Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 17
Επικοινωνία:

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από Nassos »

Και τα 300 Ευρώ πάλι λίγα είναι γιατί είναι ακριβά στη Κύπρο.

Γενικώς, εάν ενδιαφέρεσαι για ΕΛΔΥΚ, καλύτερα Ειδικές Δυνάμεις. Ναι μεν πολύ τρέξιμο με συχνές εκπαιδεύσεις/συναγερμούς, τουλάχιστον όμως οι Καταδρομείς πετυχαίνουν πολύ καλή επάνδρωση σε σύγκριση με των Τεθωρακισμένων και του Πεζικού.

Anonymous

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από Anonymous »

Μπα δεν καίγομαι για ΕΛΔΥΚ... Αλλά αν με επιλέξουν δεν θα χαλαστώ κιόλας... Έμαθα οτι παίζει Πολύ τουρίστρια το καλοκαίρι... :)
Anonymous

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από Anonymous »

Και για ΥΕΑ που μου ήρθε το χαρτί δεν θέλω να πάω. Αν και θα πάω το πτυχίο από το ΤΕΙ που τελείωσα... Απλά πράγματα.

Βασίλειος Βαμβακινός

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από Βασίλειος Βαμβακινός »

17.11.2010 παρουσιαζομαι Αυλωνα. Εχω επιλεχθει υεα. Παιρνω μορια για το δημοσιο;

Μόνο σε επαγγέλματα με συνάφια. ...
DIM

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από DIM »

""17.11.2010 παρουσιαζομαι Αυλωνα. Εχω επιλεχθει υεα. Παιρνω μορια για το δημοσιο; ""... Αλλος ενας καμμενος που θελει να βολευτει στο δημοσιο. Ημαρτον Παναγια μου. Καλα δεν τα μαθες τα νεα; Το δημοσιο χρεοκοπησε. Και αυτο εγινε επειδη ειχε μαζευτει περιπου 1 εκ. Τεμπεληδων ΔΥ που το μονο που ηξεραν να κανουν ηταν να τ αρπαζουν απο παντου. Με τετοια μυαλα - του βολεματος - δεν παμε μπροστα. Α μαθε και κατι ακομα... Του χρονου θα πεταξουν 500.000 ΔΥ στο δρομο, και πολυ μεινανε οι τεμπεληδες θα ελεγα... Τωρα αν θελεις Ν ασχοληθεις με κατι σοβαρο Υπαρχουν χιλια δυο πραγματα.1η λυση πας στο εξωτερικο και κανεις καριερα - βεβαια θα πρεπει να εισαι σαινη για να σε παρουνε_.2η λυση ανοιξε δικη σου επιχειρηση, αμα στιψεις το μυαλο σου και κανεις κατι καινοτομικο και εξυπνο ειναι σιγουρο οτι θα την βρεις την χρηματοδοτηση... Οχι αλλοι στο δημοσιο ομως... Αρκετα πληρωνουμε γι αυτους, οχι κ αλλα.
geo1388
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από geo1388 »

Μαγκες παρουσιαζομαι και γω αυλωνα μεθαυριο τριτη... τεθωρακισμενα... αλλα μαλλον θα δηλωσω ειδικες δυναμεις οταν ερθουν κλιμακια για λοκ... δεν θελω με τιποτα να παω κυπρο... ξερετε αν σε παιρνουν με το ζορι και αν γινετε να το αρνηθεις; Εχετε ακουσει αν εχουν συμπληρωθει οι θεσεις για κυπρο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από Greek_Army »

Βασίλειος Βαμβακινός έγραψε:17.11.2010 παρουσιαζομαι Αυλωνα. Εχω επιλεχθει υεα. Παιρνω μορια για το δημοσιο;

Μόνο σε επαγγέλματα με συνάφια...

Για σώματα ασφαλείας κα ένοπλες δυνάμεις παίρνεις μόρια αν τελειώσεις σαν δόκιμος
leopard2
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από leopard2 »

Καλησπέρα παιδιά και εγώ παρουσιάζομαι αυλώνα 8/2. Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει αν στα γιάννενα υπάρχει μοναδα τεθωρακισμένων και αν ναι τι ειδικότητες μπορούν να μετατεθούν εκεί; Ευχαριστώ.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από Nassos »

leopard2 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά και εγώ παρουσιάζομαι αυλώνα 8/2. Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει αν στα γιάννενα υπάρχει μοναδα τεθωρακισμένων και αν ναι τι ειδικότητες μπορούν να μετατεθούν εκεί; Ευχαριστώ.

625 ΤΠ - Ιωάννινα (Τεθωρακισμένα)
platewarrior
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από platewarrior »

Παρουσιαζομαι 2 μαιου στην αβλονα τεκθ. Που μπορει να με μεταθεσουν μετα την ορκομοσια; Βασικα θελω να μαθω ολα τα πιθανα μερη που μπορει να παω και μπορω να επιλεξω
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από Nassos »

platewarrior έγραψε:Παρουσιαζομαι 2 μαιου στην αβλονα τεκθ. Που μπορει να με μεταθεσουν μετα την ορκομοσια; Βασικα θελω να μαθω ολα τα πιθανα μερη που μπορει να παω και μπορω να επιλεξω

Οπουδήποτε στην Ελλάδα και αναλόγως του τόπου καταγωγής σου. Οι ΒορειοΕλλαδίτες συνήθως πηγαίνουν Έβρο, οι Νότιοι νησιά/Έβρο, οι Κρητικοί νησιά κλπ.

Επίσης υπάρχει και η Κύπρος (ΕΛΔΥΚ).
platewarrior
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Ειμαι μισος αγρινιο (πατερας) μισος κρητη (μητερα) τι γινεται τωρα;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από Nassos »

Ο μόνιμο τόπος κατοικίας σου που είναι; Βέβαια με βύσμα μπορείς να δηλώσεις εκεί που εσύ επιθυμείς.
platewarrior
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Νικαια στον πειραια
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Δημοσίευση από Nassos »

Σε νησί, Έβρο ή Κύπρο. Εμένα Λέσβο με έστειλαν (Αθήνα μένω).
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης