Ανακοίνωση βάσεων στρατιωτικών σχολών 2009
Εσυ δικη σου εκτιμηση τι βλεπεις θα ανεβουν η θα πεσουν; Μια προσωπικη εκτιμηση υπρχει περιπτως επειδη δηλωσαν πολλοι φετος να ανεβουν; Θα σου ημουν υποχρεος αν απαντουσες
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
τα τελευταια χρονια εχουν μια ταση να ανεβαινουν αλλα στις υψηλοβαθμες σχολες αλλα μην περιμενεις να ανεβουν και 200 μορια ενταξει.παναθηναικος έγραψε:Εσυ δικη σου εκτιμηση τι βλεπεις θα ανεβουν η θα πεσουν; Μια προσωπικη εκτιμηση υπρχει περιπτως επειδη δηλωσαν πολλοι φετος να ανεβουν; Θα σου ημουν υποχρεος αν απαντουσες

200 μορια χμμ εγω θελω να μην ανεβει 40 μορια η σχολη που θελω τι πιστευεις;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Εσυ τι πιστευεις, οχι εγω, εσυ εδωσες παν. Τι λενε στις πκε ειχε πολλα ατομα; Ποσο ποσοστο επιτυχιας ειχαν τα παιδια φετος στις παν. Καπως ετσι θα απαντισεις μονος σου την ερωτιση σου

Μήπως ξέρει κανείς που θα κυμανθούν οι βάσεις των τει του 5ου πεδίου με το 10%;
Πάνω κάτω στα περσυνά επίπεδα!
ΡΕ παιδιά εχει παει 17 Αυγούστου και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποτε θα βγούν οι βάσεις έλεος δηλαδη ποτε περιμένουν να μας πουν; Μια μερα πριν τις ανακοινώσουν;
Ανηκω στην ειδικη κατηγορια των τριτεκνων και ενδιαφερομαι για την Σ. Σ. Ε εχς 14.371 μορια ξερει κανεις που περιπου θα κυμανθει η βαση φετος;
παναθηναικος έγραψε:200 μορια χμμ εγω θελω να μην ανεβει 40 μορια η σχολη που θελω τι πιστευεις;
40 μορια για τις βασεις του 10% ειναι πολυ λιγο φιλε μ... Εγω εχω 1300 μορια παραπανω απο την σσε και 3500 απο την σμυ και παλι φοβαμαι... Αλλα ποτε δεν ξερεις να φανταστεις περισυ με το 10% στην ειδικη κατηγορια τριτεκνων η σσε ανεβηκε 3000 μορια... Δεν ξερω τι να πω και εγω εχω πολυ αγχος θα δουμε σε λιγες μερες...
ναι ρε φιλε αλλα η σχολη που θελω ειναι κοντα 19000 μορια δηλαδη δεν δινεις καμια ελπιδα; Αν ανεβει 500 μορια θα παει 19500giannhs έγραψε:παναθηναικος έγραψε: 200 μορια χμμ εγω θελω να μην ανεβει 40 μορια η σχολη που θελω τι πιστευεις;
40 μορια για τις βασεις του 10% ειναι πολυ λιγο φιλε μ... Εγω εχω 1300 μορια παραπανω απο την σσε και 3500 απο την σμυ και παλι φοβαμαι... Αλλα ποτε δεν ξερεις να φανταστεις περισυ με το 10% στην ειδικη κατηγορια τριτεκνων η σσε ανεβηκε 3000 μορια... Δεν ξερω τι να πω και εγω εχω πολυ αγχος θα δουμε σε λιγες μερες...

στο τριτο πεδιο ιατρικες τι βλεπεις;Δ. Υ. Κ έγραψε:Πάνω κάτω στα περσυνά επίπεδα!
παναθηναικος έγραψε:ναι ρε φιλε αλλα η σχολη που θελω ειναι κοντα 19000 μορια δηλαδη δεν δινεις καμια ελπιδα; Αν ανεβει 500 μορια θα παει 19500giannhs έγραψε:παναθηναικος έγραψε: 200 μορια χμμ εγω θελω να μην ανεβει 40 μορια η σχολη που θελω τι πιστευεις;
τι να πω ρε φιλε οπως σου ειπα και πριν οι βασεις ανεβοκατεβαινουν αναλογα με την ζητηση π εχουν οι σχολες... Μακαρι να μπορουσα να ς πω οτι περνας γτ ξερω τι αγχος εχεις στην ιδια θεση ειμαι και γω υπομονη λοιπον 4 μερες (περιπου γτ δεν ξερω ποτε βγαινουν) ... Για ΣΣΑΣ θελεις;
Ακουσα χθες στην τηλεοραση πως θα βγουν 25-26 αυγουστου. Δηλαδη ή την επομενη τριτη ή τεταρτη
Ξενοφών έγραψε:Ακουσα χθες στην τηλεοραση πως θα βγουν 25-26 αυγουστου. Δηλαδη ή την επομενη τριτη ή τεταρτη
αντε να δουμε...

Παιδια σε ενα σαιτ λενε οτι οι βασεις θα βγουν αυριο δεν ξερω ομως αν εινα
ι αληθεια

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης