Ανακοίνωση βάσεων στρατιωτικών σχολών 2009
Παιδιά έδωσα με 10% για την Σ. Σ. Ε. Ξέρει κανείς ποτε θα ανακοινωθούν οι βάσεις; Γνωρίζω πως θα είναι περίπου στα τέλη αυγούστου αλλά εαν κάποιος γνωρίζει ποια μερα ακριβώς θα ανακοινωθούν οι βάσεις αν μπορεί να το γράψει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων... !
Περιπου 20 με 23 αυγουστου
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Ρε παιδιά νομίζω ανακοινώθηκαν οι βάσεις.
φιλε ξενοφων εισαι ειδικη κατηγορια (3 τεκνος;) και ποσα μορια εχεις... Αν θες μ λες.Ξενοφών έγραψε:Παιδιά έδωσα με 10% για την Σ. Σ. Ε. Ξέρει κανείς ποτε θα ανακοινωθούν οι βάσεις;
Γνωρίζω πως θα είναι περίπου στα τέλη αυγούστου αλλά εαν κάποιος γνωρίζει ποια μερα ακριβώς θα ανακοινωθούν οι βάσεις αν μπορεί να το γράψει!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων... !
Οχι Γιαννη δεν είμαι τριτεκνος ουτε σε αλλη ειδική κατηγορία.17188 εχω βγαλει μακαρι να περασω...
Ξενοφών έγραψε:Οχι Γιαννη δεν είμαι τριτεκνος ουτε σε αλλη ειδική κατηγορία.17188 εχω βγαλει μακαρι να περασω...
μακαρι φιλε να περασουμε και οι δυο... Και γω 17200 μορια εχω...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Οι βασεις βγαινουν στις 17 Αυγουστου νομιζω! Καλη επιτυχια!
BabisOsougias έγραψε:Οι βασεις βγαινουν στις 17 Αυγουστου νομιζω! Καλη επιτυχια!
17 αυγουστου βγαινουν οι βασεις για το 10%; Γιατι οι κανονικες βασεις βγαινουν κατα τις 23...
Ολες οι βασεις βγαίνουν μαζι είτε 10% ειτε 90%. Αρα babis εισαι σιγουρος πως βγαινουν 23; Πω ρε συ αγωνια ειναι 6 αυγουστου τωρα αλλα αλλες 17 μέρες ειναι πολυ αγωνία...
Εγω παιδια εχω 17.242 στο 5ο... Και 18.822 μαζι με Αγγλικα.
Εχω 1ο το μαρκετινγκ ΑΣΟΕΕ - το δηλωσα για πλακα
2ο το Διοικηση Επιχ. ΑΣΟΕΕ - επισης για πλακα
3ο το Δοικηση ΠΑ. ΠΕΙ - θα ανεβει οποτε δν το πιανω για λιγα μορια
και μετα εχω ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ στο οποιο εχω 450 μορια πιο πανω απο την βαση του 2008 ... Και μετα εχω δηλωσει Ναυτιλιακα που εχω 2.000 μορια πιο πανω...
Εχετε ακουσει τπτ για βασεις; Θα το πιασω το ΔΕΟΣ ;
Καλη επιτυχια σε ολους...
Εχω 1ο το μαρκετινγκ ΑΣΟΕΕ - το δηλωσα για πλακα
2ο το Διοικηση Επιχ. ΑΣΟΕΕ - επισης για πλακα
3ο το Δοικηση ΠΑ. ΠΕΙ - θα ανεβει οποτε δν το πιανω για λιγα μορια
και μετα εχω ΔΕΟΣ ΑΣΟΕΕ στο οποιο εχω 450 μορια πιο πανω απο την βαση του 2008 ... Και μετα εχω δηλωσει Ναυτιλιακα που εχω 2.000 μορια πιο πανω...
Εχετε ακουσει τπτ για βασεις; Θα το πιασω το ΔΕΟΣ ;
Καλη επιτυχια σε ολους...
Ξερετε τι θα κανουν με το 10% οι βασεις στις υψηλοβαθμες;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
τι εννοεις;παναθηναικος έγραψε:Ξερετε τι θα κανουν με το 10% οι βασεις στις υψηλοβαθμες;
παναθηναικος έγραψε:Ξερετε τι θα κανουν με το 10% οι βασεις στις υψηλοβαθμες;
φιλε με το 10% ποτε δεν ξερεις τι θα γινει με τις βασεις... Ειναι αναλογα με την ζητηση. Μπορει να δεις να ανεβει η βαση πολλες χιλιαδες μορια αν την δηλωσουν πολλα ατομα η ακομα και να πεσει πολλα μορια... Οποτε περιμενε σε 5-6 μερες θα ξερουμε...
giannhs έγραψε:παναθηναικος έγραψε:Ξερετε τι θα κανουν με το 10% οι βασεις στις υψηλοβαθμες;
φιλε με το 10% ποτε δεν ξερεις τι θα γινει με τις βασεις... Ειναι αναλογα με την ζητηση. Μπορει να δεις να ανεβει η βαση πολλες χιλιαδες μορια αν την δηλωσουν πολλα ατομα η ακομα και να πεσει πολλα μορια... ** (η ακομα και να πεσει πολλα μορια αν δεν την δηλωσουν πολλοι) Οποτε περιμενε σε 5-6 μερες θα ξερουμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης