε μ... Εγω εχω 1300 μορια παραπανω απο την σσε και 3500 απο την σμυ και παλι φοβαμαι... Αλλα ποτε δεν ξερεις να φανταστεις περισυ με το 10% στην ειδικη κατηγορια τριτεκνων η σσε ανεβηκε 3000 μορια... Δεν ξερω τι να πω και εγω εχω πολυ αγχος θα δουμε σε λιγες μερες...
ναι ρε φιλε αλλα η σχολη που θελω ειναι κοντα 19000 μορια δηλαδη δεν δινεις καμια ελπιδα; Αν ανεβει 500 μορια θα παει 19500Εικόνα

Anonymous

Δ. Υ. Κ έγραψε:Πάνω κάτω στα περσυνά επίπεδα!
στο τριτο πεδιο ιατρικες τι βλεπεις;

Anonymous

παναθηναικος έγραψε:
giannhs έγραψε:
παναθηναικος έγραψε: 200 μορια χμμ εγω θελω να μην ανεβει 40 μορια η σχολη που θελω τι πιστευεις;

ναι ρε φιλε αλλα η σχολη που θελω ειναι κοντα 19000 μορια δηλαδη δεν δινεις καμια ελπιδα; Αν ανεβει 500 μορια θα παει 19500Εικόνα

τι να πω ρε φιλε οπως σου ειπα και πριν οι βασεις ανεβοκατεβαινουν αναλογα με την ζητηση π εχουν οι σχολες... Μακαρι να μπορουσα να ς πω οτι περνας γτ ξερω τι αγχος εχεις στην ιδια θεση ειμαι και γω υπομονη λοιπον 4 μερες (περιπου γτ δεν ξερω ποτε βγαινουν) ... Για ΣΣΑΣ θελεις;
Ξενοφών
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Ξενοφών »

Ακουσα χθες στην τηλεοραση πως θα βγουν 25-26 αυγουστου. Δηλαδη ή την επομενη τριτη ή τεταρτη
Anonymous

Ξενοφών έγραψε:Ακουσα χθες στην τηλεοραση πως θα βγουν 25-26 αυγουστου. Δηλαδη ή την επομενη τριτη ή τεταρτη

αντε να δουμε... Εικόνα
Anonymous

Παιδια σε ενα σαιτ λενε οτι οι βασεις θα βγουν αυριο δεν ξερω ομως αν ειναΕικόναι αληθεια
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης