296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Ναι παιδια εχει φτιαξει πολυ η κατασταση μην φρικαρετε πλεον! Ειμαι 309, τωρα μπήκα, και ειμαι στην χωρα σε ιντερνεταδικο Και σας τα γραφω. Εχει πλεον πολυ κόσμο, εξοδο πολυ συχνα, μας κατεβαζουν STEYR στην πολη κλπ. Ο διοικητης ειναι παρα πολυ καλος, αρκει να εισαι προβλεπομενος. Το ιδιο ισχυει για τον λοχαγο του πρωτου, καμια σχεση με τον παλιο. Επισης φτιαχνουν καινουριες τουαλετες και ντουζ μεσα σε καθε λοχο!
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Τωρα που πλεων μπικα στο 296 μπορω να πω πως τα πραγματα πρεπει να ειναι πολυ καλητερα σε σχεσει με παλια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν χριαζεται να εισαι και προβλεπε... Σε στρατιοτικα ζητηματα ειναι πολυ αυστηρη ακομα (μ 71, κρεβατια, συμπεριφορα, ακησεις) αλλα στο στρατο αυτα ειναι μες το προγραμμα. Εαν εξερεσεις τις τουαλετες και την κατασκευη του στρατοπεδου γενικα (που ειναι αρκετα παλια) μας παει αρκετα καλα, και ο διοικητης ειναι πολυ καλος, υπηρεσιες και εξοδους επισεις πανε σχεδον 1-1
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
1-1; Άντε καλέ! Παλιά το μονοψήφιο νούμερο εμπλοκής ήταν κάτι σαν μάννα εξ ουρανού. Και το διψήφιο νούμερο αναβολών την εβδομάδα κάτι το συνηθισμένο.
In bocca al lupo!
In bocca al lupo!
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Εγω ημουν στην κολαση σειρα 302... Μας πηγαινε στο Λ/Σ σχετικα καλα...5-10 μεσα 1 εξω και χωρις διωρη εννοειται. Ζωαρα. Ολα υπερ προβλεπε φουλ αναβολες και απιθανες καμπανες... Απο τον ασπρομαλλη κυριο!
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Ρε παιδες πηγαινουμε σε λιγο καιρο εκει. Τι λεει σαν στρατοπεδο; Πως πηγαινουν οι υπηρεσιες; Ειναι προβλεπε γενικα; Έχει χοσε πολύ; Ασκησεις και κλπ Εχω ακούσει πως κάποτε ήταν κατάμαυρο, αλλά τώρα έχει φτιάξει λίγο...
Άντε βοηθάτε λίγο...
Ευχαριστώ
Άντε βοηθάτε λίγο...
Ευχαριστώ
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Ρε παιδιά υπάρχει εδώ κανείς που να ήταν στο 296 από Γενάρη 2009 εως Μάη 2009; Είμαι ο δόκιμος από τον 3ο ΜΚ Λόχο. Ελπίζω κάποιοι από τα φιλαράκια μου τους στρατιώτες να απαντήσουν. Έστω και από το μάχιμο φυλάκιο του Λόχου μας.
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Γεια σας και από εμένα. Ήρθε μετάθεση για το 296 Μ/Κ ΤΕ. Τελικά βρε παιδιά τι γίνεται με αυτές τις τουαλέτες και τα ντους μέσα στους λόχους, τα φτιάξανε ή είναι κ αυτά σαν τα ολυμπιακά έργα; Θα τα φτιάχνουνε καμιά τετραετία; Είναι κανείς μετά τη σειρά 309 να μας πει δυο λόγια για τη μονάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
309 λελε
εφυγα απ το μπουρδελ ο αυγουστο 10
μαυριλα κ τπ αλλο!
οταν φευγαμε αλαξε διοικητης!
καλος μας φανηκε τοτε! Ελπιζω να διορ8οσε τα χαλια εκει μεσα κ να γ@μησε κατι εποπια κ εμ8 που μας κανανε τη ζωη μαυρη!
υπομονη μαγκες!
μαυριλα κ τπ αλλο!
καλος μας φανηκε τοτε! Ελπιζω να διορ8οσε τα χαλια εκει μεσα κ να γ@μησε κατι εποπια κ εμ8 που μας κανανε τη ζωη μαυρη!
υπομονη μαγκες!
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Παιδειά εγω είμουνα 296 σειρα και 296 Μ/Κ ΤΕ τάγμα. Τότε είτανε Διοικητής ο Σπανός ο οπίως είχε φάι και 2 στερήσεις βαθμού. Ο Τόνας είτανε Υποδιοικητής. Τα πράγματα είτανε δράμα. Τουλάχιστον όταν είμουνα εγώ, έβγενες μόνο με υπιρεσιακό. Κάθε μέρα κάναμε ασκήσεις, ο μεσημεριανός ύπνος απαγορεβότανε και έπρεπε όλη την ώρα να κάνεις κάτι. Προβλεπόμενω κια μάυρο, πολή μάυρο. Και στέλναμε άτομα για σκοπιές στο 221 ΤΕ στο οποίο σε ξεχνάγανε εκει τα παιδια στην σκοπιά και έμενες κανενα 12 ωρο. Χαλια όσο δεν φανταζεστε. Αρκει να σας πω οτι όταν μου είρθε η μετάθεση για Μόρια ρώτησα έναν φίλο μου απο το Κεντρο, Αρχηλοχία και μου είπε παρε καλητερα αναβολή. Και μετο που φτάνουμε στο Νισι κια έρχοντε να μας πάρουνε απο το 296 άκουγα που λέγανε ότι ένας ΕΠΟΠ αποπιράθηκε να αφτοκτονίση. Αλλα Απο ότι διάβασα πιό πάνώ τα πράγματα γίνανε καλήτερα και το τάγμα έγινε ανθρόπινο. Οπότε τυχερεί όσοι πάνε. Ειμουνα και καψιμιτζής και είμουνα αυτος που έφερε το Νοβα στο Καψιμη. Το ονομά μου το είχα γράψι σε ένα ντουλάπι εκει κοντα στα τσιγάρα. Καλα να περνάτε μάγκες
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
'Ασ'τα φίλε, εγώ ήμουν 298 Α' ΕΣΣΟ και να φανταστείς ακόμη και τότε που καλυτέρεψαν κάπως τα πράγματα από άποψη υπηρεσιών πάλι βάραγαν αναβολές.
Εδώ παιδιά που έπαιζαν μουσική παρακάλαγαν να φύγουν από το 296 Μ/Κ ΤΠ και να φιλοξενηθούν στην 398 ΕΑΡΜΕΘ/4η Ίλη στη Παγανή.
... ...
Εδώ παιδιά που έπαιζαν μουσική παρακάλαγαν να φύγουν από το 296 Μ/Κ ΤΠ και να φιλοξενηθούν στην 398 ΕΑΡΜΕΘ/4η Ίλη στη Παγανή.
... ...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια. Μηπως ξερει κανεις να μου πει τι παιζει στο 296 τ/ε στη λεσβο; Εχω ακουσει διαφορα για εμπλοκες,30/1, κ. Λ. Π. Αλλα απ΄την αλλη ακουω πως δεν ισχυουν αυτα πια και ειναι κομπλε τωρα. Τι λετε; Ευχαριστω
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
ΛΕ8 έγραψε: 309 λελε
μαυριλα κ τπ αλλο!
υπομονη μαγκες!
Σε ποιό λόχο ήσουνα ρε σειρά;
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Παιδια καλημερα αν με βλεπει κανενας και διαβαζη ας μου δωσει πληροφορειες για αυτη την μοναδα. Περνει ο γιος μου μεταθεσει αυριο. Θελω να τον προετοιμασω λιγο. Ευχαριστω
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
το στρατοπεδο δεν ηταν οπως λενε παλια... Δεν ειναι ασχημα αλλα ουτε τελεια. Ο 3ος λοχος και ο λοχος διοικησεως εινιαι ζορικοι, αλλα τον αυγουστο φευγουν οι λοχαγοι τους μαζι με κατι αλλους και φευγει και ο διοκητης. Ο νυν υποδιοικητης και α νεος ου θα ερθει ειναι καλοι.1ος και 2ος λοχος ειναι παρα πολυ καλα και απο εξοδους το στρατοπεδο ειναι πολυ καλα, το χειροτερο ειναι μια μεσα μια εξω, σε ειδικες καταστασεις μπορει να τυχει να κατσεις 2 μερες μεσα. Απο ποινες δεν ριχνουν φυλακες, σπανια σε χοντρες παραβασεις.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
6 ιουλιου εχει στρατηγικη επιθεωρηση και θα εχει λιγο τρεξιμο παραπανω, αλλα δεν ειναι και τιποτα το τρελο, ολα περνανε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες